EN DAG PÅ HARRODS

img_4997.jpg

_dsc4401

Att besöka Harrods är lite av ett Måste i London. Det är ett mycket berömt varuhus som ligger i Knightsbridge, har ca 35.000 besökare en vanlig dag och är ett L Y X I G T varuhus! Hit kommer du inte och shoppar gärnet kan jag lova…! Det finns endast de lyxiga markerna så ni kan tänka er vad priserna är på ALLT! Det billigaste där är nog sminket…

MEN är du ute efter en ny märkesväska, sko, accessoar, smink etc… då är det Harrods du ska till.

img_5009.jpg

Mitt nya favvo märke inom väskor är nog YSL! Helt besatt <3 Vill ha samma modell som jag nu har i rosa ifatt i ljusgrå so so bad!!

img_5408.jpg

Smink drömmen <3

img_4993.jpg

Ännu mer smink & hudvårds dröm <3

img_5010.jpg

img_5407.jpg

Haha stackars Phillipe satte sig på närmsta soffa som fanns överallt i väntan på att jag skulle klämma & känna klart på alla väskor och skor haha, och klaga gör han aldrig heller <3

Btw – skor ifrån Nike // Tröja Zara // Jeans Topshop

_dsc4418

_dsc4420

_dsc4422

Efter mycket om och men så valde vi att äta lunch nere i Harrods Food Hall. Kanske inte mysigaste stället men efter att ha gått runt i området i ca 1h utan att ha hittat en enda bra restaurang så bestämde vi för att gå tillbaka och testa på deras asiatiska restaurang.

Kan säga att deras tempura rolls var en av de godaste jag ätit!!! Sååå goda men såå dyra haha! Denna lunch ovan kostade 80 pund… Det är jäääävligt dyrt för några små sushi bitar, och mätt blev man ju inte direkt :/

img_4989.jpg

img_4998.jpg

Det finns en hel del godsaker inne i deras foodhall, allt ifrån bakelser, bröd, mat ifrån olika matkulturer, sallader, frukt, juicer, choklad, massa olika te sorter (såklart) MUMS säger jag.

img_5011.jpg

Det är så pampig inredning inne i Harrods, så snyggt!

_dsc4398
Precis utanför Harrods finns det en jätte söt blomsterbutik med dessa fina arrangemang, jag menar TITTA hur romantiska blomset <3 

Som sagt, jag älskar Harrods MEN herregud vad  man blir bortglömt av alla som jobbar där om man inte har något som är svin dyrt på sig. Jag valde helt fel kläder & HELT fel väska (bar en ifrån Zara)  märkte jag snabbt där inne då servicen var rent ut sagt kass, ingen ville hjälpa mig hehe.

Men för er som är sugna på att shoppa loss och spendera grova summor pengar ELLER bara klämma & känna på alla märkesväskor i världens så måste ni gå till Harrods!!

Vi är nu klara med synkärna, eller ja Theo sitter just nu och kör hans del men SEN är vi klara och då ska mamma skjutsa runt mig och hämta ut paket 🙂 Jag ska senare ikväll ha en Snapchat Haul med NAKD så missa inte det senare ikväll! Min snapchat är @biancaingrosso1 

Och apropå Snapchat: TACK för all er hjälp angående min fråga jag hade till er där! Ni har sååå kloka ord verkligen <3

PUSS <3

28 reaktioner på “EN DAG PÅ HARRODS”

 • Sussi skriver:

  Kanske inte dags än, men vilket äktenskapstycke ni har. Vackra skapelser.

 • Angelica skriver:

  Bianca! Snälla förstora inte läpparna! 9 gånger av 10 ser det PLASTIGT ut! Du är SÅ vacker precis som du är!!!

 • Gustav skriver:

  Gör INTE dina läppar!!!!!!

 • Linda skriver:

  Gör absolut inte dina läppar! Jag blev chockad av att du gick runt med såna tankar. Jag tycker att ditt utseende är perfekt.

 • Beatrice skriver:

  Brukar inte kommentera andras bloggar men när kah såg din snap ang läpparna kunde jag inte låta bli. Min bästa vän fyllde ut dom lite bara eller mer jämnade till, hon berättade aldrig ngt för mig för hon visste vad jag tyckte. Sen en månad senare när vi kom in på samtalsämnet berättade hon att hon hade gjort det o jag fick en chock för det såg hur naturligt ut som helst o jag hade inte ens märkt något men det kanske beror på hur mycket man vill göra.

 • Angelica Kucera skriver:

  Do it! Om du har sådana tankar pröva, preparatet kommer så småningom gå ut. Jag kände precis som du, fyllde mina i januari i år och det är det bästa jag gjort. Mina hade blivit ojämna efter laserbehandling då jag haft en liten tumör i läppen. Dessutom hade mina varit små sedan innan och jag har alltid velat ha större. Fick ett fint och naturligt resultat med Restylane. Dock kommer jag fylla på med ett annat material nästa gång då jag upplevde att Restylane preparatet kunde bli lite klumpigt.

 • Jag såg på din Snapchat att du ville förstora dina läppar. Det kan ju bli snyggt om man förstorar dom lite, MEN vem säger att det slutar bra. Om du väl får plastläppar så skulle du ju ändrat dig för resten av ditt liv. Och dessutom så är dina läppar så fantastiskt fina som dom är. Jag hade nog tyckt att dom var finare nu än om du skulle gjort det.
  Så skulle jag sätt det om det gällde mig själv i alla fall.
  Puss

 • Hannah skriver:

  Har fyllt 2 grr! Men ta juvederm istället för Restylane, de håller längre! E man osäker kan man ju börja med 0,5ml, de går bort så kan man fylla igen sen om man vill ha mer

 • NThalie skriver:

  Angående läpparna tycker jag du ska göra det! Jag har fyllt mina tre gånger och varje gång jag berättar det för folk blir de chockade, så jag tycker verkligen de beror på hur mycket material man tar. Se till att göra hos en utbildad och någon som har till exempel Restylane kiss, det går ur kroppen efter ca 6-8 månader så om du ångrar sug så vet du att du kommer få tillbaka dina naturliga läppar. Gör absolut inte juvelers, det går inte hur och kan bli som hårda bollar som åker upp över läppen (ser ut som man har snusprilla typ) enligt min hudterapeut! Så gå till någon du blivit rekommenderad och kolla runt ordentligt innan ?

 • Isabella skriver:

  Jag tycker att du ska testa, jag satt i samma sits som du för några veckor sen! Bokade en tid och var jätte noga med att det skulle sa naturligt ut och jag blev suuuuper nöjd!!
  Stämmer inte alls att det behöver se plastigt ut, så länge du går till någon bra så blir det jätte snyggt!

 • Sophia skriver:

  Hej!

  Angående din snap, gör som du känner såklart men när man väl börjar med att fylla något eller ändra något så är det lätt hänt att man aldrig blir nöjd om du förstår hur jag menar? Så då fortsätter man tills man ser plastig ut..har en del vänner som hamnat där som ångrat sig. Så tänk verkligen på det ett tag så du tar rätt beslut eller snarare ett beslut dom känns bäst för dig! Kram!

 • Evelina skriver:

  Läppenna säger jag bara. Hitta en så nära din egen läppfärg som möjligt och börja att öva lite smått. Tycker du om det hur det ser ut så fixa läpparna om du vill men läppenna är tusen gånger billigare och bättre att bli beroende av.

 • Linn skriver:

  Jag tycker inte att du ska göra dina läppar du är så snygg som du är. För det mesta ser det också onaturligt ut och börjar man göra något då blir det lätt att man vill ändra på något mer sedan. Så Jag säger NEJ 🙂

 • Julia Elg skriver:

  Alltså blir ju lite sur på mig själv, varje gång jag varit i London så har jag velat besöka Harrods, men det har aldrig blivit av. Blir tokig. Var i London strax innan jul för några år sen och då ville ja så gärna se julpyntet där men tog mig aldrig dit..
  Fick i alla fall uppleva lite lyx i Hacketbutiken där min sambo skulle shoppa loss, då bjöds det på skumpa och GTs hela vistelsen!

 • Vicky Rubin skriver:

  Förstora INTE läpparna. Tänk dig när du klipper ditt hår och du absolut inte blir nöjd och går runt och har ångest och vill bara det ska växa ut och det gör det tillslut. Men fyller du läpparna blir det väldigt svårt att gå tillbaks till originalet om du blir missnöjd. Och då kommer då gå runt och ha den tanken hela livet, att du fyllde läpparna och det blev en katastrof. Så för Guds skull fyll inte läpparna, lyssna på de runt dig. Du är min förebild och tycker du är den vackraste tjejen jag har sett och tillsammans med din personlighet blir du perfekt helt enkelt. Så snälla Bianca, don’t do it. Flera tusen tals människor vill se ut som dig ändra då inte på det.
  Kram!!!

 • Moa skriver:

  Jag tycker inte att du behöver förstora dina läppar. Läppar är inte vackra på grund av att dom är stora. Försök hitta människor med mindre läppar som du blir inspirerad av i stället och försök, försök vända på ditt tankemönster gällande att vackrare läppar är stora. Du blev som du blev för att just du i din form är det mest vackra optimala. Kom ihåg det. Du är redan magi!

 • Hanna skriver:

  Hej biancis! ? I helgen pratade jag med mina kompisar om hur skön du är och att du är så naturligt vacker! Jag sa även hur härligt det är att iaf en bloggare vågar vägra läpp förstoring. Typ alla har det! Och jag älskar att du inte gör det, för du är hur snygg som helst!

  Och nu la du ut på snap att du ville göra det ? Så ironisk! Haha mina kompisar sågar mig till fotknölarna ?

  Men iaf, inget ont om läppförstoring. Många är svinsnygga i det, vissa inte (men sålänge man själv tycker om det så är det de som räknas). Gör som du vill! Men jag hoppas du vet att du är hur vacker som helst!! Och att du inte behöver större läppar för att bli snyggare/må bättre! ??

 • Irene skriver:

  Gud vad harrods måste ha ändrats för 4 0 år sen typ när jag var där. Då var allt superbilligt!

 • . skriver:

  NEJ!!!!! Förstora inte läpparna, det ser asfult och helt j-la onaturligt ut ju!!! Naturligt är bäst!!

 • CAMILLAESI skriver:

  vad nice det verkar där!!

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • marie skriver:

  Fina Bianca
  Du är så vacker redan. Plutmun ser alltid fejk ut, och förstör hela din naturliga look. Och även om det inte alltid känns kul, så är det många mindre tjejer som följer i dina fotspår. Som bloggare blir du lite av en vägledare för andra. Håller helt med din familj.

 • Camilla Lejonklan skriver:

  Hej! Jag kommenterar aldrig sociala medier annars. Men jag hade lika små läppar som dig förut. När jag var 18år fyllde jag första gången. Jag tog basa halva sprutan 0,5ml sedan väntade jag någon vecka för att sedan ta den andra halvan. Blev så jävla nöjd! När jag var 20/21 så fyllde jag igen med 1ml.
  Jag har endast sagt och visat min pojkvän och närmsta vän (ingen annan som sagt något då det förmodligen ser väldigt naturligt ut.
  Kram!
  P.S Tror aldrig du kommer bli besatt och fylla det onaturligt! Testa dig fram med lite i taget. De flesta som säger ’nej!’ är de som tror att alla som gör det kommer se ut som en anka.. de har inga erfarenheter.

 • Ninni skriver:

  Jag tycker inte du ska göra det. För du är superfin som du är. Och plutmun ser oftast onaturligt ut, även fast det den är naturlig. Så i de flesta fall blir deg inte naturligt när man fyller i läpparna.
  Du är vacker som du är!

 • Johanna skriver:

  Jag såg på din snapchat ang. förstora dina läppar… jag tycker verkligen inte att du ska göra det. Ja visst om ”fyller” i överläppen, det kommer säkert se bra ut men sen efter ett tag, så kommer du vilja ha mer o mer, och fortsätta fylla i.. och DÅ kommer du se plastig ut..
  Hoppas jag inte lät för hård, hehe! kram!

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag var på Harrods för 2 år sedan och jag upplevde verkligen inte personalen sån. Tyckte dom var super trevliga och då var jag ändå där med hög feber och såg verkligen ut som en zombie. Handlade på Juicy Couture och där fick vi cupcakes av personalen 🙂

 • Yasmine skriver:

  Nej Bianca, förstora inte läpparna! Det är iNTE snyggt på NÅN som har gjort det!
  visst ska du göra som du vill o skita i vad andra tkr egentligen, men nää, faan NATURLIGT är alltid snyggast!

 • anna skriver:

  hej Bianca skulle du kunna länka den vita tröjan ifrån zara några bilder upp. Skulle varit jätte snällt.
  Kram

  • bianca skriver:

   Hej! Jag letade efter den jag med på hemsidan men hittade den inte tyvärr :/ Skulle nog rekommendera dig att gå till en Zara butik och kolla där. Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *