CAMDEN FOOD MARKET

dsc02905

Typ den bästa pizzan jag någonsin ätit <3

dsc03000

Så god att jag tillochmed tog 2 slicer (stavning
?)

dsc02907

Fräscha juicer & smoothies finns att få

dsc02909

Massvis med goda rörer ifrån alla mängder av olika kulturer

dsc02913

dsc02977

Detta var absolut den godaste wrapen jag NÅGONSIN ätit!!

dsc02916

dsc02920

Hur mycket älskar man inte lemonade <3

dsc02921

Svin god falafel!!

dsc02925

Alla möjliga olika hamburgare finns med både kött, pilled pors, kyckling, friterad kyckling, hallomi etc…

dsc03002

dsc02926

dsc02927

dsc02929

dsc02980

Mac and cheese 🙂

img_2474

En lycklig och hungrig Bianca i jacka ifrån MassimuDutti

dsc02982

dsc02983

dsc02988

Mängder med olika desserter

dsc02991

Mmmmmmm—- <3

dsc02992
   Camden Market <3 

Hallå där! Kom precis hem efter en mysig kväll hos Nonno & Nonna (farmor & farfar) där det bjöds på magisk italiensk middag som vanligt, och alltid lika mysig som vanligt <3

Lovade er lite bilder ifrån när jag och Phillipe var på den grymma matmarknaden i Camden i söndags. Kom dock ihåg att jag inte tog så många bilder där nu då min kamera på mobilen pajade MEN som tur är så hade jag ett gäng bilder ifrån senast vi var där förra året som jag helt glömt bort att visa er, eller har jag lagt upp dessa?? Tror inte det?!

Kan väl säga att det var bättre förra året men fanns så mycket goda smaksigheter även denna gång men det får ni se i ett London inlägg imorrn 🙂 Kan iallafall varmt rekommendera Camden Market men kom dit tidigt då är det smockat med folk där annars senare på dagen!

NU ska jag chilla lite i soffan, sen ska jag städa mammas rum som jag lovat henne (vika i evigheter yeah… haha) sedan ska jag packa igen. Hann knappt packa upp innan jag drar igen! Phillipe åker till Göteborg över helgen så det är ju ett utmärkt tillfälle för mig att mysa mer med honom 🙂

PUSS <3

5 reaktioner på “CAMDEN FOOD MARKET”

 • Bath skriver:

  Vad hände med lägenheten du skulle buda på?

 • Louise skriver:

  Hej Bianca! Hade varit kul om du kunde göra en stor London guide. Med dina bästa tips på saker att se, göra, bästa matställen, hotelltips osv. 🙂 Kram

 • Agnes skriver:

  Vilken snygg beige kappa du har!! Vart är sen ifrån? 🙂

 • Johanna skriver:

  Hej! Älskar din kappa från Massimo Dutti sååå mycket och har verkligen letat som besatt efter den i över ett års tid nu sedan jag såg dig i den första gången, men den verkar inte gå att få tag på nånstans. Vet du om den fortfarande går att köpa någonstans? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *