SO THANKFUL!

dsc_2842

Vaknade upp på så sjukt bra humör idag!!

Igår fick jag nämligen reda på VÄRLDENS ROLIGASTE NYHETER!!! Detta är så sjukt och stort och jag är bara SÅ glad och tacksam just nu <3 Jag kan självklart inte berätta något just nu men jag kan inte fatta att det händer mig…..!!!! Jag kan väl bara säga att mitt schema kommer vara ganska fullspäckat i några år framöver 😀 Jag hoppade runt som en liten flicka och bara skrek av chock & glädje när jag fick höra allt igår!!!!

Menmen, nog om mitt skryt om lycka! Idag är en ganska ledig dag så ska passa på att göra lite ärenden inne i stan och sen får vi se vart dagen bär 🙂

BTW!! Glöm inte min rabattkod INGROSSO20 som ger er 20% rabatt på NA-KD.com hemsida HÄR 

PUSS <3

25 reaktioner på “SO THANKFUL!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *