TODAY FROM MY PHONE

img_6033-1.jpg

Idag drog jag och Phillipe in till stan för att kolla i butiker (har ju några favoriter här) samt äta lunch. Sett detta ställe ovan JOS överaaaallt på Instagram på senaste tiden av bloggare ifrån Göteborg så kände bara att ”nej nu måste jag dit och testa”.

img_6037-2.jpg

Jos är ett jätte mysigt och väldigt Instagram vänligt ställe som ligger mitt i stan, närmare bestämt på Lilla Kyrkogatan 3

img_6038-2.jpg

Älskar tegelstens väggen <3 Vill så gärna ha en sådan vägg i mitt framtida hus när jag blir äldre 🙂

img_6036-1.jpg

Här är alltså fokuset på fräsch och nyttig mat så som juicer, smoothies, sallader, wraps, bowl etc..

img_6039-1.jpg

Mums!

img_6027-1.jpg

Phillipe som var hungrig och inte så jätte sugen på mega nyttig mat körde på deras wraps som han valde ihop själv i sallads disken.

img_6041.jpg

Den var SÅÅÅÅÅ god!! Kan varmt rekommendera denna om ni går dit! Han valde med avokado & fetaost röra i botten, blanda alla salladssorter, kyckling och något mer som jag inte minns tyvärr.

img_6040-1.jpg

Jag tog in deras avokado macka och min allra första acaibowl (!!) Ja ni hörde rätt mina damer & herrar, jag har aldrig testat en acaibowl innan.

Det var super gott men jag förstår inte riktigt hysterin över det?! Det smakar ju bara som en vanligt smoothie med extra frukt på haha. Men missförstå mig inte, jag tycker det var jätte gott och fräscht 🙂

img_6035-1.jpg

Mumsade på en mango, apelsin, mynta, ananas, jordgubbs juice också 🙂 Tröjan är ny och är ifrån h&m.

img_6028-1.jpg

Den gjorde sig fin tillsammans med min nya Gucci väska (som jag helt missat att visa er, ääääälskar den) och mitt nya Iphone skal ifrån Ideal Of Sweden. Älskar deras skal och har nog över 20 stycken hemma haha!

img_6030-1.jpg

Efter lunchen gick vi runt på stan och jag hittade 3 nya grejer jag ska visa er imorrn hade jag tänkt, vet ju att ni gillar när jag visar er mina nya inköp 🙂 Träffade några av er också, älskar när ni kommer fram <3

Sprang även på Phillipes syster Jennifer (till höger) och hennes vän och jag kunde inte sluta kolla in deras outfits. Hur snygga?!?!?! Ser ut som att de är tagna ur Gossip Girl haha <3 Ville bara sno med deras jackor & väskor med en gång!!!

img_6050-2.jpg

Just nu sitter jag mätt och belåten efter denna fantastik middag här hemma hos Phillipe med hans föräldrar framför Idol, jag är helt såld på Liam & Greg!! Helt fantastiska båda två och tror de kommer regera i popsverige när Idol resan är över, helt 100a på det!

img_6051-1.jpg

Alltså hans mamma är så FANTASTISK i köket!! Helt sjukt vilka smaker hon får fram <3 Kvällen till ära lagade hon Penne Pomodoro med mina favvo pasta Penne Lisce, så gött!

img_6052-1.jpg

Till det njöt vi av mortadella, salami, buffalo mozzarella & bresaola. Vilken brak middag kan jag lova 🙂

NU blir det fruktsallad med grädde framför en film, älskar verkligen att vara här!!

Imorgon kommer faktiskt mamma hit då hon spelar teater här imorgon på dagen. Och medan hon spelar den så ska jag och Phillipe mysa med Dino på stan och sedan bjuda över de på middag hemma här så hon får se Phillipes föräldrars fantastiska villa.

Hörs mer imorgon! PUSS <3

24 reaktioner på “TODAY FROM MY PHONE”

 • Jennifer skriver:

  Jag gillar verkligen din blogg men också Erat program i er familj, så sjukt roliga ni är?. Du är sjukt fin och jag undrar hur man lyckas med en blogg och får visningar så man blir en stor bloggare?❤️

 • Anonym skriver:

  Hej Bianca, måste bara säga att din sminkning alltid ser så fräsch och snygg ut, den är verkligen i min stil! Jag undrar vad du använder för ögonskuggor och om du snart inte skulle kunna göra en smink tutorial? Hoppas allt är bra med dig, kram 🙂

 • Erika skriver:

  Men WOW, vart är den grön/vita-jackan ifrån? Måååååste ha

 • Mie skriver:

  Pastan ser sa otroligt GOD ut!! Kan inte du lagga ut receptet??? Pleaaaase?Och haller med manga andra har om att du kan verkligen sminka dig. Skulle vara jattekul med en sminktutorial & hur man gor a smoky eye??

 • Linda skriver:

  Hej Bianca ❤️Jag såg på instagram att du frågade angående hårvård. Finns shampo o inpackning även balsam goldwell för stressar hår o skadat. Den e jätte bra. Fick med klippa mitt som dig o hade långt. Även macadoni oil är bra. Kan även tipsa ricin olja kokos olja pepparmint olja. Är jätte bra du blandar ricin olja o lite kokos olja ta några droppar pepparmint olja. O ha i hårbotten massera in det och ta lite på längderna var 4de dag. Ha det i håret 1 timme eller några timmar man kan även ha det över natten. Sen skölj ut det med shampo 2 gånger o ta balsam eller inpackning. Ricin olja e bra för håret samt växer håret fortare du kommer märka skillnad. Pepparmint olja ökar blodcirkulation i hårbotten o ökar din hårväxt med samt det e bra mot håravfall. Kokos olja e bra mot både hår o ansikte. Alla oljor som e kallpressade e bra. Sen om du kan undvik hårfön o plattång iaf några månader använd Max om du måste 1 gång i veckan. Samt tvätta inte ditt hår så ofta pga vatten slitet extremt på håret. Tvätta helst var 4de dag. Jag användt dessa produkter innan o håret var lika långt som jag klippte det efter 4 månader. O igentligen e slingor inte bra för håret pga det slitet extremt mycket be de alltid ta Olaplex om du ska slinga eller färga o gör inte det för ofta. 2 gånger om året Max. För det kommer snyggande tills slut så ser man hur skadat håret är tyvärr. O ens hår betyder ganska mycket för man ska må bra om man trivs i långt hår. Och ät mycket lax och kycklingfilé ? hoppas det blir bra. Ingefära e oxå bra mot håret. Kram

 • Michelle skriver:

  Vart är den långärmade knälånga klänningen i Nude/puderrosa som du har på dig i det senaste avsnittet från?? Superfin!!!!

 • Elin skriver:

  Hej Bianca!
  Du är så bedårande och det är så kul att följa dig på din blogg och nu på tv, sååå roligt! Vet du var philipes systers jacka kommer ifrån?

  Jag tänkte be dig om att göra ett sammanfattat inlägg med alla din tips om Göteborg, shopping, fik, mysiga ställen att studera på etc. Det skulle verkligen vara toppen! Ha en underbar dag!

 • Mmsria skriver:

  Sminktutorial! ??

 • ISA skriver:

  älskar verkligen alla dina matbilder, haha! vill äta med dig en dag, du hittar alltid så najs ställen 😉

 • Jeanette skriver:

  Hej bianca
  Vill bara hylla erat program, är en 45 årig 4 barns mamma som sitter och tittar varje torsdag med min 6 åring? men i det senaste programmet har din mamma en blå klänning på sig med nån snörning vid bysten…. en ”lös” och ledig klänning typ…. kan du kolla med din mamma var hon köpt den??

 • Cornelia Nielsen skriver:

  Hej! Du jag undrar hur du redigerar dina bilder (om du nu gör det). I vilket program/app?. Dina bilder är verkligen så himla fina! Kram <33

 • Malin skriver:

  Åh, måste gå till Jos 🙂

 • nästa gång jag går förbi JOS MÅÅÅÅÅSTE jag in dit!!! 😉

 • Christina skriver:

  Så otroligt fina bilder! Måste säga att jag älskar din blogg, man blir så otroligt glad av den! Kram på dig

 • Sandra skriver:

  Hej fina Bianca ⭐️
  Vill bara säga att du är fantastisk. Vilka fina bilder du ta och dela med dig av här på bloggen. Jättekul att få se.
  Härligt att du har det bra i Göteborg med Philippe.
  Var köper du dom snygga iPhone skalen? Har sett nån annan som haft sånt och tycker dom är grymt snygga.
  Ha det bra
  Kram Sandra ?

 • Amanda skriver:

  Har ätit acaibowls både på JOS och på lite olika ställen i Stockholm och att det finns en hysteri i Sverige förstår inte riktigt jag heller men om du åker till LA någon gång så måste du testa deras acaibowls. De är heeeeelt i en klass för sig! 🙂

 • Emma skriver:

  Hej Bianca. Först och främst WOW vad du inspirerar. Älskar ert program och din blogg och klädstil är to-die-for. Tänkte bara höra med dig då din kläderna du bär är såå jäkla snygga: du verkar lyckas hitta sjukt grymma plagg på h&m varpå många jag gärna skulle fått fatt i själv men när jag går in på hemsidan och letar hittar jag dom tyvärr inte…är det så att du möjligtvis kunnat länka till de specifika plaggen när du skriver var fina outfits är ifrån?

  Återigen TACK för en sjukt inspirerande blogg!!

 • Sriwanna skriver:

  Måste besöka JOS nästa gång i Götet <3 tack för en fin blogg Bianca!

 • Johanna skriver:

  Åh den där Gucci väskan är to die for! ? Vet du vad den kostar här i Sthlm? Kram

 • Jenn skriver:

  En väldigt effektiv behandling mot håravfall är Prp behandling det är naturligt och det bygger på att man via nål lägger kroppens egna stamceller i hårbotten! Efter några veckor kan vilade hårsäckar börja växa, eller sluta ramla av!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *