THE BREAKFAST CLUB – MY REVIEW

_dsc4427
_dsc4425

_dsc4452

_dsc4433

_dsc4448

_dsc4449

_dsc4460

_dsc4463

_dsc4455

_dsc4453
Brunch på The Breakfast Club i London – Sjömans hatt ifrån Ivyrevel 

Ni vet ju att jag & Phillipe delar det stora intresset M A T tillsammans och det roligaste vi vet att göra ihop är att testa nya restauranger, vare sig det är frukost, lunch eller middags mat. Och vi går ju alltid lite bananas när jag är i London just för att det finns så stolort & grymt utbud!

Nu senaste gången så åkte vi till Shoreditch då vi har hört att det ska vara ett mysigt område med mycket bra & mysiga restauranger. Men efter att ha gått en bra bit & faktiskt knappt sett något bra förutom 2 mindre matmarknader (men vi ville sätta oss någonstans) så såg vi tillslut en lång kö till The Breakfast Club, & där det är kö brukar det ju oftast vara sjukt bra, men tyvärr blev vi jätte besvikna.

Typ inget av det vi beställde var någon hitt direkt och vi glömde hur allt smakade direkt när vi gick därifrån hehe, då är det inte så bra tyvärr :/ Däremot så såg deras american pancakes  S I N N E S S J U K A  ut, så om ni går dit tycker jag definitivt ni ska beställa in det!!

NU ska jag hämta lite mer paket sedan in till stan. Btw, sjukt kul att se vad ni gissar på vad som gör mig så glad just nu i förra inlägget, jag säger fortfarande inget då det är så roligt att se vad ni gissar på 😀

PUSS <3

13 reaktioner på “THE BREAKFAST CLUB – MY REVIEW”

 • Anna skriver:

  Hej! Du sminkar dig så otroligt fint så skulle du kunna göra ett inlägg om det smink du brukar använda eller att du visar hur du sminkar dig? Kram <3

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!
  Jag undrar så vad du använder dig av för ögonskugga?
  Följer dig på snapchat och de senaste dagarna har du haft någon rosa/rosé-aktig?
  Så snyggt!

  Mvh Emma

  • bianca skriver:

   Jag använder faktiskt ingen ögonskugga utan jag använder ett grundpuder ifrån Mac & ett rouge ifrån Face för att få fram den varma och bronziga tonen, men jag ska visa allt detta snart i en ”Make Up Toturial” på Youtube… Så håll ut så kommer allt snart 🙂
   Puss <3

 • Sanna skriver:

  Var i Sthlm under helgen & hade bokat bord på den gamle & havet som du tipsat om så mänga gånger och jag älskar italiensk mat o jääävlar va gott det var! Alla i sällskapet njöt:) superkul med restaurangtips!!

  • bianca skriver:

   Ååååå va kul att ni njöt!! Älskar ju deras förrätter och deras vongole 🙂 Däremot gör ingen bättre vongole än Benjamin menmen haha <3

   • Sanna skriver:

    Vongolen var underbar & deras andra skaldjurspasta, pasta a la scoglio! Deras svärdfisk var också grym + alla olika förrätter. SKA dit igen nästa gång jag åker till Sthlm, har sån cravings på pastan haha!!

 • Julia skriver:

  Hej , skulle du vilja sälja din klänning från nakd med slits o hög hals? Som du hade på någon gala.. Maila mig!

 • Ebba skriver:

  Hej! Vad frågade du din frisör efter när du var o klippte dig? Ska klippa mig på fredag och vill ha det som dig, sååå fint! Älskar längden! ?

  • bianca skriver:

   Hej! Åh va kul! Jag sa bara att jag ville klippa det lite längre än axlarna och att jag ville ha en sexig frisyr liksom, något som var lätt att leka med och göra snygga ”beachwaves” frisyrer till. Att det inte fick bli för flickigt utan en rak klippning och inget rundformat för att få fram det sexiga i looken.

   Puss!

   • Ebba skriver:

    Hej igen! Kom precis hem från frisören, blev sjukt nöjd! Nu ska jag titta på Wahlgrens Värld vilket jag missade igår ?

    Ha en fin helg!

 • Härliga bilder och härlig blogg! älskar Er realityshow… kika gärna in på http://wlaukkanens.se vi är två tvillingsystrar som bloggar tillsammans.

 • Emmie skriver:

  Vart kommer den snygga choker blusen ifrån? ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *