PERFECT DRESS FOR CURVY BODY

img_5558.jpg
1. here  2. here 3. here 4. here 5. here 6. here

Jag hamnade in på en ny webbsida imorse när jag besökte en blogg ByKiki  och blev så såld på dessa klänningar ovan! Dessa mina vänner är P E R F E K T A för oss som har lite mer höfter nertill med en smal midja upptill, klänningarna ovan kommer framhäva det sååå snyggt!! Var bara tvungen att dela med mig av man 6 favoriter på sidan, mina är 1, 2, 5 & 6! Vet att det kanske inte är klänning väder just nu men vem vet, ni kanske ska resa utomlands i vinter eller whatever 🙂 Jag kan iallafall aldrig ha för många klänningar haha!

BTW:

Tyckte det var så kul när någon undrade om jag fått förfrågan att vara programledare för Let´s Dance nu när Jessica Almenäs går över till Kanal5 och det kan jag säga att det ska jag IKKE men oj vilken DRÖM det hade varit!! Att få komma tillbaka till den härliga bubblan igen (som jag faktiskt börjat sakna lite nu när jag ser min partner Alex briljera med hans nya partner i Norge nu) och få jobba med världens bästa David Hellenius. Men jag tror fortfarande (och hoppas) att det kommer bli Tilde De Paula, love her <3

Tror faktiskt att jag hade älskat jobbet som programledare & tror faktiskt att det hade passat mig rätt bra. Jag har fått förfrågan förut några gånger att programleda för några program men tackat Nej då jag inte känt att det har passat in just nu, men framför kan jag definitivt tänka mig att jobba som det om jag inte börjar jobba på skivbolag som är den stora drömmen.

Ses här snart <3

46 reaktioner på “PERFECT DRESS FOR CURVY BODY”

 • Tindra skriver:

  Hej! Jag tycker att du ska fortsätta prata svenska på snap och inte engelska då de ej känns lika personligt! Tycker du ska skaffa en till snap som är internationell elr vad man säger! Älskar dig

  • bianca skriver:

   Hej!Förstår det! Men eftersom att jag har en del som följer mig som pratar engelska så kommer jag blanda lite framöver 🙂 Puss <3

 • Alva skriver:

  Gör jätte gärna en yt video där du visar nytt smink som du pratade om på din snapchat!<3

 • Caroline skriver:

  Hej Bianca,
  Är din bror Oliver singel?

 • Rebecca skriver:

  Jaaa vill jättegärna se en video med ditt nya smink! Kan inte du skaffa en youtube kanal där du kanske 1 gång i veckan pratar om smink osv? Skulle vara grymt!

 • Anna skriver:

  Kan du länka jeansen du visade på snap 🙂

 • Moa skriver:

  Hej Bianca! Jag älskar dina stories på Snapchat!! Jag undrar vad färgen heter på ditt bronzingpowder från Mac, som du använder som ögonskugga? 🙂
  Skulle bli sååå tacksam för svar!!
  Kram.

  • bianca skriver:

   Hej!! Ååååå tack fina du, det värmer <3 Den heter Dark Deep och är ett bronzing power 🙂
   Puss <3

   • Moa skriver:

    Tusentack!!! Jag hittar dock inte den färgen i deras Bronzingpowder, utan bara i deras ”vanliga”. Har du möjlighet att länka?
    Kram!!!

 • Emma skriver:

  Hej Bianca! Såg nyss din story på snapchat! Hade varit super kul att se dig göra en make up tutorial! Ge lite inspiration på smink! ?

 • Jonna skriver:

  Hej! Skulle också gärna se en sminkvideo på youtube!! Kram❤️

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca!

  Kan inte du berätta om vilka p-piller du åt som fick dig att få sämre hårkvalité? Och vad du äter för något för att få bättre kvalité igen? 🙂

  Kram fina du

 • Rebecca ahlström skriver:

  Hej fina !
  Måste bara säga: Du verkar ha så himla bra värderingar, tankar och när du pratar märker man att du har någonting att berätta.
  Funderat på att skriva en bok?
  I know I would buy it??

 • Emelie skriver:

  Hallå!?! Vart hittar jag den grymma låten som Benjamin spelar för dig i senaste programmet av Wahlgrens värld? ” tror du att han bryr sig, bryr sig om dig…”

  • Emma skriver:

   Jag underbar verkligen också!? Den va så bra! Har letat efter den i nästan en timme nu! Har den kommit ut än?? ??

  • Amanda skriver:

   Jag såg precis samma avsnitt och letar också efter den låten ? Tror du att han bryr sig, bryr sig om dig ??

 • Anna skriver:

  Hej! Vill gärna också se ditt nya smink i en youtubevideo och gärna en sminktutorial på din vardagsminkning/bästa festsminkning!! Kram <3

 • Sandra Serafia skriver:

  Gud vilket bra tips! Har verkligen stora problem med att hitta kläder som passar med mina breda höfter men smalare midja. Slutar med att man alltid har kläder som endast passar i midjan eller så for man gå omkring i pösiga kläder för att passa höfterna/ rumpan…Men här hade de ju massa fint 🙂 Kika gärna in på min blogg om du är intresserad av hur det är att leva med ett lejon, massor av goda recept eller inrednings-DIY:s! Massa kramar ♥ http://www.sandraserafia.for.me

 • matilda skriver:

  Hej Bianca 🙂
  Min familj och jag planerar att åka utomlands till Mallorca i juni nästa år, har du något tips på hotell? vi är 4 vuxna så helst inget ”barn” hotell, utan lite mer lugn och ro 🙂 eller tips på något annat underbart land att åka till för sol och bad 🙂 ?
  Ha en försatt bra helg & tack för ett så trevligt och roligt program varje torsdag 😀
  Kram

 • Ellinor skriver:

  Hej Bianca! Ert program är verkligen såååå himla bra. Skrattar varje gång och torsdagar har blivit en favoritdag! En fråga, vart hittar man Benjamins låt som han spelade i det senaste programmet? ”Tror du att han bryr sig, bryr sig om dig”? Har han släppt den eller? 🙂 Kram!

 • Caroline Sandberg skriver:

  Hej Bianca,

  Följer ert program varje torsdag och har blivit så förtjust i er låga, mörka byrå med kråmade ben som står i ert vardagsrummet. Vet du vart denna är köpt eller vem som säljer denna byrå? För övrigt älskar jag ert program 🙂

  Mvh
  Caroline

 • Ehlin skriver:

  Hej bästa Bianca!!
  fan vad du är bra, så fruktansvärt härlig människa ? jag måste bara fråga vad det är för märke på din ögonskugga/ vad den heter som du har i ”wahlgrens värld”?

 • Ann-Christine skriver:

  Hej!
  Varifrån kommer den rosa pälsen?
  Hej så länge!

 • Philippa Larsson skriver:

  Du är så bäst mina favoriter är 2,3,4,5 och 6. Jag gillar 1 men jag blev inte så såld på den

 • Azra skriver:

  Hej Bianca !
  Du skulle vart jättebra programledare i idol till nästa år, haffa det jobbet med Pär skulle vart underhållande till max! ?

 • Eva Maria skriver:

  Godmorgon ? tror du skulle klara av jobbet på lets dance, älskar serien och följer sen många år. Tilde passar överallt så inte helt fel men hade gärna sett ditt glada nylle där, lite nytt och unga skadar inte! Idol kanske vore nåt, det lutar ju mot skivbranschen och handlar enbart om musik. ? vad du än väljer så önskar jag dig lycka till ❣️

 • Jonas skriver:

  Så jävla kass du är. Du kan ju för fan inte använda Apple dator å sen använda Android i telefonen. Så värdelöst???

  Mvh Jonas

 • Julia skriver:

  Riktigt snygga!

 • TildaKarlsen skriver:

  Hej Bianca !

  Din youtube kanal är jättebra ??

  Och örhängena från din smyckeskollektion är jättefina ??????

 • Anki larsson skriver:

  Hej Bianca , jag tillhör de äldre med mina 49 år och vill bara tala om att du är en underbar och rolig människa . Jag följer er på Wahlgrens värd och din blogg ibland , och du är så ärlig och typisk ungdom som påminner om min 19 åriga dotter ,Synd att du får ta skit ibland , men jag tycker du ska skaka av dig det och fortsätta vara du , helt enkelt en människa som ger allt . Lycka till!!!

 • Kimberly skriver:

  Hej, har en 10 åring här hemma som fyller 11 år på fredag! Hon avgudar dig och säger att de bästa med födelsedagen är att hon får se dig i Talang! Förstår att du får många önskemål – men om jag fick önska en sak till hennes födelsedag, skulle de vara en personlig hälsning från dig ❤️ Skulle göra hela hennes dag!

 • Ulrika Ivarsson skriver:

  Undrar var blusen kommer i från som du hade på dig i Tv 4 go morgon program när ni prata om Talng.?

 • Siw Gustafsson skriver:

  Hej,
  Jag är en tant som lyssnar på din och Alicias pod, du jag hörde att du får hatkommentarer från min åldersgrupp. Det är vidrigt att kvinnor i min ålder gör så! Det gör mig ledsen för din skull! Varför kan man inte glädjas åt andras framgång och lycka. Dessa människor är säkert bara bittra och olyckliga och måste ta ut detta på någon. Kan du inte stänga av kommentarsfältet?
  Kram och lycka till med ditt företag och karriär.
  PS. Måste bara säga att jag lyssnar på Wahlgren&Wistam och ser även på Wahlgrens värld och jag skrattar väldigt mycket och ofta. Er pod har jag bara hört ett avsnitt, men det kommer säkert bli skratt här också! Du är så spontan och orden bara bubblar ur dig, så det blir säkert kul ??DS

 • Thea skriver:

  Du är en av mina idoler och du är så fin och duktig på talang ÄLSKAR DIG<3333

 • Jag skriver:

  Heyy mate!
  Jag vet inte så mycket om dig men har sett två, tre avsnitt av talang och några korta klipp från ”Wahlgrens värld” på youtube.
  Jag vet även att de flesta offentliga personer får många onödiga negativa kommentarer, och att alla i dagens samhälle är väldigt snabba med att säga vad de tycker, speciellt om det är någonting negativt.
  Så jag har gjort det till mitt uppdrag att göra samma sak, säga vad jag tycker;
  du verkar vara en extremt härlig person, och har kommit väldigt långt i sådan ung ålder. Dina ögon är jättefina och ditt leende är perfekt och det här börjar definitivt låta som ett creepy-stalker-meddelande, men på riktigt, du är enormt vacker. Därför får du förmodligen mer negativa kommentarer än vissa andra eftersom att desto bättre en person verkar vara, desto mer fel letar folk för att de är avundsjuka.

  Du verkar asgrym!

 • Natalie skriver:

  Ni alla som hatar hur orkar ni ens lägga tid på att skriva ? Ni är så olyckliga med er själva att ni måste lägga över det på andra människor som mår bättre än er!

 • Natalie skriver:

  Och jag tycker du är grym Bianca !

 • Natalie skriver:

  Vart ifrån är klänningarna?

 • Thea skriver:

  När ska du ha din fan träff? P.S Älskar dig du är bäst

 • Adea skriver:

  jag älskar dig och kan du göra ditt fan träff i Kalmar. och om du kommer göra det skriv snälla i din blogg vart i Kalmar och vilket datum.

 • Solglasögonen är ju så himla heta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *