SECRET BRUNCH

img_5952.jpg

Dagsfest med Secret Brunch som håller en ”hemlig” och väldigt exklusiv fest några ynka få gånget om året. Så jävla ball och pampig inredning kvällen till ära!

img_5951.jpg

Statister överallt som gjorde gav en ännu mer festligare känsla

img_5954.jpg

Jag och Gurkan (Gustav) en gammal vän sen gymnasiet.

img_5949.jpg

Det dracks drinkar som var jävligt starka!! Vi hade ju bord och när killar blandar drinkar… då blir det sjukligt mycket alkohol i kan jag lova!

img_5950.jpg

Det var 2 våningar med bord på nedervåningen och bar på övervåningen

img_5936-1.jpg

Min snygga älskling och hans room mate Andrea ifrån Italien

img_5948.jpg

Vi fick in en stor platå med sushi på att dela men eftersom vi var ett stort gäng och jag var enda bruden (killar äter ju mer efter några drinkar hehe) så gick jag och beställde in en till platå till gänget, sushi är ju bara för gott!

img_5941.jpg

Till vänster har vi Phillipes kompis Phillipe (haha ja de heter samma) och till vänster Marlon.

img_5897-1.jpg

Enda bilden jag fick på mig i min outfit som jag älskade och goa herrar vid min sida, Benjamin till vänster & Lorenz till höger 🙂

Min outfit kommer här: Skor ifrån Zara // Klänning ifrån Kay Senchai // Mask ifrån Butricks // Choker ifrån Na-kd.com 

img_5953.jpg

Klockan 14.00 började festen på en plats vi fick reda på bara några timmar innan och klockan 17.00 prick så drog showen igång med extremt mycket tits and ass, uppskattades extreeeemt mycket hos killarna 😉

img_5944.jpg

Det var alla möjliga typer av uppträdanden, älskar en fest med show! Direkt när showen var klar drog den riktiga festen igång med BRAVUR!!

img_5968.jpg

Champagne i mängder lyste upp rummet tillsammans med konfettin som öste ner samtidigt som Aviciis Levels höjde taket och dansen drog igång! Fasen vad taggad jag blev då!! Tror det finns mer videos och bilder om ni söker på hashtagen #secretbrunch på Instagram 🙂

img_5947.jpg
Somnade med sminket på (Phillipe hann knäppa ett foto innan jag vaknade) och vaknade någorlunda tidigt (beror nog på att festen slutade runt 20.00 haha, kom väl hem runt 22.00 efter ett besök på donken) i toppform! Älskar när jag vaknar upp efter en utgång icke bakis, blev dock bakis senare under dagen… :/

Godmorgon vänner och glad Torsdag på er!

Jag ska försöka vara så effektiv jag kan idag innan jag tar tåget till Göteborg i eftermiddag. Jag ska: 1. vika klart mammas kläder 2. packa klart mina kläder 3. duscha 4. dra mig in till stan för att lämna av Dino till Oliver 5. köpa lunch i Sturegallerian 6. hinna med tåget.

Nej nu måste jag lägga ifrån mig datorn och dra igång. Hörs på tåget!

PUSS <3

20 reaktioner på “SECRET BRUNCH”

 • kloktkrubb skriver:

  Ni är bara för söta, älskar att du viker din mammas kläder! 🙂
  Ikväll är det walhgrens värld, woop woop! Jag och min momsey kollar på det varje vecka tillsammans och skrattar så glatt! 😀

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca!
  Måste säga att din blogg är superbra och trevlig att läsa!
  Du klär dig så himla fint och jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med klädinspiration inför middagar/fester som kommer nu under hösten och vintern?
  Antingen typ outfits som du har haft tidigare år eller kläder som du tycker är fina som går att hitta i butiker just nu?

  Ha en fortsatt fin kväll 🙂

  • bianca skriver:

   Hej! Tack så hemskt mycket <3 Det kan jag självklart göra!! Ska försöka få upp det så snart som möjligt 🙂

   Kram

   • G skriver:

    Hej!
    Enda sunda i familjen;)? Kan du dejta nån dag i Gbg o bara vara du? Tänk på ytligheten, ser nått bakom den. Hör av dig och ses:)! Mvh G

 • Becca skriver:

  Hej bianca! Måste bara säga att jag tycker du verkar vara en skit skön och rolig tjej! Du är min favorit på tv ? kan inte du börja med Youtube? Hade varit så kul att följa dig i din vardag med vloggar, hauls osv. ? stora kramar!

 • Lovisa skriver:

  Du måste säga vilket smink och ögonskuggor du använder i wahlgrens!!! Framförallt den som är ”rosa akrig” sååå snygg!!

 • Jenny skriver:

  Tack för ett bra program, ni är så härliga! Du borde bli din mammas stylist, gillar din stil!
  Kram från en 50+

 • Maria skriver:

  Hej Bianca
  Jag och mina vuxna barn kollar på Wahlgrens värld. Jag hade förutfattad mening och tänkte att ni nog alla var lite dumma och snobbiga. Men oj vad fel jag hade. Gillar er verkligen, särskilt dig Bianca. Du är inte bara oerhört vacker, du verkar intelligent och rolig också.
  Det är inte fel att ha fel ibland 🙂
  Kram

 • Julia skriver:

  Du är verkligen bäst Bianca och öskar wahlgrens värld också

 • Julia skriver:

  Du är bästa bloggaren Bianca

 • Ebba skriver:

  Hej!! Älskar verkligen din blogg <3 jag undrar vilken som är din favorit parfym?? Håller på att leta efter en ny men tycker det är såå svårt, så undra om du hade något tips

  KRAAAM

 • Sanna skriver:

  Måste bara säga att jag älskar din blogg och din stil!
  Kan du inte skriva lite vart dina kläder är ifrån som du har i programmet?
  Tex den gråa tröjan du hade när du övningskörde, den skulle jag vilja veta vart den är ifrån.
  Och sedan sminkar du dig snyggt också så en sminkvideo skulle uppskattas.

  Kram

 • bath skriver:

  Vad hände med lägenheten du skulle buda på?

 • Sofia skriver:

  Hej! Skulle vara kul om du berättade om nån snefylla som hänt dig när du varit yngre! Hur var första fyllan? Kom din mamma på dig? Super bra är du

 • Johanna skriver:

  Sjukt bra avsnitt igår!! ❤️❤️

 • Kristina skriver:

  Alltså måste bara säga hur EXTREMT mycket jag kan relatera till att ha en mamma som köper massa fula inredningsprylar haha!! Har sett alla avsnitt av wahlgrens värld och skrattar verkligen varje gång!! Mamma skickade precis en bild på en ny kudde hon köpt till soffan med massa rådjur och ugglor på som hon köpt på mio…….Gick in på deras hemsida o ser att hon hittat kudden på barnavdelningen haha. Älskar verkligen ert program o kan verkligen relatera till typ allt verkligen!!

 • Alva skriver:

  Hej fina Bianca, kan inte du göra något kollage av snygga höst/vinter jackor? Sådana som både är varma och snygga?

 • Alexsandra skriver:

  Du är så otroligt vacker!!

 • Frida Schneider skriver:

  Vilken trevlig blogg du har 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *