COSY MORNING WITH TEOTOKI

img_5549.jpg
img_5547.jpg

img_5550.jpg

img_5548.jpg
Morgon med att titta in ny kollektion för Teotoki 

Godmorgon! Jag sitter just nu inne i Sturegallerian och betar av lite mail, svarar på era kommenterar & bloggar innan jag ska vidare på dagens möte. Efter det ska jag hem faktiskt och bara chilla, jag mår lite illa idag & magen känns lite konstig så ska köpa med mig lite gott hem sen och bara tat lunch 🙂

Imorse dock var mysigare än vanligt, jag drog nämligen in till stan för att kolla in Teotikis nya kollektion (de har ju så snygga jumpsuits & sets) tillsammans med några bloggare & stylister b.l.a fina Hanna som alltid är lika skön & härlig att umgås med (måste boka in den där lunchen nu Hanna haha) Jag glömde dock mitt minneskort till kameran så fick bli några skeva mobilbilder :/ Det bjöds på frukost & gött tjejsnack!

Ja det var början av min morgon det! Hörs senare vänner <3

PUSS!

3 reaktioner på “COSY MORNING WITH TEOTOKI”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *