I N S P O

img_6135-1.jpg
New inspo board from WeHeartIt 

God dagens!

Mitt eviga j*vla problem med teknik fortsätter!! Antingen är jag världens otekniska människa (vilket jag säkerligen är) eller så blir bara A L L T fel hela tiden för mig. Min dator (som för övrigt bara är någon månad ny) beter sig väldigt konstigt, min kamera vägrar jobba med mig, mitt minneskort till kameran (som ska ha över 2000 bilder på sig) säger att den är tom (!!!).

Blir helt galen! Tog massa bilder igår på min shopping som jag gjort här men eftersom att mitt minne helt plötsligt är tomt så får jag ta med min Iphone kamera, eller ja snarare Phillipes telefon eftersom att kameran på min telefon slutat fungera :/ Ja ni hör ju haha!

Det får bli ett inspo collage ifrån min favorit app We Heart It medan jag försöker lösa problemen 🙂

PUSS <3

6 reaktioner på “I N S P O”

 • Johanna Svärd skriver:

  Hej Bianca! Jag läste att du hade problem med ditt minneskort. Det funkar på det viset att även om du tömt minneskortet så kommer det fortfarande vara kvar ”minne” på kotet. Och det måste man tömma. Det gör man jätteenkelt via skivverktyget på din mac. Men var noggrann med att välja rätt minne så du inte raderar hela datorn!! Hoppas det var till någon hjälp, annars är det bara att googla! 🙂

 • Buh skriver:

  Sim kortet har väl inget foto minne, det sitter väl på phånens interna minne eller sd minne. Gräv i Dcim minnet genom en sladd till datorn. Jag skickar bilder på gmailen i phånen till min dator. Så slipper man koppla upp. Du kan väl se hur mycket minne det är kvar.

 • Tjej skriver:

  Hej Bianca! Skulle inte du kunna tipsa om snygga vinterskor samt jackor som tål både kyla och regn? Kram​ <3

 • Tilda skriver:

  Vad heter du på weheartit? 🙂

 • Evelina skriver:

  Vad heter du på weheartit? Skulle vara kul att följa dig där 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *