I N S P O

img_5929.jpg
Some new inspo from Instagram 🙂 

Glad onsdag på er och det SNÖAR ute!!?? WTF??!!! Jag är I N T E redo för vintern än alltså :/

Iallafall, igår filmade jag heeeela dagen så när jag kom hem var jag så trött att jag glömde bort att blogga och somnade i soffan framför en film! Så skönt men nu får jag skärpa mig! Uppdateringen här senaste dagarna har ju varit sämst!! Jag har dock lite bilder ifrån mobilen ifrån London, däremot så pajade min kamera på mobilen i söndags ifrån ingenstans… :/ Hört att det är ganska vanligt med Iphone 7 så måste kolla upp det idag.

Idag står det inte sååå mycket schemat, måste gå igenom mina 96 olästa meddelanden (!!) sedan in till stan för att gå upp på Tourns kontor och hämta lite saker för ett samarbete, förhoppningsvis hinna kolla min telefon och sedan ska jag och min storebror Oliver åka till vår Nonno & Nonna för italiensk middag, mums <3

Hörs snart med lite bilder ifrån Camden Foodmarket. PUSS <3

3 reaktioner på “I N S P O”

 • D skriver:

  Heeej!
  Vart är din snygga pälsväst eller jacka som du har på dina snapsstories? Skulle du kunna ta närmare bilder på den?

 • D skriver:

  Heeej!
  Skulle du kunna skriva om vart din pälsväst eller jacka är ifrån? Skulle du kunna ta närmare bilder på den?

 • Hanna skriver:

  Köpte inte du en honor 8 🙂 ? Var den inte bra? Eller hur kommer det sig att du har en 7a istället? (:
  Kul att du uppdaterat, har tittat in sens i lördags ?? Ha en fin kväll. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *