FREDAGSPROFIL HOS NOUW – LÄS INTERVJUN NEDAN

_dsc3223
Gjorde en intervju igår med bloggportalen Nouw som ni hittar HÄR 

Igår hörde fina Elin Skoglund som är bloggare och skribent på Nouw av sig till mig & frågade om jag ville bli deras ”Fredagsprofil” denna vecka & svara på lite frågor i en lite längre intervju.

Svarade på allt ifrån distansförhållande & hur man får det att funka, tankar kring programmet, hur det är egentligen att ha ett helt kamera team efter sig & 6 snabba 🙂 Tycker ni ska ta och läsa denna nuuuu och länken hittar ni ovan under bilden 🙂

Kan btw varmt rekommendera Nouws bloggportal för er som letar efter nya spännande bloggare, de har sååå många bra bloggare där som jag själv följer dagligen 🙂 Min snygga vän Alice bloggar även där <3

Nu sitter jag i soffan med mormor och kollar på Idol, har precis bjudit henne på middag och snackar här handlar om valet (såklart) och om programmet, hur tråkigt det är att jag i vissa delar blivit lite fel vinklad, eller inte vinklad men att de endast väljer ut klipp då jag klagar hela tiden och klipper ihop det som att jag är extremt bitter.  Vore kul om mina finare sidor kom fram snart hehe, vi har filmat massor när jag hyllar alla i min närhet och när jag är positiv men tror tyvärr inte det kommer att komma med 🙂 Men jag litar på vårt grymma team att de snart kommer visa fler av mina sidor.

Blir bara så dumt för det är lite tråkigt att hela tiden få stå till svars på att jag är respektlös när det är helt tvärtom, jag avgudar ju min familj. Jag har bara en ganska grov sarkastiskt humor som kanske inte uppskattas av alla 🙂

Hörs imorgon <3

20 reaktioner på “FREDAGSPROFIL HOS NOUW – LÄS INTERVJUN NEDAN”

 • Lisa skriver:

  Hej Bianca!

  Läste din intervju precis och fastna vid frågan där du pratar om långdistans:) jag ska iväg och plugga utomlands till våren och så även min pojkvän. Jag är så orolig hur det ska fungera och är rädd att det ska rinna ut i sanden eller att missuppfattningar ska se. Vad bör man tänka på och göra för att det ska fungera. Du skrev att ni försöker hålla gnistan vid liv har du något tips konkret hur? 🙂 Gillar din blogg mycket!!! Kram

 • Camilla skriver:

  Ok, jag tycker igen, att du inte ska behova forklara dig. Sista avsnittet var super..jag garvade! Du och hela din familj ar ju helt underbara! Det ar ju vad man vill se, riktigt och inte fejkat! Jag tycker att du framstar som en rejal person..och har asikter och ar inte radd for att uttrycka dig.
  Din mamma ar ju ocksa sa harlig..att det varit problem under tonaren sa tog hon ju allt ansvar for det! Sa guld till henne.
  Du verkar ha daligt sjalvfortroende med att alltid maste forklara dig sjalv..sluta! DU ar super duper!!! Jag alskar din blogg, mode, stilrena smak!
  Om det ar 1% som klagar, strunta i det..you own it!
  Kram
  C

 • Alexa skriver:

  Alltså du gör ju hela serien!!!Så jäkla underhållande, ser framemot varje torsdag alltså! Vilken king!

 • Melissa skriver:

  Ibland så är det bra att man får se sig själv utifrån, som i detta fallet när dem filmade er i Wahlgrens värld. Det ger än eftertanke och man lär sig att utvecklas då. Du har många gånger tidigare skrivit på din blogg hur mycket du tycker om din familj och man ser att det du skriver är äkta. Tyvärr så kan filmteam bara ta med det negativa för att locka till sig tittare. Vi alla har våra dåliga stunder då vi vräker ur oss fel saker men i ert fall så dokumenteras allt öppet på tv och då blir det mer uppenbart. Det är nog jobbigt för dig att se dessa vinklade avsnitt men det är även utvecklande. För man lär sig att inte vara så öppen mot sådana som i första hand bryr sig om att göra bra tv, de prioriterar tyvärr inte er välmående.

 • Madde skriver:

  Hej Bianca!

  Hela min familj älskar er serie och mycket är nog för att vi själv känner igen oss i den! Min mamma och Pernilla verkar vara så lika på vissa plan! Min syster är som Benjamin och kommer undan med ”allt”. Och jag är då som du. Storasystern som älskar sin familj men ändå skämtar ofta med de. Jag har inte uppfattat det du säger som elakt någongång utan snarare som jättekul vilket min familj också har. Så jag tror att de familjerna som står nära varandra kan förstå det för de själva har så. tror det är de som inte står lika nära varandra som ba ”men ojjj Gud vad säger hon nu? kan man säga sådär?” JAAA man kan säga så! Du verkar grymt härlig och du ÄR jätterolig sluta inte med dina skämt så länge inte din egen familj tar illa upp!!!

  Kraaaaam

 • Thea skriver:

  Tycker du värkar jättego!! och vem är inte sur på sin familj ibland haha. Jag bråkar ofta med min mamma, men vem gör inte de? Folk hittar alltid något att störa sig på! Programmet är en höjdpunkt på torsdagar! 😀

 • Matilda skriver:

  Läste intervjun, den var verkligen så bra! (:

 • Stina Öman skriver:

  Jag tror det är fler än du tror som känner igen sig i din/er situation, så du ska inte behöva må dåligt! Tyvärr hörs bara de negativare personerna både oftare och högre än alla andra… Tycker du verkar vara en toppen tjej, keep it going girl! 😉

 • Petra skriver:

  Jag tycker att din humor är underbar och ditt tankesätt. Jag och min man (vi är lika gamla som din mamma), vi tycker att om du inte varit med så mycket i programmet så hade det inte varit lika roligt. Jag älskar hur ni resonerar och hur du kan reta dig på din omgivning. Känner igen allt detta. Fortsätt vara som du är???

 • Lena skriver:

  Hej, helt ärligt så uppfattar i alla fall inte jag dig som negativ och gnällig som person. Det är hur tydligt som helst att programmet är klippt så för att bli TV och underhålla tittarna. Du verkar hur härlig som helst. Jobba med din självkänsla och överanalysera inte saker. Hälsningar från en ”tant” i din mammas ålder. ???

 • Vimse skriver:

  Tycker programmet e super kul, du e som nånslags Halvan o kliar dig i håret över mammas Helan beteende.
  Men ett mjukis program borde dom kunna ordna. Där du gullar sönder familjen.
  Ullared med mormor o det gråa håret som for in över allt, tar priset, hon testade rubbet.
  Långt ifrån scenerna med Jarl Kulle på 60 talet.
  men glimten och looken finns kvar.
  Sen att Theo känns oberörd och liksom glider på en skida genom snön e kul.
  Ja jisses som farmor sa.

 • Ritva skriver:

  Hej Bianca! Jag tycker du är en härlig och förnuftig tjej. DET är din härliga humor som gör programmet så bra.
  Du bjuder på många goda skratt. Fortsätt i samma anda ??

 • Hanna skriver:

  Hej !! KOLLA in min blogg på http://www.Nouw.com/shansi , du kommer älska min blogg <3

 • Challizz skriver:

  Jag har börjat kolla på serien om din familj och jag totalt älskar den och DIG!!!! Hela din personlighet! Du är så fantastiskt charmig, rolig och vacker Bianca och helt fantastisk på allt vad du har tagit dig för! Fortsätt i samma stil tjejen, du är en sann inspiration!!!! Massa kramar Charlene!!!!! <3 <3 <3

 • Lola 42 skriver:

  Alltså, du är helt underbar! Sluta aldrig vara den du är!
  Jag har vuxit upp med din mammas musik men det är ju du som är den stora stjärnan, den man vill se på tv! 🙂

 • Linda skriver:

  Fattar inte vad folk klagar på. Du är skit skön ju, älskar din humor!!!

 • Sanna skriver:

  Jag älskar dig i erat program! Du är så himla skön! As skönt att se att du känner dig så bekväm med kamerorna att du upplevs genuin!

 • Madeline skriver:

  Tycker det är tråkigt att du framställs som dålig i programmet, men man ser väldigt mycket också att du är snäll bara det att du gillar att ha det på ett visst sätt och de andra inte kan respektera det. Men jag kan absolut förstå dig, jag är lite likadan på det planet och hatar när saker inte är som jag vill och andra inte kan förstå vad det är jag menar. Men du är en toppen tjej, älskar programmet och du gör programmet bättre! Kram kram

 • Denise skriver:

  Jag tycker du är charmig och rolig, inte alls bitter 🙂

 • Teresa skriver:

  Haha jag tycker det är kul när dom har vinklat det på detta sättet, det är underhållning! Jag gillar dina kommentarer! ?

  Men man fattar ändå att du inte alltid är sur och bitter så det behöver du inte va orolig för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *