20% OFF AT NA-KD.COM

img_5508.jpg
I samarbete med Na-kd.com 

Här ovan har ni 6 av mina 10 nya små älsklingar ifrån  Na-kd.com som jag gjorde ett samarbete med idag på Snapchat, såg ni det?? Om inte så tycker jag definitivt ni ska gå in & följa mig där på @biancaingrosso1 för att se när jag visar upp alla plagg 🙂

IDAG & fram till eftermiddagen IMORN så erbjuder jag nu er 20% rabatt på HELA sortimentet hos Na-kd hemsida!!! Rabattkoden är INGROSSO20 och den ger er alltså 20% i 24h så passa på NU NU!!

Nakds hemsida är min absoluta favvo när det kommer till mode och nästan alla mina favvo plagg i garderoben är ifrån NA-KD.com så det är riktigt roligt att jag nu har egen sida där ni kan hitta A L L A plagg jag har därifrån samt all info om min rabattkod, sidan länkar jag HÄR 

Nu ska jag återgå till soffan & Paradise Hotel <3

9 reaktioner på “20% OFF AT NA-KD.COM”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *