MY WEEK THROUGH MY PHONE

img_5632-3.jpg

img_5633-1.jpg

Benjamin drog till Los Angeles förra veckan och är borta i hela 6 veckor så förra veckan hade vi middag hemma innan han drog 🙂 Ni följer väl honom på Instagram @benjaminingrosso så ni kan följa hans liv där??

img_5540.jpg

img_5539.jpg

Varit runt på stan en hel del förra veckan & var tvungen att gå in i min favvo inredningsbutik BeningtonNorrlandsgatan 7 <3 Blev F Ö R Ä L S K A D i denna soffa!!!

img_5566.jpg

Åt middag i Onsdags med några tjejkompisar på ett av mina favvo ställen CremeNybrogatan 🙂 Deras tunabowl (jag tog dock med lyckling denna gång) är himmelskt god & deras krockettet är också som en dröm i munnen. Detta är ifrån deras ”smårätter” meny.

img_5568.jpg

Deras halstrade tonfisk sallad med glasnudlar, avokado, chili & sweetsauce är också svin god.

img_5569.jpg

Här har ni deras tunabowl som är helt fantastiskt. Linnea är dock lite ”små dum” och tog bort koriandern???!! Vem tar bort koriander haha?!

img_5625.jpg

Jag avslutade middagen med deras goda Creme Brulée 🙂

img_5586.jpg

Var hos Melina på Serenity Stockholm ( Riddargatan 10)  i fredags & fixade mina naglar så jag kunde känna mig som en kvinna igen. Bet av alla dagen innan… :/ Det blev rött denna gång då det faktiskt är halloween så why not liksom 🙂 Melina, you´re the best!

Gå in på deras hemsida www. serenitystockholm.se  för att boka tid.

Ni vet ju att det är där jag gör mina naglar, mitt hår & får mina hudbehandlingar där!

img_5626.jpg

img_5627-1.jpg

img_5621.jpg

Efter nageltiden så gick jag på ett möte men mötte sedan upp Melina & Johanna igen på Haymarket HotelHötorget för en senare lunch. Jag tog in deras avokado toast & yougurt med granola & bär, det var SÅÅÅÅ gott!! Kan varmt rekommendera!

img_5614.jpg

Älskar alla blomstånd utanför Haymarket <3

img_5604.jpg

img_5628-1.jpg

img_5603-1.jpg

Ursäkta mitt bitch face haha! I fredags mötte jag även dessa pinglor Anna  , Hanna & Molly  på Vassa Eggen för drinkar & mängder med tjejsnack. ÄLSKAR tjejsnack haha! Vi pratade om allt ifrån killar, bloggvärlden, tjejproblem, förhållanden och etc…

Efter det drog vi till Strandvägen1, efter det nya stället Vida, Spybar & Hells men minns fan inget därifrån haha. Länge sedan jag blev full :/

Jag sov sedan hos Hanna som bor i stan, hennes säng var SÅ SKÖN haha!

img_5631-1.jpg

img_5630.jpg

Efter att vi hade vaknat till drog vi till Broms för frukost där vi satt ett tag och snackade mer skit.

Som Hanna skrev på sin blogg så har vi inte hängt själva förutom på events liksom men jag har känt ganska tidigt att vi har klickat så det är så kul att vi har lärt känna varandra bättre nu 🙂 Känner också som henne att vi känt varandra längre än vad vi egentligen har!

Ps. Kan ikke rekommendera deras avokado macka haha, den var så konstig i smakerna..!

img_5634-1.jpg

Efter frukosten på Broms tog jag mig hem och var sedan bakis i hela 2 dagar haha, tur att jag har min Dino som kan gosa med mig <3

Har faktiskt fortfarande migrän efter bakfyllan haha så blir en hemma dag idag igen, ska till London på Onsdag för 5 hektiska dagar så måste ta det lugnt innan jag far dit.

NU ska jag göra mig lunch, blir nog äggröra med avokado (det enda vi har hemma haha) sedan svara på mail, ta en lång promenad med Dino och sedan se vart denna chill dag tar mig.

Puss <3

17 reaktioner på “MY WEEK THROUGH MY PHONE”

 • Karin skriver:

  Hej! Vad allt ser gott ut!! Förresten, har Benjamin och Linnea gjort slut?

 • Emelie skriver:

  Hej Bianca!
  Skulle verkligen uppskatta svar på denna fråga! Älskar dina bilder på Instagram och här på bloggen! Hur redigerar du dem och med vilken kamera tar du dina vackra bilder?:) kram

  • bianca skriver:

   Åh tack fina du!! Jag redigerar alla mina bilder till Instagram i VSCO och blandar runt med olika filter där men använder mig mest av A5 – A9 – S2 🙂 Mesta av mina bilder på Instagram är tagen med min Iphone.

   Min systemkameran är en Nikon D610 med ett 35mm ifrån Sigma 🙂

 • Malin skriver:

  Ser ut som en toppenhelg 🙂

 • Filippa skriver:

  Jag vill bara säga HEJJA DIG! Du är grym och ignorera om du får någon skit pga programmet, jag kan säga att jag har en likadan lillebror och förstår preciiiiis, de som inte förstår har ingen sådan lillebror och bör därför inte uttala sig 😉

 • Hanna skriver:

  För din migrän – ta Eeze och en koffeintablett! Hjälper alltid för mig:)

 • Amanda skriver:

  Såg din story ang. migrän, min syster har migrän och det jag hjälpt för henne med att ändra kosten. Men sedan beror det på hur pass mycket migrän du har. Men prova tillexempel äta soya produkter ett tag samt glutenfritt!

 • Paulina skriver:

  Hej Bianca! Såg på snapchat att du har migrän.
  Jag har också migrän och har haft det ganska länge, antar att du har receptbelagd migränmedicin som tex Sumatriptan (stavning), annars rekommenderar jag det!
  Men utöver det har jag en helt annan, ganska konstig sak jag brukar göra.
  Det ser ut som att jag håller för näsan med tummen och pekfingret (som man brukar), men jag håller lite högre upp, mitt på näsbenet. Inte så hårt utan lite ”lagom” haha! Men ändå ett litet tryck. Och ibland får jag ”justera” lite och pröva lite längre upp/ner på näsbenet, men jag känner liksom när det blir ”rätt”. Om jag ska försöka förklara hur det känns så är det som att ”vibrationsvågorna”/”dunkningarna” mot tinningen, som är det som gör ont, de liksom försvinner ut lite i fingrarna. Jag vet hur konstigt det låter! Men för mig funkar det verkligen! Jag upptäckte det av en slump för ett halvår sedan, och så länge jag håller så när jag ligger i sängen har jag inte samma oumbärliga smärta utan kan hantera den mycket bättre. Det är alltså bara en tillfällig lösning, men ändå det BÄSTA som hänt mig sedan jag fick migrän för flera år sedan.
  Vet inte alls om det funkar på andra men tänkte att jag ändå kan chansa och skriva 😉
  Detta är även något som kan funka när jag har mycket mindre smärtsam bakis-huvudvärk haha!
  Värt ett försök kanske? 😉
  Kram!

  • bianca skriver:

   Haha va sjukt MEN det hjälpa faktiskt för mig med nu när jag testade!!! TAAACK <3 Ska testa på den recept belagda medicinen också 🙂

 • Sofia skriver:

  Har svår migrän jag med, testat en massa olika saker i form av tabletter och hälsokost! Det enda jag upplever ha hjälpt är en nässpray som heter ”imigran” (receptbelagd) och släpper det inte efter den tycker jag två stycken Treo i ett glas vatten hjälper! När det är en lättare form av migrän upplever jag att endast två Treo kan hjälpa… hoppas verkligen du får bukt med din migrän, fruktansvärt jobbigt!!! Kram

  • bianca skriver:

   Åh tusen tack för hjälpen. Har hört talas om den nässprayen men aldrig testat själv så får kanske be mamma åka och köpa åt mig hehe 🙂 Puss <3

 • Johanna skriver:

  Älskar din topp! ? Vart kommer den ifrån?
  Kram!

 • Vad roligt att höra! Vi rodnar alltid av lycka när vi får beröm och blir lika glada varje gång du kommer till oss.

  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *