DREAM BAGS

img_6271.jpg

img_6270.jpg

img_6157-2.jpg

Jag har suttit fast klistrad på Tumblr sidor i helgen och förälskat mig i ännu fler väskor hehe….! Det bara kryper i mina fingrar och jag har tydligen gått och blivit riktigt kär i Balenciaga väskor på senaste, älskar deras lite mer ballare stil men som samtidigt är feminina och chica <3

Mina absoluta F A V O R I T E R är

 1. Louis Vutton väskan högst upp till höger
 2. Den beiga glansiga Givenchy väskan
 3. Rosa Gucci väskan i Mocca
 4. Svarta crossbody skinnväskan ifrån Balenciaga 
 5. Stora gråa mocca Balenciaga väskan

Om ni fick välja, vilken skulle jag slå till på?! Och glöm Chanel för de finns bara med för att jag drömmer lite men de är på tok för dyra för en tjej som endast är 21 år gammal och sparar till lägenhet hehe 🙂

Jag sitter fast klistrad i soffan btw och följer valvaken som en tok, så sjukt spänd över vad som kommer ske inatt när valet är klart. Jag HOPPAS att Hillary Clinton vinner och det vore SÅ HÄFTIGT om vi skrev historia ikväll med den första kvinnliga presidenten 🙂

PUSS <3

35 reaktioner på “DREAM BAGS”

 • Sandra skriver:

  Vad heter modellen på Louis Vuitton väskan längst upp till höger?

 • Maja skriver:

  Hej sötis! Har letat i genom så länge för att hitta någon smink-tutorial från dig men hittar ingenting.. tycker du är så otroligt vacker och grym på att sminka!! Snälla snälla gör en sminkvideo, kram!!

 • Roxxie skriver:

  Den glansiga Givenchy väskan, sjukt snygg 😮

 • Maria skriver:

  Fina Bianca! För några veckor sen hände nåt som gjorde dej jätteglad i ditt liv!! Typ något jobb el uppdrag…det skulle vara så roligt om du berättade! Tack för din blogg!!

 • Chris skriver:

  Hej

  Fick inte du en crossbody Balenciaga av Phillipe for ett par ar sen?

  Chris 🙂

 • Anna skriver:

  Den beiga glansiga Givenchy väskan! SÅ fin! Eller den rosa Gucci väskan i mocca också jätte fin! 🙂

 • Nelly skriver:

  Rosa guccin

 • Cajsa skriver:

  Åh, blev helt kär i den rosa Gucci-väskan!

 • Julia skriver:

  Helt klart den rosa Gucci! Verkligen en dröm, du skulle bära upp den så snyggt också!

 • Angelika skriver:

  Den rosa givenchy! Vart hitta du den måste ha den?!

 • Setna skriver:

  Givenchy definitivt! ☺️

 • Josefine skriver:

  Hej fina Bianca!

  Så många fina väskor! Jag är själv riktigt sugen på Louis Vuitton väskan pochette metis så min röst faller på den! Vet inte hur länge till jag kan hålla mig ifrån den..Det finns ju så många fina att välja mellan haha?
  Ha en fin kväll, kram!

 • Julia skriver:

  Nr 1 Louis Vuitton alla dagar i veckan

 • RM FALCON skriver:

  Yves saint Laurent

 • Linn skriver:

  Den beiga glansiga Givenchy väskan är såå fin!

 • Stina skriver:

  Eftersom du ganska så nyligen köpt en dionysus, tycker jag inte du ska köpa en till även om den rosa är helt gudomlig. Dessutom passar den bog bättre till sommaren. Känner du att du skulle behöva en lite större väskan tycker jag såklart den beiga givenchy antigona, men om du inte har så pass mycket saker i väskan tycker jag Louis Vuitton crossbody väskan eller crossbody väskan från balenciaga!

 • Ida skriver:

  Den rosa Gucci väskan är så himla fin! Perfekt rosa! Tycker dock du ska välja den som du gillar bäst!

 • Elin skriver:

  Hej fina du!
  Jag själv är på megajakt efter Balenciaga mini papier A4 i mocka så min röst går helt klart till den! MEN jag hittar inte någonstans den säljs utan bara på inspobilder, har du hittat vart den säljs? För övrigt, tycker du är så jäkla härlig. Kritiken om att du skulle vara elak mot din familj och grejer tycker jag kan slänga sig i väggen. Jag har själv kämpat med att jag inte är den där ”gulliga, söta,snälla tjejen som aldrig säger ett knyst om vad hon tycker” men att se dig som stark, smart och jäkligt inspirerande gör att jag vill acceptera mig själv, vi är ju grymma som vi är! Kram på dig fina du!

 • Sandra skriver:

  Sjukt snygga allihopa!! 😀
  Tänkte bara höra hur du resonerar kring köp av en fin (och dyr) väska? Du har ju hur många fina som helst, känns det inte bättre att lägga det på saker till lägenheten eller har du så gott ställt att det går att köpa en ganska ofta. Det är ju ändå en investering liksom, likt lägenheten. Själv som student bara scrollar man igenom väskorna och drömmer sig bort till att ens kunna köpa en sådan men också det fina i det att spara för det och vara värd och nöjd med det 🙂
  Tack för en bra blogg och alltid kul att följa er på TVn, äntligen torsdag idag 😀 Kram

 • Sara skriver:

  Den rosa guccin är drömmen ju?

 • Elin skriver:

  Jag undrar om du har några tips på snygga vinterjackor? Jag gillar din stil väldigt mycket och har väldigt svårt för att hitta en vinterjacka som ser någorlunda ut så jag tänkte att du kanske hade några tips. Kram

 • My skriver:

  Älskar den rosa Guccin, men den verkar tyvärr helt omöjlig att få tag i ?

 • Celina skriver:

  SÅ fina väskor!
  Om du är intresserad så säljer jag min Balenciaga Papier A4 zip around bag inköpt i Paris för ett halvår sedan.
  Maila mig vid intresse så skicka jag gärna bilder och mer info!
  Kram

 • Louise skriver:

  Äger själv en Louis Vutton i samma modell som den ovan. Och rekommenderar starkt den, du kommer inte ånga dig! Passar till allt!

 • Moa skriver:

  Den rosa Guccin!!! Så fin och passar perfekt i vår

 • Malin skriver:

  Tycker alternativ 2 eller 3, helt klart!

 • Miranda skriver:

  Du hade passat otroligt bra i LV väskan!! 🙂 Jätte mys fin! 🙂
  Kram

 • Sandra skriver:

  Älskade den rosa Gucci väskan, men de beror lite på om du behöver en stor eller liten väska. Men de var helt klart min favorit ?

 • Elisa skriver:

  Den gråa mocca Balenciaga väskan är jätte snygg!?

 • Hannah skriver:

  Helt klart den rosa guccidrömmen!!!!! Annars Givenchyn

 • Sara-Li skriver:

  LV väskan är ju sjukt snygg! 🙂 Tänkte annars bara påpeka att Hillary Clinton inte skulle bli den första kvinnliga Presidenten eftersom att Finlands senaste president var kvinna. Men kanske du menade USAs första? För det skulle vara super om det hade gått så att först kom Obama som USAs första svarta president och sen USAs första kvinnliga. Sjukt att det inte blev så, vi får hoppas på att elektorerna byter till clinton vid sista röstningen 🙂

  Tack för en bra blogg! 🙂

 • Terese skriver:

  Jag gillar verkligen både dig och din blogg men snälla, sluta med särskrivningar… man skriver fastklistrad, eftersom det är ETT ord ”fast klistrad” får ju en helt annan innebörd precis som ”mat bord”, antar att du menar matbord? Kan ju bli så otroligt fel med särskrivningar. Försök tänka på det är du snäll så blir det lite lättare att läsa!

  Tack på förhand, all kärlek till dig Bianca!

 • Ninnie skriver:

  Jag har LV väskan den första och jag älskar den? Du kommer inte ångra dig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *