S Y N K

img_4941.jpg
Bild från början av september när vi filmade synkar 

Såhär ovan ser det ut när vi synkar här hemma, vi har ljus bak & fram, en mikrofon ovanför ansiktet, ett helt kamerateam med ljud & ljus i soffan & framför mig en kamera med en fotograf bakom samt en inslagsproducent bredvid kameran som stället alla frågor 🙂

Nu när jag har sett program fram till avsnitt 6 och tänkt vid 2 tillfällen att ”satan i gatan vad ful jag var där” så har jag nu insett att jag måste piffa till mig lite mer då dessa synkar används i varenda program hehe. Ibland orkar jag dock inte bry mig A L L S!

Något som alltid är lika efter varje synk är hur trött man blir på att prata om sig själv efter 2 timmars konstant pratade om sig & sin familj haha, vill alltid sätta på tv:n och sitta tyst i 1h etterråt.

Följ mig mer på Snapchat för att se mer @biancaingrosso1 heter jag där 🙂

CIAO <3

32 reaktioner på “S Y N K”

 • Amanda skriver:

  Jag tycker du ska köra på fillers. Jag menar, du verkar ju inte va typen som spårar, jag menar, det finns så många alternativ som gör det så att det ser otroligt naturligt ut, lite piffigare bara! Körkörkör!!
  Kram

 • Tess skriver:

  Nej åter nej. Du är vacker som du är precis som hela din familj ??

 • Becca skriver:

  Kollade nyss på din snap, och tycker verkligen inte att du ska fylla i läpparna, du vacker som du är och fattar faktiskt inte poängen med att så många tjejer/kvinnor gör det idag, helt ärligt tycker jag inte att det är fint när läpparna blir så stora för det tar ju allt fokus från ansiktet då 🙁 Så håller med din familj och pojkvän helt klart!

 • Alice skriver:

  Jag kollade din snap och jag tycker EXAKT samma som du. Har alltid föredragit det naturliga och har inte heller gjort mina läppar men senaste månaden har jag tänkt på det så mycket. Jag ska våga prova, och det tycker jag du med ska! Man kan ju välja hur mycket man vill fylla i. Vad är det värsta som kan hända? Det går ju bort efter några månader, så jag tycker det är värt att prova. Bara du gör det för din skull, för ditt självförtroende och din bekvämlighet i dig själv. Jag vill testa, gör du det oxå❤️

 • Lisa skriver:

  Men du är ju hur fin som helst i programmet!

 • Jessica skriver:

  Hej fina Bianca!

  Jag tycker du ska göra det som känns rätt för dig. Man lever bara en gång och är det något man verkligen vill göra så tycker jag absolut man ska det. Nuförtiden finns det såå många duktiga personer inom det området så jag kan lova dig att det absolut inte kommer bli fult eller konstigt. Dessutom går det ur läpparna jättefort i början så om du skulle ångra dig så är det ingen fara alls. Jag tycker personligen att det är jättefint (har det inte själv men har som du funderingar på att göra det), men har också problemet med att pojkvän/familj osv är emot det. Men som sagt, tycker man något är snyggt själv så är de det man får gå efter, tycker jag. Tror folk är så insnöade på att man får megaläppar och ser jättefake ut, men så är det ju inte nuförtiden utan nu kan man få det att se jättenaturligt ut! Nu blev det väldigt långt här men kort och gott så tycker jag du ska köra på! Gillar du det inte så vet du iallafall att du har testat!
  Kram fina fina du 🙂

 • Linnea skriver:

  Jag har själv gjort fillers i läpparna och varit VÄLDIGT tydlig med att jag vill ha det naturligt, som du också sa så tycker jag och har alltid tyckt att stora läppar är bland det vackraste som finns men det ska se naturligt och proportionerligt ut vilket är precis det resultatet jag har fått och jag älskar mina läppar idag! Jag tycker du ska testa! Viktigast är att du går till en klinik där dem är seriösa, utbildade och kan sin sak helt enkelt. Fillers försvinner ju också med tiden så om det är så att du ej skulle känna dig nöjd (vilket jag har svårt att tro) så försvinner det efter några månader! Lycka till. Kram

 • Louise skriver:

  Såg på din snapchat angående dina läppar. Du är jättevacker precis som du är men om du känner så så tycker jag absolut att du ska prova. Jag kände precis som du gjorde förut och bestämde mig för att fylla, gjorde inte botox utan ett ämne som är väldigt naturligt och liknar kroppens egna ämne, som jag tyvärr tappat namnet på. Jag är i alla fall supernöjd och har ett jättefint och naturligt resultat. Jag har fyllt nu två gånger på ungefär två år då detta ämne ”försvinner” efter ca 9-12 månader. Ingenting jag tänker sluta med! Så jag tycker du ska prova och börja smått! Kram?

 • ida skriver:

  Jag tycker inte att du ska göra det. Du har många unga läsare som du är idol för och de kommer att kolla på sig själva i spegeln och fråga om de räcker som de är. Men de kan bli fint om man gör litegranna, inte överdrivet mycket bara men det tror jag inte att du skulle göra:)

 • Erica skriver:

  Vad har du för objektiv till din nikon kamera? Tycker du tar så grymma bilder och är själv på jakt efter ett nytt 🙂

 • Annette skriver:

  Fina Bianca!
  Jag brukar aldrig kommentera någons blogg, men nu måste jag och jag säger nej nej nej till att fylla ut läpparna. Du har vackra läppar och det är verkligen inte snyggt med putande läppar?
  Våga vara dig själv??

 • Sofia skriver:

  Nej och åter nej, fyll inte i dina läppar. Du är jättevacker som du är! Även om det ska se ”naturligt” så blir det inte naturligt eftersom det är inte så du ser ut. Jag kan inte tvinga dig till vad du vill göra med ditt utseende men du vet vad de säger ”if it ain’t broke don’t fix it” ! Så igen gör det inte, dessa företag tjänar miljarder på kvinnors märkliga komplex vårt samhälle tutar i oss. Har aldrig sett själva the appeal med fylliga läppar utan det är bara något fluff som samhället har hittat på för att sänka kvinnors självförtroende och tjäna pengar på det. Så åter igen NEJ!

  Kram! 🙂

 • Amanda skriver:

  Jag tycker absolut inte att du ska göra fillers i läpparna. Du är så himla fin som du är, har alltid beundrat dig!?

  Xx

 • Ofelia skriver:

  Såg din snap och måste säga att jag kände EXAKT som dig innan, och jag var rädd att folk skulle se mig som onaturlig. Men sen sket jag i vad alla sa och gjorde det ändå och jag har aldrig blivit så nöjd över något. Och jag slipper nu gå runt och köra en ”pose” för jag vill ha putiga läppar haha, nu kan jag slappna av och känna mig fab ändå 😉

 • Kajsa skriver:

  Jag tycker inte att du ska fylla dina läppar! Du är enligt mig redan en utav dom vackraste kvinnorna i Sverige utan att överdriva. Jag tror att när man väl har börjat (även fast du bara hade tänkt fylla lite i läpparna) så blir det som något slags beroende och man hittar ständigt massa fel i sitt ansikte som tycker att man behöver rätta till, det kommer sluta med att man ser ut som en plastsocka även fast jag vet att du inte tänker dra det så långt. Men jag vet hur det har blivit på vissa, att det helt enkelt har gått överstyr. Tex Annica Englund, hon är jättevacker men jag tycker att det börjar se onaturligt på henne. Det började med att hon gjorde läpparna och sedan började hon fylla massa i ansiktet också. Sedan hittade hon fel efter fel i ansiktet. Tillslut blir det inte naturligt längre!
  Hoppas att du förstår vad jag menar. Jag tycker att du ska göra det om du verkligen vill men var också beredd på att det KAN bli som ett beroende.
  KRAM! <3

 • Lisa skriver:

  Bianca NEJ gör inte läpparna. Du har verkligen redan fina läppar!!! Så lätt att tänka att det finaste är fylliga läppar bara för att det är idealet, men dina läppar ÄR verkligen verkligen fina (tänkt på det flera gången förut!) även om det inte är så fylliga. Tycker också fylliga läppar är väldigt fint, MEN det finns också mindre läppar som är fantastiskt fint, och det har du!! LOVAR. Om du verkligen gör ngt, gör ingenting som håller för alltid!!!! Dina naturliga passar dig så bra. Kram

 • Agnes skriver:

  Jag såg på din snapchat, och min situation är exakt likadan. Min familj tycker att jag är galen, men det är verkligen ett av mina största komplex.
  Jag tycker att du absolut ska köra, och som någon skrev där uppe…Du verkar ju absolut inte vara som den som spårar. Jag tycker iallafall att Du ska testa!! Kör hårt ba

  • Hanna skriver:

   Är i precis samma sits. Har små och smala läppar och har lite komplex över det. Är jättesugen på att fylla dem lite. Är dock rädd att jag ska bli missnöjd och få ett Dessieresultat haha.

 • Hanna skriver:

  Älskar ert program tycker man får en helt annan bild av er, inte så att man haft en dålig bild av er innan utan bara att man får se mer hur ni är som personer mer än vad man kan göra i text på en blogg. Framförallt du och pernilla, superhärliga verkligen 🙂 Längtar till torsdagarna!!

 • Michelle skriver:

  Snälla Bianca vill verkligen avråda dig från att göra läpparna!

  Jag har fillers i läpparna (som så smått börjar gå ur och jag väntar tålmodigt på att allt ska försvinna). Jag blev helt självbild och fyllde mer och mer tills jag inte såg klok ut. Idag ångrar jag mig. Har tröttnat på allt som är fejk och plockat ur löshår, lösfransar osv.i längden är det alltid det naturliga utseendet som vinner. Utöver är du så sjukt snygg! Min största stilförebild just nu och favoritbloggare. Keep up the good work.

  Massa kärlek

 • Anna skriver:

  Känner precis som du ang läpparna! Har alltid drömt om större läppar och mått dåligt över hur de sett ut.. Tycker inte det är värt att gå runt och deppa eller tänka på hur det KUNDE ha varit.. Livet är för kort för det! Så jag tycker definitivt att du ska köra på att fylla läpparna om du känner som du gör. Kommer bli skitfint <3

 • Sigrid skriver:

  Kära Bianca,
  Till att börja med – Tack för att du & hela din familj delar med er av er vardag till oss alla ute i vårt avlånga land. Om ni visste hur många goda skratt och fniss ni bjuder på. Ni berikar min vardag med ert program helt enkelt! Trodde väl aldrig att man skulle hamna i den sitsen att man skulle sitta och längta till torsdagkvällarna för att kolla på er på TV 😀 Nu till saken – jag kan nog prata för väldigt MÅNGA när jag säger att en av de största anledningarna till er oerhörda framgång och anledning att jag fullkomligt älskar familjen Wahlgren/Ingrosso är ju det att ni är så himla naturliga, vanliga och okomplicerade människor! Störtskönt att se! Alltså som svar på din ”fylla läpparna fundering” – NEJ NEJ NEJ, jag röstar NEJ!!! Du är en av de vackraste unga tjejerna jag sett, så fin och naturlig – snälla gulliga du – förstör inte den fina ”sidan” av dig med att börja experimentera med ditt yttre på konstgjord väg! Stor varm kram full med självkänsla att du duger bäst som du är! <3

 • Jennifer skriver:

  Jag tycker du ska göra fillers om du själv vill det. Jag själv gjorde det första gången i år och har aldrig varit så nöjd med mina läppar som nu. Det är verkligen hur fint som helst. Dessutom vill jag säga att folk knappt ser det, en del tror jag skämtar när jag säger att jag gjort läppar för jag inte ser ut som en anka. Tror det mer är hur alla tänker sig att det ska se ut som gör det till tabu. Jag tror att du precis som jag kommer känna när du känner dig nöjd med läpparna o stanna där, inte behöva spruta i överdrivet mycket flera gånger än vad som behövs. Kan säga dig att alla i min omgivning va negativa till det utom en kompis som också gjorde med mig, men folk har sedan sagt att det verkligen ser naturligt ut och är fint. Så gör precis som du känner och det du tycker är värt. Du är otroligt fin ändå!<3

 • E skriver:

  NEEEEEJ!!!!! Klart du inte ska fixa läpparna! Dom är ju fina och fylliga som dom är!!!! Lite smink om du vill att de ska se fylligare men INGA fillers!!!!!

 • Jasmina skriver:

  Hej Bianca! Såg dina snaps angående fillers i läpparna. I slutändan är det upp till dig, alla har olika åsikter om det, själv skulle jag aldrig vilja fylla i dem även om jag har jättesmå läppar eftersom jag inte gillar hur ifyllda läppar ser ut…men jag dömer såklart ingen som gör det! Vill bara ge dig lite råd och det är att det ofta sägs att fillers kommer försvinna ur läpparna vilket ska vara bra om man ångrar sig men grejen är att det typ inte försvinner helt och hållet, sen såklart så måste man fylla på hela tiden om man vill bibehålla formen och då är det lätt att läpparna desformeras eller vad man säger, eller att man blir storleksblind…..men det vet du säkert redan och jag tror nog att du väger fördelar och nackdelar med tanke på dina snaps. Sen om du väljer att göra läpparna så gör det iallafall hos en legitimerad sjuksköterska och inte hos en vanlig hudterapeut eller liknande även om allt verkar proffsigt och de säger sig ha utbildning, finns artiklar att läsa om varför. Ha det bra och lycka till med vad du än väljer att göra!!

 • Anette skriver:

  Åhhh NEJ,ska du verkligen förstöra dig med ngt sånt. Fulaste som finns. Du är ju så fin naturligt,börja inte med detta!!!!!!

 • Hilda skriver:

  Hej, jag tycker verkligen att du inte ska göra det! Du är fin som du är Bianca!☺

 • Mathilda Särnehed skriver:

  Nej, du är fin som du är! Tänk på alla risker, tänk om någonting går snett! Du är skitsnygg Bianca och ska inte genomgå något sådant❤️

 • Matilda Öster skriver:

  Alla dom som skriver nej är antagligen dom som ser en skräckbild med ankläppar framför sig… suck!
  Jag har själv fyllt mina läppar 4 gånger under en 3års period. Och om du tittar på min insta (matildaoster) så kan du se att det inte alls ser onaturligt ut. Allt handlar om hur mycket du fyller och hur lång tid det går mellan gångerna och såklart vem som gör det. Om du bara vill ha ett litet plut så tror jag inte du ska fylla mer än 0,5ml till en början, då får du det väldigt naturligt men ändå med lite lite volym. Men det är mest bara du som kan se skillnaden. Dom två första dagarna är man dock lite svullen.
  Det som även är bra med fillers är att kroppen tar upp ämnet, så om du inte skulle bli nöjd så försvinner det med tiden tillslut. Det är alltså inte permanent så som silikonbröst eller liknande. Om du alltid haft komplex så tycker jag du ska fylla läpparna, min pojkvän var oxå emot det till 100%, men nu tänker han inte ens på det då det ser väldigt naturligt ut! Hoppas mina ord kan hjälpa dig något, PUSS
  Kan även rekomendera en jätteduktig tjej, gör inte ens ont hos henne!!!

 • Caroline skriver:

  Du är superfin som du är! Tycker verkligen inte du ska göra dina läppar, jag har aldrig sett eller tyckte att det blivit snyggt när andra har gjort det! Du borde behålla din naturliga skönhet!

 • Elin Andersson skriver:

  Jag tycker verkligen att du är sjukt naturligt vacker.
  Om storleken på dina läppar är något som du har komplex för, går runt och tänker på så – testa! Men tänk igenom det ordentligt innan!!!

 • Angela skriver:

  Hej Bianca!
  Säger som många andra, tack för att du och din underbara familj bjuder så mycket på er. Jag tycker verkligen du är helt underbar… ? Och vacker som få. Få inte för dig något annat. Och glöm inte att sparka Benjamin på smalbenet om han är dum mot dig ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *