HAPPY FATHERS DAY <3

img_6477-1.jpg
My amazing father <3 

Idag är det FarsDag och tyvärr kan ingen av oss syskon fira det med vår fina pappa då han ju bor i Palma och ingen av oss hade möjlighet att åka dit nu 🙁 Nästa år <3 Tur att han har hans fru Åsa & hennes son Anton där som firar honom.

Men ville ändå passa på här och berätta för er och för pappsen hur mycket jag älskar honom!! Han är den mest talangfullaste människan jag någonsin mött som än idag CHOCKAR mig med hans fantastiska musik, mat & känsla för inredning.

Det är faktiskt nästan irriterande att han inte jobbar heltid med att skriva filmmusik för världen missar denna otroliga talang! Ett geni utan dess like <3 Min absoluta favoritplats i hela världen är just att sitta framför flygeln med pappa som skapar sin magi på tangenterna <3 Inget får mig att känna så mycket på en och samma gång!

Stort TACK pappa för att du har lärt mig att bli en kvinna, att uppskatta kärleken för mat & musik, att man ska visa oändlig kärlek till de man älskar mest och att Tack för att du alltid har funnits där och pushat mig till att bli den jag är idag <3

För att ni ska förstå min pappas talang lite mer så kolla på videon nedan så förstår ni vad jag menar <3 Världens vackraste musik <3

Älskar så sinnessjukt mycket pappi <3

Btw! Sorry för att (för vissa av er) bilderna är så oskarpa… Vet inte varför det blir så när jag laddar upp bilderna till WordPress men det ordnar sig säkert snart 🙂

14 reaktioner på “HAPPY FATHERS DAY <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *