BONUSWAY

_dsc4626

_dsc4621

_dsc4617

_dsc4624

_dsc4628
I samarbete med Bonusway 

Jag älskar att göra samarbeten som gynnar ER, och detta samarbete mina vänner är  S  U  P  E  R grymt för er (& även för mig hehe). Så nu kan NI ta del av deras grymma tjänst precis som jag 🙂 Klicka in HÄR där jag nu har en egen sida hos Bonusway som ger er 100 kr direkt när ni blivit medlemmar!

För att förklara kort så är Bonusway är ett helt nytt sätt att shoppa via nätet för (som är helt kostnadsfritt) & som hjälper dig få tillbaka pengar på dina köp online.

Exempelvis om du köper på Nelly för 2500 kr så får du 100 kr i bonus av Bonusway!! Samma sak om du gör en hotellbokning via Hotels.com för 5000 kr så får du 250 kr i bonus!

Ni går alltså till er favoritbutik (mina är Zalando – Nelly.com – Ellos – Booking.com) men de har hundratals andra butiker med olika sortiment som mode, inredning, skönhet etc…. Du shoppar på som vanligt bara att du sedan får pengar tillbaka till ditt bankkonto 🙂 OBS! ni måste gå in via Bonusway (alltså bli medlemmar där) för att få tillgång till allt detta.

Det fungerar alltså så att nätbutikerna betalar Bonusway en försäljningsprovision som de sedan delar med sig av till oss i form av en bonus 🙂 Huuuuuur najs?!?! Sååå glad över att göra detta samarbete med Bonusway <3

Om inte det vore nog så får ni även nu 100 kr direkt när ni blir medlemmar (!!!) Detta kan ju bara inte bli bättre, in och shoppa era höst nödvändigheter nu HÄR  

Happy shopping! Puss <3

30 reaktioner på “BONUSWAY”

 • Jessica skriver:

  Ta detta på rätt sätt nu Bianca, men hur kan du ens acceptera att bli särbehandlad?! Jag vet exakt vad du går igenom, jag har också blivit behandlad så av min mamma. Det är inte okej att låta sina föräldrar skilja på sina barn. Jag minns för ett tag sen där du inte fick åka taxi på hennes kort, medans hon betalar Benjamins? Och ja, hon har rätt att ingen är perfekt men detta är fan inte okej. Du borde sätta större gränser, tydligare. Som sagt, jag vet vad jag pratar om och jag vet hur det känns. Jag har alltid tagit det som mobbing/utstötning. Vet inte hur du tar det, men jag började faktiskt gråta åt detta programmet för jag känner verkligen med dig.

  All kärlek till dig från mig

 • Cecilia skriver:

  Hej! Såg din smink-snap och vore jättekul att se mer av det! Sen undrar jag vilka jeans det är från Urban O? Du är grym, totalt grym!

 • Lovisa skriver:

  Ja! Lägg upp sminket i en youtube video 😀

 • Jag tycker att det är så fel som Pernilla gör. Jag trodde inte att hon var sådan. Hon är en jättetrevlig människa och jag följer hennes blogg hela tiden, men hon har inga tyglar What so ever ju.

 • Anne skriver:

  Hej söta duktiga Bianca. Du verkar va en toppentjej. Bra program ikväll!!! Vad hade dom gjort utan dig. ☺️

 • Evelina skriver:

  Såg din smink story på snapchat, vore super kul om du la upp videos på youtube!

 • Olivia skriver:

  Ditt smink är ALLTID så himla fint!! Så hade varit jätte kul om du la upp en film på youtube :)<3

 • P skriver:

  Jag lider verkligen med dig, hur orkar du med denna särbehandling? Eller det är väl det du inte gör, eller har gjort, man börjar fatta lite mer nu av dina problem, trist, du borde flytta hemifrån snarast möjligt…

 • Rebecca skriver:

  Fina du! De svarta byxorna du hade på dig när du var på Allsång på Skansen för att se Benjamin, vart är dom ifrån? 🙂
  KRAM!!

 • Linnea skriver:

  Hej! Såg din mystory på Snapchat och ja de skulle va så kul om du la upp sminkvideos då du alltid är så fint sminkad! 🙂 Längtar så tills du skaffar en youtubekanal för du är en sån himla härligt och rolig tjej att följa! 🙂

 • Nina skriver:

  Hej Bianca! Tycker verkligen du ska börja med youtube och sminkvideos, hade varit så kul! Sen undrar jag också om Benjamin släppt låten som han spelade upp i ert kök med dig i senaste programmet ? 🙂

 • julia skriver:

  Hej! Tänkte bara fråga vad var det för låt som spelades i gårdagens avsnitt? Den som Benjamin har skrivit, när ni alla åkte i bilen. Har letat överallt men hittar inte låten..

  Ha det bra! Du är grymt skön i serien, skit i vad alla andra säger!

 • Malin skriver:

  Hej lilla söta Bianca! Du verkar vara världens gulligaste men jag hoppas verkligen att du jobbar med din självbild och pratar med någon. Att säga att du är kurvig och att du har rumpa och lår är absurt.Om du blir smalare blir du sjuk. Snälla, jobba med detta. Och framför allt, tipsa inte om kläder för ”kurviga” när du inte är kurvig, det funkar liksom inte ?
  Denna besatthet du har kommer säkert växa bort med åldern, och då kommer du att säga ”hur fan kunde jag säga att jag va kurvig?”. Jag har varit där själv.
  Avgudar dig, må bra och lev väl ❤️

  • Pernilla skriver:

   Malin, Bianca är kurvig och det är inget negativt. Tvärtom! Hon har rumpa och lår precis som man ska ha. Inget trådsmalt benrangel som ser sjuk ut. Bianca är superfin i kroppen och ja kurvig. Jag är rätt säker på att många skulle vilja ha hennes kropp, hoppas att även du Bianca förstår det <3

  • Bianca är kurvig och det är snyggt. Det är snyggare att vara kurvig än att vara en pinne. Hon har all rätt i världen att visa kläder för kurviga, kvinnor med former, för att hon är det och hon är så snygg <3

 • Erica skriver:

  Vart kommer din svarta kofta ifrån som du hade på allsång på Skansen?

 • Buh skriver:

  Har inte råd med sånt.

 • T skriver:

  Hej fina Bianca! Det verkar som att många, både på din och din mammas blogg, är oerhört upprörda över Pernillas behandling av dig och Benjamin i ert program. Jag kan börja med att säga att jag förstår att programmet till stor del är vinklat, att de som klipper avsnitten har valt ut klipp som är roliga, och väljer att framställa er på ett visst sätt. Samtidigt säger du ju rätt ut i programmet att din mamma särbehandlar dig, och att Benjamin ständigt kommer undan med allt.. Så det är ju liksom inget vi läsare/tittare läser in i eran relation, utan det verkar ju finnas konkreta ”bevis” för att du faktiskt blir särbehandlad.. Man får tycka vad man vill om det faktum att du är 22 och bor hemma, och vilka hushållsuppgifter du ”borde” bidra med för att få bo kvar hemma gratis.. och vad Benjamin som är lite yngre bör och inte bör göra. Jag är själv 22 och bor hemma med en lillebror som är ett år yngre än mig, och jag känner såå igen mig i eran situation! Precis som du förväntas jag städa och hålla ordning, ständigt hjälpa till, springa små ärenden osv – medan min bror slipper undan för att han är yngre och inte vill.. Att se senaste avsnittet var liksom som att se mitt egna liv.. Och jag tycker inte att det är okej någonstans, att bli behandlad på det viset – oavsett om man är den äldre systern eller inte! Därför blev jag också lite ledsen när jag ser att din mamma försöker bortförklara allt och nästan skylla ifrån sig sitt beteende genom att hävda att allt i programmet är vinklat. Men du säger ju faktiskt att du blir särbehandlad, så du måste ju uppleva situationen så! Jag vet inte om det du sa i programmet är lite överdrivet eller helt sant, men kanske kan du göra ett utförligare inlägg kring detta? Dels för att få stopp på kommenterar som är alltför hatiska och samtidigt ge en lite utförligare och klarare bild av allt. Jag tror på dig, och att Pernilla tyvärr försöker bortförklara mycket av sin behandling av er – men samtidigt vill jag inte spekulera för mycket. Kram på dig!

 • CAMILLAESI skriver:

  så nice tjänst 😀

  Kram<3
  http://camillaesi.se

 • Karin B skriver:

  Så fin din nya blogg är!

 • Kajsa skriver:

  Hej Bianca!

  Tack för en inspirerande blogg. Fortsätt med det du 😉 följer din blogg varjedag!

  Finns en grej som jag undrar om du kanske kan fixa till, det stör mig ibland. På google söker jag ditt namn Bianca Ingrosso och då kommer det fram länkar till bloggen och det händer ofta att jag går in på din gamla, modette.se eller finest för de kommer först på sidan. Så kanske du kan kolla med modette och finest om de kan ta alla de tidigare inlägg och flytta hit till din nya och ta bort dina gamla blogg från sidorna. Tror då det skulle bli så enkelt om det bara var den här webbsidan som ska synas. 🙂

  Ha en bra dag!

 • Kajsa skriver:

  Hej Bianca!

  Tack för en inspirerande blogg. Fortsätt med det du 😉 följer din blogg varjedag!

  Finns en grej som jag undrar om du kanske kan fixa till, det stör mig ibland. På google söker jag ditt namn Bianca Ingrosso och då kommer det fram länkar till bloggen och det händer ofta att jag går in på din gamla, modette.se eller finest för de kommer först på sidan. Så kanske du kan kolla med modette och finest om de kan ta alla de tidigare inlägg och flytta hit till din nya och ta bort dina gamla blogg från sidorna. Tror då det skulle bli så enkelt om det bara var den här webbsidan som ska synas. 🙂

 • Yasmine skriver:

  Men heerguuuud va ALLA ska lägga sig i deras familjs uppfostran osv. Jag ser likheter i min egna familj i min o mammas relation som va väldigt lik pernillas o biancas – när jag bodde hemma och va i biancas ålder. det är naturligt eftersom bianca typ är vuxen och redo att flytta hemifrån! och precis samma som i mammas o min lillasysters relation som är annorlunda en min o mammas! det e väl inte faan särbehandling! Dte e naturligt att det blir så herregud!!

  BIANCA! (och Pernilla) ta inte åt er av det där. Låt folk tycka vad de vill för de har de rätt till men de lever inte ERA liv o bestämmer inte över er eller vad som e rätt eller fel! Jag älskar ett se ert program och att ni e lika vanliga som alla andra familjer o många likheter med min egna! 🙂 Kram!!

 • Alice skriver:

  Hej, Jag har sån ångest över vinterjacka? har du någon plan för det kallare som kommer?

 • Hej Bianca! ÄLSKAR din serie som du har tillsammans med din familj & jag ÄLSKAR din klädstil verkligen!!

  Skulle inte du kunna tillexempel göra ett helt inlägg där du visar upp dina favvo-playsuits/jumpsuits och nämner vart de är ifrån & även pris? Hade blivit så, så himla glad då! Tycker verkligen att de är SÅ fina! Ha en bra kväll, kram! <3

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca. Känner igen mig , som enda dotter, mellanbarn uppväxt med ensamstående mor. Men tar rollen som mammas lilla hjälp. Det var på 70-talet. Känns omodernt idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *