SVAR PÅ TAL

dsc_9098

Hej på er!

Jag känner att jag vill förklara lite saker angående vårt program ”Wahlgrens Värld”. Jag har förstått att vissa av er (och även min mamma) har tagit lite illa vid er att min ganska grova sarkastiska humor, att jag kan driva ganska mycket om min familj och kanske ibland tom ”håna” dom i mina synkar.

Detta är absolut ingenting jag gör medvetet för att vara taskig eller på något sätt prata skit om min familj. Jag älskar min familj mest av allt i hela världen, de är mina största förebilder & det finns inga i världen som gör mig mer lycklig än just dom. De är mina bästa vänner, de roligaste jag vet & jag skulle aldrig vilja ändra på dom.

MEN som sagt, min humor är väldigt sarkastisk & Jag personligen kan ta ganska grova skämt om mig själv utan att ta illa vid mig, just därför har jag troligen en högre gräns när det gäller andra också. Vilket är väldigt dumt & själviskt när jag nu tänker efter. Vi gör detta hemma utan kameror konstant så trodde väl att det skulle vara okej även framför kameran.

Eftersom att vi filmar om vår familj som är den närmaste relationen man kan ha med en person så blir det självklart väldigt privat & känsligt ibland. Som alla där ute så stör även vi oss på olika saker hos varandra, vi bråkar, vi alla har dåliga dagar, det finns saker hos oss (som i varje familj) som triggar igång bråk och vi har små problem som alla andra. Eftersom att vi filmar dessa ”bråk” osv så måste vi också sedan sitta i så kallade synkar efteråt och prata om allt som hänt framför kameran för att få en bättre förklaring på situationen.

Synkar är alltså det ni ser när vi sitter i en fåtölj & pratar med en person brevis kameran om saker ni sett i programmet.

Dessa frågor vi får är inte några som vi själva skriver ner, de kommer ifrån Kanal5 & ELK. Frågor som:

-Vad tycker du egentligen om att Benjamin aldrig städar hemma, är det inte irriterande? 

-Är din & mammas inredning olika? Vad tyckte du egentligen om den där fåtöljen?

-Vad gör mamma/ benjamin som gör dig arg?

-Hur jobbig var inte mamma när detta (vad det nu var) hände? 

Förstår ni…?? Och även fast jag svarat på 100 frågor ( vi sitter nämligen ca 3h i veckan & svarar på massa frågor i dessa synkar) som är positiva om min familj där jag höjer de till skyarna så tar de med de 5 frågor som har en mer negativ och hårdare ton om min familj.

Det är alltså oftast väldigt negativa frågor man får svara på (eller speciellt jag) för att det troligen ska bli roligare tv för att skapa en lite hårdare dynamik & inte visa den ”perfekta” familjen. Jag har nu dock förstått att jag kanske varit för hård i dessa synkar och kanske gjort mig rolig på andras bekostnad vilket jag ber så hemskt mycket om ursäkt för för er som tagit illa vid er.

Enda anledningen till att jag gör detta är för att jag själv vet att JAG kan ta det & dels att jag är uppvuxen i en familj där vi har denna jargong i familjen. Men jag har nu förstått att på TV ser det väldigt hårt och ocharmigt ut.

Jag vill bara förklara att jag är inte så o charmig, bitter & sur på alla i verkligheten som jag verkar på TV. Det är bara några minuter av våra liv ni får se varje vecka. Vissa dagar när vi filmar har vi bråkat innan kameran går på, jag kan ha PMS eller bara ha en dålig dag helt enkelt och då kan det ibland gå ut över familjen…

Hoppas ni förstår mig bättre nu och bara veta att jag vill INGET illa menat till min älskade familj <3 Det är GRYMMAST i världen!!

PUSS <3

48 reaktioner på “SVAR PÅ TAL”

 • Lovisa skriver:

  Jag tycker bara att det är jätteroligt att kolla på dina synkar (har antagligen samma humor) och kan också prata väldigt mycket ”skit” om min familj fast att jag egentligen älskar dom. Dom man älskar mest och som man känner bäst kan man ju också ibland bli mest irriterad på. Jag tar dom på rätt sätt i alla fall och tycker det är bland det roligaste i hela programmet.

 • Emma skriver:

  Jag tycker snarare att det är kul och otroligt skönt att se på dessa ”bråk” ”tjafs” som ni har, för det spegalar min familj och mitt humör hemma.. Man har helt enkelt olika roller som man går in i. Självklar är man inte samma person på jobbet som man är hemma och det är det nog ingen som är..
  Jag gillar det jag ser! Kram ?

 • Lilla My skriver:

  Jag tycker det är du som gör hela programmet med dina kommentarer! ? har nog samma humor för jag har inte ”tagit illa vid mig” vid något tillfälle eller tyckt att du Har varit för hård! Fortsätt med ditt härliga sätt Bianca! ❤️❤️

 • Annika skriver:

  Det är inget jag har tänkt på. Jag är lika gammal som din mamma (fast ”gamla” är vi ju inte ?). Jag tycker att ni är jättefina tillsammans! När din mamma blir ledsen, så är det fint att du tar till dig det och förklarar. Det märks ju att Pernilla ställer högre krav på dig än Benjamin, så där har du anledning att få beklaga dig lite, tycker jag. ? Ni är en kärleksfull, tajt familj. Trygga med varandra. Men nästan alla bor ju ihop. Klart att det skaver lite ibland. En stor eloge till er för att ni inte upprätthåller den ”perfekta” fasaden, som är så vanlig bland i sociala medier! Ni vågar vara er själva! ❤️

 • evvi skriver:

  Alltså jag tycker folk ska vara så lättstötta hela tiden. Du får be om ursäkt för precis allt här på bloggen känns de som och de behöver du absolut inte göra! Jag trodde folk skulle förstå att eftersom det är en realityserie där det liksom går ut på att få följa er vardag så är det SJÄLVKLART att man får se en salig blandning av dippar och dalar. Det jag gillar med just dig också är ju att du är dig själv, har du sarkastisk humor – ja då har du det! Det är lite som det här med interna skämt inom kompisgäng, för utomstående kan det verka grovt och oförståeligt, men för de som är ”inne” i det är det bara roligt och naturligt. Nej jag diggar dig skarpt som du är, fortsätt så^^ <3<3

 • T skriver:

  Alltså, så himla löjligt att du ska behöva ”försvara” dig ang detta! Jag relaterar sjuuuukt mycket till dig och din familj och den bild som programmet målar upp av er. Min familj är PRECIS likadan, vi är sarkastiska och driver konstant med varandra på ett rätt grovt och hårt men i grunden väldigt, väldigt kärleksfullt sätt. Om jag säger något sarkastiskt eller liknande så är det ju aldrig menat för att på riktigt såra eller göra någon i min familj ledsen, utan vår jargong i familjen ser bara ut så, att vi bråkar kärleksfullt med varandra typ hela tiden. Jag kan förstå att vissa vuxna kanske reagerar, men alla familjer ser ju olika ut och de borde ju vara medvetna om att de flesta realityserier är rätt vinklade och visar upp bråk osv för att det ger roligare tv. Sen har ju ni garanterat stunder när ni är supermysiga och gulliga mot varandra, men det ger ju ”tråkigare” tv, så det är inte konstigt att det klipps bort.. TACK iallafall för ett sjukt roligt program, skrattar så jag nästan kissar på mig varje avsnitt för att ni påminner såå mycket om min egna halvknäppa familj 🙂

 • Rebecca skriver:

  Säger bara en sak: Fortsätt va dig själv Bianca! ?

 • Åsa skriver:

  Jag tycker att du är en jättehärlig tjej. Fortsätt vara dig själv och din humor är fantastisk rolig! Dessutom är du otroligt vacker!

 • Linnea skriver:

  Älskar programmet!?

 • Anette skriver:

  Alltså jag fattar inget!!! Vilka är det som klagar? Jag älskar din humor,det är ju det som man får skratta mest åt och gör man vill fortsätta titt. De andra har en av och på dosa,använd den istället!

 • Alexandra skriver:

  Är det slut mellan Benjamin och Linnea? :(((

 • Disa skriver:

  Jag började kolla av ren nyfikenhet på första avsnittet. Min man började tjuvlyssna från andra rummet och efter 30 min kom han in och fortsatte kolla resten BARA för att du är så jävla skön. Andra avsnittet kollade vi tsm och spolade förbi allt som inte hade med dig å göra! Skrattar högt med din humor. Bästa <3

 • Michaela skriver:

  Mitt intryck av dig utifrån programmet är att du är en fruktansvärt skön människa, tycker inte alls att du behöver förklara dig! Keep being you.

 • Suss skriver:

  What? Nu får väl folk bara släppa sargen?! Man fattar väl att det ligger ironi och kärlek bakom?! Humorn är ju störtskön och visst har vi alla syskon som glidit lite extra på bananskal men det har blivit folk av dem med? Jag är själv mamma med två döttrar i övre tonåren och de är otroligt olika i sitt sätt att vara. Den äldre är väldigt driven och hjälper till frivilligt hemma medan den yngre är mer passiv och henne måste man tjata på mer. Ibland är det helt enkelt lättare att be den stora för att slippa onödigt tjafs, det är givetvis inte OK utan något som jag som förälder måste jobba på. Massa kärlek till dig och hela din sköna familj. ❤️

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca, vilket fint inlägg du skrev angående att förhålla sig till sin familj. Jag har ALDRIG tvivlat på att du älskar din familj höge än något annat på denna jord, det har jag gjort gällande min familj även de gånger som jag varit (genom någon form av överlevnadsstategi) hård emot dem. Och även om det verkar som att sarkasm går hem I stugorna och folk skrattar så ger det dig ibland en ganska ovärdig bild (obs! Tycker jag och det betyder såklart INTE att det är en SANNING för det men… Du är en bright tjej med huvudet på skaft och har humor som är STÖRRE än sarkasmen och det grova skämtandet!! Och även om de sk ”hånandet” går hem i stugorna så behöver inte det betyda att det är gott för det. Det kan såra Pernilla och därmed i förlängningen också dig även om folk skrattar och tycker att du är härlig. Min poäng är ABSOLUT INTE att klanka ner på dig för jag tror som du att det mycket handlar om hur produktionen lagt upp det och det är VÄLDIGT lätt att gå i deras fälla och du är en sprudlande, härlig, generös och GODHJÄRTAD tjej. Nu är ju avsnitten inspelade och jag gissar att de velat skapa den här imagen av dig så var inte för kritisk om du nu upptäcker att du faktiskt är för hård ibland. Som sagt, FINT av dig att berätta hur produktionen la upp det och det gör det lättare att förstå att de faktiskt (hur goa de än är i teamet) VILL se drama och till viss del hårdhet. En hårdhet som INTE ÄR DIN. Jag är FULLT medveten om att jag varken är din mamma eller kanske ens din vän (kanske upplever du det jag skriver som påhopp, det vet jag inte men jag hoppas att du ser omtanken bakom) men det handlar bara om att jag ser en EXTREMT känslig, vacker, STARK och ömsint person som ofta faller in i sarkasm och hån av olika anledningar. Och du kanske inte gör ont i dig just nu men jag tror att du riskerar att tittat tillbaka och känna att du varit någon som inte är ditt riktiga jag. Men du är ung och har tid att växa (samma här. Tro INTE att jag själv är perfekt – långt därifrån!) men jag kan bara hoppas att du får omge dig med människor som ger dig med sann kärlek. Och sann kärlek är (som jag VET att du vet 🙂 ) är att ALLTID älska men också sätta gränser. Inte bara stryka medhårs för att något är snyggt, exklusivt, roligt. Jag hoppas, hoppas, hoppas att du får vara i mjuka miljöer. Stockholm och modevärlden kan vara hård och ytlig (och FANTASTISK och lekfull!). Sök frid i kramar, litteratur, konst, välgörenhet och hos djuren. Och skratta åt dig själv och åt hur tokiga vi människor är typ hela tiden. Du är en riktig krigarprinsessa med ett gott hjärta. Allt gott. Kramar

 • Erika Johansson skriver:

  Så larvigt att du ens ska behöva försvara dig… Första avsnittet satt jag och skrattade, grät och ringde hem till mamma (bor i olika städer). Programmet får mig att sakna henne ännu mer, för jag ser likheter i det ni har med det hon och jag har. Hon och jag kan vara helt ”knäppa” mot varandra. Bianca, bry dig inte om alla som fattar dig fel, de väljer att titta med de negativa glasögonen. Ni är helt fantastiska! Och din humor är hur skön som helst!
  Massor av kramar! Längtar varje dag till nästa torsdag haha!

 • E skriver:

  Hej fina, har följt dig skit länge Bianca, brukar inte kommentera saker så mycket men du ska inte ens behöva förklara dig, oavsett. har man följt dig länge och via dina videosar m.m. tro mig då vet man hur fantastisk du är, hade lätt vilja vara vän med dig, du e hur härlig som helst, släpp inte de, oavsett vad någon säger! PUSS PÅRE!

 • Rebecca skriver:

  Hej fina Bianca! Detta har inget med inlägget att göra <3 Men jag undrar vart dina knä/lårhöga stövlar som du har i svart och grått är ifrån? Läste att dom är från butiken fiorucci men vad heter märket? 🙂
  KRAM!!!

 • Hanna skriver:

  Hallå!
  Jag är i samma ålder som din mamma och har två nyvuxna ungar. Här hemma har vi samma jargong som ni har så därför tycker jag det är skönt att se att det är samma sak hos flera. Vi är inga som kan vara tysta och inte säga vad vi tycker och tänker, jag och mina syskon har samma relation och vi ÄLSKAR att umgås, våra föräldrar får stå ut med oss och de brukar vara med på noterna. Har märkt att inte alla familjer är lika men vi är inte några som har något att dölja heller även om det funnits spöken i våra garaderober.. Allt detta kan vi säga för vi vet att vi älskar varandra och jag talar om det för mina ungar så ofta jag kan och får och KRÄVER svar 😉 MEN vi har aldrig varit med i någon kändis tvserie heller, jag har följt Pernillas blogg i flera år och tycker hon har en skön och avslappnad stil till livet och du är en grym dotter som går ut här på din blogg och skriver detta. Det är ju en sak att tala om det för dem du känner men att behöva ta sin familjerelation och be om ursäkt till alla som sett är stort och veta sjutton om jag skulle ha gjort… MEN om du gör det för din mammas och din familjs skull är det bara fint. Men som sagt du behöver inte be om ursäkt för tittarnas skull, då är det bara att slå av tv´n. Kram och jag är glad att jag började läsa även din blogg 😀 btw. jag tycker ni är bra och folk borde lära sig av er ensamstående mamma-barn relation. Kanske kan få olyckliga stackare som mår dåligt i sin situation att se hur bra relation man KAN ha med sina barn och DET är din mammas förtjänst, det är hon som öppnat upp för er att ha ett kärleksfullt liv. Nu jäklar börar jag bli väldigt mammig och pratigt förstående här, nästan lite amatörpsykolog 😉 Kram och keep up the good work eller nåt ni ungdomar säger <3

 • nadine edvardsson skriver:

  spelar förmodligen ingen roll men i love that you are you. du visar med detta att du faktiskt bryr dig så va bara du. jag gillar dig iallafall 😉 massa kramizar till dig Bianca

 • Ida skriver:

  Om du någon gång verkar irriterad eller ironisk eller vad det nu är, tar man det med en nypa salt och tänker att man själv skulle reagerat på samma sätt! Mycket roligt program! 🙂 🙂 🙂

 • Linda skriver:

  Jag tycker du är skitrolig. Hade ingen direkt uppfattning om dig tidigare men blev ändå glad överraskad över din sarkastiska humor och din charmiga bitterhet. Kul att se nån på tv man kan känna igen sig i 🙂

 • Hanna skriver:

  Jag måste va lika sarkastiskt, då jag inte märkt något negativt. Ert program är helt underbart och er starka kärlek för varandra lyser igenom i varje scen. Hoppas ni orkar fortsätta länge, grymt kul! Tack!

 • P skriver:

  Så synd att folk missar att det är på skoj, dessutom den roligaste sortens humor om jag får säga mitt. Så som ni håller på med varandra kan man såklart inte göra med vem som helst, men de som känner en väl kan man verkligen driva lite med. Och framför allt när man även bjuder på sig själv. För mig är det bara ett bevis på att ni är trygga med varandra. Dessutom, jag tror inte ert program hade varit så framgångsrikt om ni inte hade haft er underbara humor.
  Tack för ett roligt program och tack för att ni vågar ta ut svängarna. Det är det som gör det lilla extra??

 • CAMILLAESI skriver:

  Det är inget konstigt med det. Enligt mig skulle det bara kännas falskt om ni inte visade hur ni verkligen är liksom.

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Sophie skriver:

  Alltså det är ju du som gör programmet! Älskar din sarkasm och humor <3 visste egentligen inte så mycket om er familj, råkade hamna på ert program av en slump och blev helt fast, vad jäkla härliga ni är! Människor försöker alltid hitta saker att klaga på, skit i surpupporna 😀 KRAM!

 • Edie skriver:

  Jag älskar er sarkastiska humor! Sluta inte! <3

 • Lisa skriver:

  Jag tycker att det är något befriande i det du säjer i dina synkar och för övrigt ”dessa högar”, jag skrattar. Du verkar ha ordningssinne och inte gilla en massa prylar, det är det du säjer bl.a. Har också växt upp med ensamstående mor och jag var enda dottern och mellanbarn, så jag kan känna igen mig i det, fast det var på 70-talet. Jag beundrar din mamma Pernilla, som jobbat så hårt och är en fantastisk artist och klart att hon kan bli ledssen. Och du verkar ta till dig och förstå det och vill rätta till. Du är bra.

 • Malin skriver:

  Älskar programmet! Men förstår så klart att tv vill vinkla för att få tittare och kommentarer.
  Jag gillar er för att ni är vanliga. Det är upp och det är ner i en familj, och så klart ni älskar varandra ?

 • Alexandra skriver:

  Jag kollar av den anledningen att du är så skön!!! Älskar din sarkastiska stil. Jag är likadan själv!!! Tycker absolut inte att du ska be om ursäkt. Fortsätt vara den du är!!! Älskar programmet just pga dig! Kramar

 • Jane skriver:

  Alltså, jag gillar dig! Du är så bra och vettig! Känner precis som du också gällande läpparna! Jag tycker du ska testa om du verkligen ”stör” dig på dom! Men bara liite större, right? 😉

 • Milla skriver:

  Vad snackar folk om, du är ju ashärlig!?!?!?! Fortsätt att göra din grej, fick verkligen ett sånt skönt & positivt intryck av dig och din familj! Uppfriskande att få se en ung tjej med kraftfull personlighet dessutom. Gurl power!

 • Theres skriver:

  Min sambo ville absolut INTE titta på ert program med mig. Men han satte sig ner en stund och sedan blev han kvar och såg hela avsnittet just för att han tyckte att du var så rolig och frispråkig. Du är bäst, så är det bara ☺

 • Emelie Nielsen skriver:

  Fast anledningen till att en tjej som mig (samma ålder som dig) fastnat för programmet är för hur jag känner igen mig i dig i just dessa stunder. Man måste tänka efter hur det ser ut i alla familjer innan man tar illa vid sig. Jag och min mamma hade en exakt likadan relation som du och Pernilla innan jag flyttade hemifrån. När man bor tillsammans går man varandra på nerverna, irriterar sig på varandra och de kan omöjligt finnas någon familj där alla är glada och inte stör sig på någonting? Tänker man lite så förstår man att du inte menar illa och att anledningen till att ni har den relationen ni har är för att ni vet att oavsett vad så kommer ni alltid finnas och ha varandra och de är så jag ser och tycker att alla ska se det när man ser programmet. Jag älskar att ni visar er riktiga verklighet för att vi som ser upp till er inspireras av att ni också har problem och små tjafs som ni tar er igenom. Var dig själv Bianca!! Ni är grymma allihopa 🙂

 • Amanda skriver:

  Haha men tycker det är ganska uppenbart att du är sarkastisk! Du är ju kul! Keep going girl!

 • Monica skriver:

  Det är väl självaste f.. va folk ska va lättstötta hela tiden, byt kanal då för f..
  Tycker du är helt grym jag. Du gör ju hela programmet med din ”hårda” humor. Längtar till varje torsdag för att få titta på er.
  Kör på, Bianca, du är bäst.

  Kram Monica

 • Ann skriver:

  Men vad tråkigt att du får negativa kommentarer för att du är dig själv och du ger verkligen intryck av att vara dig själv (#noflter ;)) och det är väl det som är vitsen med sådana program? Som tittare måste man väl fatta att det i vissa situationer vinklas extra mycket för att bli ”underhållande”! Du verkar vara en jättegullig och omtänksam tjej som bryr dig om alla i din familj och vill väl! Förstår verkligen inte kritiken du får?! Kraaaaam!

 • annelie skriver:

  Men helt seriöst..? tycker du beter som en bortskämd jäkla skitunge..borde kanske tänka på hur du beter dig i tv så slipper du förklara dig via din blogg..såg ju programmet för första gången ikväll och som sagt blev jäkla besviken..hsr följt din blogg ett bra tag och hade ju en helt annan uppfattning om dig?? Menmen du kanske hade pms..eller nåt…

  • bianca skriver:

   Programmet är väldigt ärligt. Det är om våra bra stunden och om våra dåliga stunder punkt slut. Antingen förstår man att vi är som vilken familj som som bråkar och har saker som vi stör oss på hos varandra eller så vill man se ett program där det endast är glada miner och då är nog inte detta programmet något för dig.

 • Nettan skriver:

  Härliga tjej!! Tycker verkligen inte att du är elak eller sarkastisk de som påstår det har ingen humor. Hade du varit min dotter hade jag varit jättestolt. Du verkar vara en otroligt varm och insiktsfull tjej! Stå på dig!! Du är bäst.

 • Eva skriver:

  Härliga Bianca❤️ Jag är i din mammas ålder ,och måste säga att jag älskar detta program, och tycker ni är en underbar familj, tycker det framgår att ni älskar varandra, man förstår ju att åsikter blir ” vinklade” så att det ska bli ” bra tv”. Tycker du är en varm, ödmjuk , humoristisk och väldigt vacker tjej❤️ Kram!

 • a skriver:

  Utan dig vore inte programmet såsevört! Kör ditt race, det löser sig ??

 • Tina skriver:

  Både min man och jag har fullt upp just nu med barn, jobb och plugg men ert program är ett av få som kommer ses i veckan. Varför? Jo, därför att ni bjuder på er själva och framför allt du. Jag får intrycket av att ni är en underbar och härlig familj med mkt humor och kärlek. Alla har vi våra tjafs och likaså ni men kärleken lyser igenom tycker i alla fall jag.
  Ni är en helt vanlig familj och allt är inte och ska inte heller vara perfekt. Ingen är perfekt.
  Människor kommer alltid att hata och letar hellre fel hos andra än tittar sig själv i spegeln. Du ska verkligen inte be om ursäkt för att du är den du är. Önskar dig och din familj en underbar helg!

 • Marianne skriver:

  Lite jobbigt program, tjafs och bråk hela tiden. Inte precis underhållande. Egentligen som vilken vanlig familj som helst. Men vem vill se och höra det!

 • Lina skriver:

  Alltså jag tycker du är så stöööööört rolig!!! du har en så skön humör och jag tycker det är så tydligt att du älskar din familj och självklart måste man väl få bråka/retas med med sin familj?! Det för väl de flesta personer?! Herregud- kan folk sluta bli så kränkta hela tiden?! Kör på, var dig själv – du är sååååå grym!! ❤️ Försök att inte bry dig om alla surkartar?❤️ KRAM

 • Viktoria skriver:

  du är den jag tycker om i programmet. det du hör och säger gör jag oxå här hemma. så att du har varit elak har jag inte sett alls.

 • Faj skriver:

  Vaaah? Jag fattar ingenting, jag blev helt kär i din personlighet efter jag såg hur underbar du är, kärleksfull och tar hand om din familj. Ni är så fucking normal familj, så skönt och se att ni är som alla andra, din familj förstår du ej menar något illa. Vem fan är inte bitter ibland och de e inte så konstigt du får spel på visa saker. Bara för ni är på tv så ska du inte behöva va lika underbar som du är. Jag kollar på ert program pga att du är så jävla sköööön så snälla ändra inte på dig!
  Har aldrig följt dig innan på instagram eller så men du är så jävla grym! Be urself and never apologize.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *