DREAMING AWAY

img_5443.jpg

Godenmörgen!

Igårkväll när jag inte kunde somna (som vanligt) så låg jag inne på favvo appen WeHeartIt och sökte runt lite på märkesväskor & ja, jag kan väl säga att jag har nume3ra lite mer än 1 ny väska på min önskelista hehe…! Är helt B E S A T T i dessa ovan, vill ha alla NU NU NU!!

Jag har ju alltid varit ganska o brydd angående  märkesväskor tidigare och bara sett det som onödiga pengar… MEN efter att jag köpte min första egna Balenciaga för bara några månader sedan så är jag nu hooked på märkes väskor haha :/

Jag har sedan dess lagt vantarna på 4 nya märkesväskor som jag fortfarande är tokkär i! Den senaste köpte jag nu när jag var i London förra veckan.. ska visa er den snart 🙂 Men har dock köpt alla på rea förutom 2 som både kostade under 15.000kr där jag typ drar min gräns.

Aja nog om väskor, nu kommer strax kamerateamet hit och vi ska spela in lite nya synkar som behövs till programmet så än är vi inte klara med inspelningen hehe.

Ses här snart, PUSS <3

 

 

 

9 reaktioner på “DREAMING AWAY”

 • Rebecca skriver:

  Hej fina Bianca! Detta har inget med inlägget att göra <3 Men jag undrar vart dina knä/lårhöga stövlar som du har i svart och grått är ifrån? Läste att dom är från butiken fiorucci men vad heter märket? ?
  KRAM!!!

 • E skriver:

  Kan du inte berätta vad du heter på WeHeartIt? Hade varit så kul att kunna följa dig där för massor av inspo!

 • Sunniva skriver:

  Hej Bianca! Du är med i veckans nutidsquiz om bloggare på blogg.se 🙂 gör quizet här: http://blogg.se/article/2016/october/quiz-har-du-koll-pa-vad-bloggarna-gjorde-forra-veckan.html

 • C skriver:

  Hej, jag tycker Wahlgrens värld är jättebra:)
  Skulle du inte kunna göra ett inlägg om eran stora familj, typ lite som ett släktträd!
  Börja med Christina Schollin Wahlgren och Hans Wahlgren och fortsätt sen med deras barn och barnbarn, vem är pappa/mamma till vem, vilka är helsyskon, vem har varit lr är gift/sambo med vem osv..
  Hoppas man får se Linus och Niclas Wahlgren i nåt avsnitt 🙂

  • clara skriver:

   Är denna kommentaren ett skämt eller? VEM ORKAR sitta och skriva ner ett släktträd? hahaha herregud människor nuförtiden!

 • Alva skriver:

  Hej fina Bianca! Undrar vart din rosa/beiga axelremsväska med nitar kommer ifrån? Har sett att du bland annat använder den i avsnitt två av serien, sååå sjukt snygg!!!

 • Linda skriver:

  Ha,ha o jag undrar vart din bruna väska är ifrån , som syns på inlägget Press Day ? 🙂

 • Sara Olsson skriver:

  Hej Bianca! Jag kollade precis på din snap om du skulle förstora läpparna. Jag var verkligen emot det. Jag tycker alltid att folk är vackra som dom är. Jag hade en kompis som verkligen ville göra läpparna, jag sa till henne hela tiden att hon var dum om hon gjorde det. Men hon gjorde det ändå. Tur var det för hon trivdes mer i det än hennes vanliga läppar. Det ser verkligen inte fult eller tillgjort ut. Det ser perfekt ut! Så jag säger GÖR DET! Hon gjorde då fillers. Hon har gjort det två gånger, 1ml per gång.

 • Karin B skriver:

  Vilka fina väskor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *