EVERY DAY SMOOTHIE RECIPE

_dsc4606

_dsc4607

_dsc4608

_dsc4609
Best way to start the day 

Godmorgon (elle ja god förmiddag) och glad Tisdag på er 🙂 Jag startade min morgon som såhär ovan, sååå gott! Jag har blivit helt besatt på att göra nyttig smoothies och min nya favvo är denna ovan. Det är :

1 1/2 näve bladspenat

1 stor näve fryst mango (går bra med färsk också såklart )

1/2 avokado

1/2 citron

Ingefära (så mycket som du vill)

1 dl fryst blåbär

1 + 1/2 dl vatten

Det tar mig ca 2 minuter att göra detta, det är SÅ gott, SÅ nyttigt & håller mig mätt väldigt länge. Jag har ju senaste 2 åren haft väldigt problem med min järnbrist så detta är jättebra kick med järn & massa vitaminer för mig 🙂 Det är dessutom bra för håret, hyn & energin, helt perfekt helt enkelt!

Idag skulle jag tidigt imorse varit iväg på ett möte inne i stan men det hände lite grejer här hemma som gjorde att jag fick boka om det mötet till senare i veckan. Idag ska jag nog stanna hemma, vika tvätt, fota det jag köpte i helgen som ni villa jag skulle lägga upp här, försöka städa undan mitt kaos i mitt rum & kaaaaanske träna om jag orkar hehe. Känner mig så otaggad på träning på senaste men vet att jag mår så bra av det så måste dra igång det igen.

Hörs senare, PUSS!

9 reaktioner på “EVERY DAY SMOOTHIE RECIPE”

 • Carina skriver:

  Blir inte tänderna missfärgade?
  Lät verkligen som en nyttobomb 🙂

 • Lisa skriver:

  Svar på din snapchat:
  Jag var en av dom som kommentareade på din blogg och som inte tyckte att du ska göra det. Men det är inte för att jag tror att det blir onaturligt eller ”ankläppar”, jag tror man kan fylla läpparna fint. Men anledningen att jag tycker att du absolut inte ska göra det är för att jag verkligen tycker att du redan har otroligt fina läppar. Tänkt på det flera gånger när jag ser dig på bloggen eller i snapchat, att du har väldigt fina läppar. Du gör givetvis som du vill, men ville säga det. Kram 🙂

 • ISA skriver:

  men gud så god den såg ut. Perfekta konsistensen ju <3

 • Amanda skriver:

  Hej Bianca! måste bara säga att jag älskar din blogg!!
  Kan inte du tipsa om lite tröjor/blusar från zara, forever 21, boohoo osv? 🙂 skulle vara jättekul!
  Hoppas allting är bra med dig, kram!

 • Malin skriver:

  Hej! Vilken storlek hade du på den beiga jumpsuiten (som var hög i kragen) som du visade på din snapchat för nakd? Så fin och jag måste ha den 🙂

 • Arnela skriver:

  Hej fina Bianca!

  Skulle du snälla vilja dela med dig var du köpt dina plastbehållare du har till sminket? Det du visade på snapchat med lådor typ. Har letat och letat!
  Och visa gärna på snap vad du handlat för smink, alltid kul!

  Kram! :*

 • kloktkrubb skriver:

  Jag är också rätt så opepp på att träna atm. Men något som jag har blivit beroende av är att gå ut ca 45 min i skogen. Denna säsongen är det hur fint som helst, luften är fräsch och jag älskar det! Helst med Wahlgren och Wistam i öronen såklart 😉 Får mig att tänka på annat också. Så det kan jag varmt rekommendera!! Om man inte orkar träna men ändå vill röra på sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *