THE DRESS

img_6278.jpg

Svarta är tydligen slut, hittade den tyvärr inte på hemsidan // Beige here

 Godkväll! Jag tror inte ni förstår vilken kaos kväll jag har haft….. menmen mer om det imorgon!

Jag la upp en selfie för någon vecka sedan när jag var i London då jag hade denna klänning på mig, dock såg man bara översta delen men frågorna forsade in ändå i kommentarsflödet om ”vaaaaaart denna topp/klänning är ifrån”.

Så NU har ni här ovan en länk till den + den beiga som jag också har 🙂 Hittade dock inte den svarta på datorn utan endast när jag kollade i mobilen… :/ Skumt men kolla mer noga ni så kanske ni hittar den!

Nu är jag hemma hos min storebror Oliver och här bjuds det på pizza (igen) och pasta, det ska sittas uppe och kolla valet och sedan åker jag hem 🙂

PUSS <3

4 reaktioner på “THE DRESS”

  • Emelie skriver:

    Amen så sjukt snygg!! Vill ju ha den svarta ?♥♥

  • Filippa skriver:

    Hej, förstår om du blir less på dessa frågor så du behöver verkligen inte svara om du inte vill men undrar ändå lite över hur du tänker med maten nu? Exempelvis om du tycker det känns jobbigt att äta pizza och så eller om du bara äter utan att tänka så mycket mer på det? Menar verkligen inte att du borde det men ibland känns det som att många skriver om pizza, hamburgare och pannkakor med nutella för att vara ”inspo” eller något, säger verkligen inte att du gör det men du kanske förstår fenomenet? Tycker du visar väldigt bra och att du ibland äter nyttig sallad och yoghurt med bär och ibland pizza så undrar bara lite hur du tänker <3

  • Julia skriver:

    Hej! Grym blogg <3 Vilken linje gick du på gymnasiet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *