AMAZING LUNCH IN PALMA

Goddagens mina kära <3

Jag har heeeeelt glömt bort att visa er dessa bilder nedan (eller jag har väl inte lagt upp de??) ifrån när jag & Phillipe senast var i Palma (vi var där i September) och käkade G R Y M lunch på världens vackraste ställe på Mallorca med pappa, Åsa & min plastbror Anton en av dagarna.

Vi satt där i över 6h, njöt av den goda maten, den vackra utsikten och pratade om allt mellan himmel och jord som oftast sker när vi hänger med pappa & Åsa, de är så inspirerande <3

Kan SÅ varmt rekommendera att ta er till Cap Rocat nästa gång ni är i Palma, tro mig ni kommer inte ångra er, se bara bilderna nedan 🙂

_dsc3620

_dsc3688

_dsc3626

_dsc3689

Min vackra plastmamma Åsa <3

_dsc3693

_dsc3627

_dsc3624

Plastbror Anton, älskling Phillipe & plastmor Åsa 🙂

_dsc3629

Cap Rocat ligger alltså lite utanför Palma och är ett svindyrt 5 stjärnigt hotell som ligger högt uppe på en klippa som ger denna vackra vackra utsikt. För oss som kanske inte vill spendera 10.000kr per natt så har vi turen att de har en lika vacker restaurang som är öppen både lunch & middag och där mina vänner, här pratar vi en upplevelse.

_dsc3628

_dsc3634

_dsc3687

Hur magiskt ställe att äta lunch på?? Snacka om lyxlunch med delux utsikt <3

_dsc3654

_dsc3670

Mina fina <3

_dsc3632

_dsc3653

_dsc3661

Jag & min älskling <3

_dsc3651

_dsc3641

_dsc3642

_dsc3636

_dsc3672

_dsc3657

Phillipe hjälpte mig knäppa av en bild till min Instagram, han är grym på att fota med mobilen ska ni veta!!

_dsc3675

_dsc3679

_dsc3643

_dsc3680

_dsc3644

_dsc3720

_dsc3685

Herregud vad vackert det var, absolut bland det vackraste stället jag någonsin varit på, och maten…. MATEN var sååååååå god!!!!! Som ni ser tog vi in lite härliga förrätter att dela på, varsina varmrätter, kan varmt rekommendera deras vita fisk, det var den fisken som fick mig att börja älska vit fisk!!! Såklart var vi tvungna att ta in dessert också för att avsluta på bästa sätt <3

_dsc3714
Amazing day at Cap Rocat <3 

Goddagens 🙂

Hur sugen blev man inte på att dra till Palma och njuta av denna lunch igen då… jooooo kanske så mycket va?!

Kom precis hem efter en lång dag inne i stan. Var och fixade mina naglar hos bästa Melina på Serenity Stockholm (Riddargatan 10), gick lite på stan med henne efter samt hennes vän Fiona och fick lite shopping gjort. Efter det gick jag upp till Tourns kontor (ni vet de jag bloggar hos) och hade långt & inspirerande möte om framtida samarbeten, bloggen, tankar kring mitt varumärke & YOUTUBE!! Snart drar jag igång där alltså och jag hoppas att ni följer med 🙂

NU ska jag bara chilla i soffan och njuta av en ledig kväll hemma och värma fossingarna. PUSS <3

9 reaktioner på “AMAZING LUNCH IN PALMA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *