FOOD WEEKEND

img_6130-1.jpg

Denna gången var det fokus på att C H I L L A i Gbg för Phillipes skull, men även för min skull, vi båda behövde det helt enkelt! Vi skulle inte planera in något alls, ta dagen som den kom och försöka att njuta av att bara umgås hemma hos honom.

Detta resulterade i sena morgnar med stora & låååånga frukostar, typ det bästa vi vet!

img_6131-2.jpg

img_6133-1.jpg

Äggröra med basilika blir aldrig fel

img_6132-2.jpg

Helt Besatt med stort B av denna musli ovan som är sådär mega nyttig men mega god samtidigt 🙂 Den är ifrån Katrin Zutomierskas märke Cleaneating och finns i hennes butiker.

img_6134-1.jpg

Mums mums mums! Jag toppade min laktos fria yoghurt med banan, jordgubbar, muslim, björnbär, blåbär & hallon med lite honung toppat över det.

Finns typ inget bättre än en lång frukost på helgerna <3

img_6246-2.jpg

Vi njöt av det perfekta vädret Göteborg bjöd på igår morse. Blå himmel med klar lysande sol och sådär härligt krispigt vinter väder. Vi tog en promenad runt vackra Stora Amundö då Phillipe bor väldigt nära där, det är bland det vackraste jag sett och jag känner mig lika lycklig och tacksam över livet varje gång jag tar en power walk där <3

img_6248-1.jpg

img_6231-2.jpg

Fick dock ont i hela huvudet av den kalla kylan, och var ett tag tvungen att hoppa & jogga för att få igång blodcirkulationen så inte mina ben helt skulle domna bort hehe.

img_6245-2.jpg

SÅ SÅ VACKERT <3

img_6241-1.jpg

Vi har ätit lunch 2 gånger inne i stan och eftersom Göteborg tyvärr inte har världens största utbud av lunch restauranger inne i stan så blir det oftast att vi går till antangen Da MattheoAvalon eller Kungstorget som är det ni ser ovan.

Jag var tråkig och beställde in en ceasar salad och Phillipe tog (det jag egentligen ville beställa) deras wallenbergare som var sååååå god!! Jag har inte smakat så många så jag kan inte riktigt bedöma hur en bra wallenbergare smakar men OJ så gött det var i min mun iallafall 🙂

img_6236-1.jpg

Den var verkligen sååå god!! Vill typ åka tillbaka och göra om lunchen så jag kan beställa in den åt mig själv haha!

img_6254.jpg

Det var den veckan av månaden för mig sååå ja det har väl blivit en och en annan godis skål om kvällarna , sjukt att jag har gott och blivit en sådan godisgris?! Jag som avskydde godis för bara 1 år sedan men nu får jag daglig cravings av godis och choklad…!

För den som undrar så är min jacka ifrån Zara förra året och väska Gucci 🙂

img_6244.jpg

I lördags var mamma på besök i Gbg då hon var där på turné med sin teater hon spelar nu så därför bjöd vi hem henne på middag så hon fick se Phillipes fantastiska hus.

Jag hade på min nya favvo oversize sweather ifrån MissGuided som jag fått sååå många frågor om!

img_6233-2.jpg

Jag slängde ihop en enkel enkel sallad till detta nedanför:

img_6242-1.jpg

Vi köpte lax och gjorde i ugnen, sååå gött!! Phillipe gjorde detta så vet tyvärr inte exakta receptet och han är i skolan nu så får inte tag på honom. Men det var typ mest grädde, dill, citron, smör, salt & peppar… typ lite så 🙂

img_6240-1.jpg

Till det kokade vi potatis med dill & ångkokade mängder med sparris som vi stekte i smör & olivolja med salt, återigen mums!

img_6234-2.jpg

Och viola, så hade vi helt plötsligt lagat en typisk husmanskost middag vilket jag ääääälskar!!

 

img_6235-2.jpg

Dino var med men eftersom att han alltid ska lägga sitt revir överallt så fick han hänga med Phillipes hundar Bella & Benji i deras lilla säng medan vi ät. Detta gillade han INTE kan jag säga haha, han stod såhär som ovan och tittade på oss under hela middagen och ville bara komma upp och sitta med oss <3

img_6253.jpg

Tog en gosig bild med min älskling innan vi skulle åka och lämna mamma på hennes hotell.

img_6232-1.jpg

Vaknade upp dagen efter och gjorde en dunder frukost igen, satan i gatan var jag Ä L S K A R frukostar <3

img_6177-2.jpg

Det har lagats hemma mat varje kväll av både Phillipe & hans mamma som är två gudar i köket men oj vad gött det var i förrgår när vi beställde hem pizza ifrån Sorelle Bistro. Phillipe tog en vanlig margarita medan jag tog deras margarita med buffola mozzarella & ruccola på 🙂

Ja hörni det var min chill helg med fokus på mat och kvalitetstid med min kärlek. Jag tror inte ni förstår hur lyxigt det är för oss att bara umgås hemma och knappt göra någonting! Eftersom att varje gång vi ses så försöker vi göra så mycket som möjligt och se mer av London exempelsvis men denna gången sa vi bara nej nu ska vi leva ett ”vanligt” förhållande liv vilket längtar så efter när vi om 2 år flyttar ihop <3

Denna vecka är mamma i New York så jag får lägga de flesta planerna, eventen etc… på hyllan då jag ska agera mamma åt Theo medan hon är borta & hans pappa jobbar mycket, gör mig inget för kvalitets tid med yngsta brorsan är det bästa som finns <3

Hörs senare, PUSS <3

4 reaktioner på “FOOD WEEKEND”

 • Cissi skriver:

  Hej!
  Hur gick det för dig och Benjamin med körkortet? ?
  Är Benjamin fortfarande tillsammans med sin tjej, kommer inte ihåg vad hon heter. ☺
  Hur kommer du/ni fira jul och nyår? ?
  Du behöver INTE svara på frågan, om du inte vill, men hur mycket tjänar du? ?

 • Ulrika skriver:

  Hej!
  Testa gärna Lou Lou på Magasinsgatan nästan gång ni ska äta middag här i Gbg. Supermysigt ställe!

  Ha det gott : )

 • Sofia skriver:

  Din mamma skrev att det var Philippes mamma som förberett laxen. Spelar ingen roll egentligen, det ser ju supergott ut oavsett, men skulle gärna ha receptet.

  Wallenbergare är en av mina favoriträtter men har någon slags grej med att inte beställa samma rätt som min man. Helt knäppt men gillar variation så roligare att beställa två olika rätter.

 • Matilda skriver:

  Hej! Vart kommer den baddräkten du hade på dig i det senaste avsnittet av Wahlgrens Värld ifrån? Den var sååååå himla snygg! <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *