GOING HOME 

Hallå ifrån mobilen! Sitter just nu i Phillipes säng och ska strax ta mig till Paddington Station som ska ta mig till Heathrow Airport! Mitt plan har dock blivit försenat menmen, mer tid att chilla 🙂 

Sorry för min frånvaro men varit konstant upptagen eller för bakis som igår då jag inte uppdaterade något av mina sociala medier förutom denna bild ovan sent på kvällen. 

Fick så många frågor om klänningen jag  hade på mig och den är ifrån @kaysenchai på Instagram! Den är lite dyrare än andra klänningar i min garderob men oj vad jag älskar den!! 

Hörs senare, puss <3

11 reaktioner på “GOING HOME ”

 • Agnes skriver:

  Var ifrån är masken? 🙂

 • Klara skriver:

  Åh fin klänning!!
  Hoppas på en frågrstund snart!! 🙂

 • Sofia L skriver:

  Så jäkla snygg! Älskar masken också?? vart har du köpt den??

 • Julia skriver:

  Hejsan!!
  Tycker din mask är super fin och ska själv på en liknande fest med det temat och undrar vart du köpt masken?
  Kramis

 • Tompa skriver:

  Fina Bianca!
  Såg dej på planet hem från LHR idag , du ville byta plats och jag förstod att du var trött o ville bara sova o vara ifred..
  Följer dej här på bloggen och det blev så verkligt att din helg i London var slut och att du var på väg hem igen till Stockholm.
  Hoppas och tror att du hade det trevligt och att du fortsätter att dela med dig av din vardag med oss som följer dej här- puss o kram T

 • Mia skriver:

  Jag älskar ert program Whalgrens värld, men jag måste säga att det känns jobbigt att hela tiden se dig klaga och racka ner på hela din familj. Du gör dig själv till ett offer och sedan klagar du på alla i din närhet? Bitcha över lite färdigbakade tårtor? Seriöst, väx upp.

 • Pontus Jansson skriver:

  Så himla snygg klänning, så värt att lägga ner lite mer pengar på den! <3 <3

 • Rebecka skriver:

  Är det jobbigt att ha ett långdistans förhållande? Jag är en av dem nya läsarna och jag lär bara säga att jag tycker du är så skön,min favoritdag på veckan är numera torsdagar när man får mysa ner sig i soffan och titta på erat program! 🙂

 • Karro skriver:

  Om man vill gå ut fyra 20-åriga tjejer i Göteborg en lördag och dansa till bra musik, var ska man gå? Behövs det lista? Vem kontaktar man? Funkar det på samma sätt som i Stockholm?

 • K skriver:

  Skiter i klänningen – vem är han till höger??!!

 • Ellinore skriver:

  Hej!
  Ville bara skriva en liten kommentar om hur mycket jag älskar eran show! Alla verkar så jordnära och underbara och jag älskar hur alla olika personligheter blandas.
  Sen är det extra roligt för Pernilla påminner sååå mycket om min mamma, det är helt sinnes, så vi får oss ett gott skratt varje torsdag. Tack!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *