WINTER WONDERLAND

_dsc4700

_dsc4706

_dsc4698
_dsc4701
Min utsikt varje morgon <3 

Glad onsdag på er!!

Kan vi bara börja detta inlägg med att ta en härlig titt på bilderna ovan…!! Alltså så härligt att vakna upp till varje morgon, ett riktigt vinterland! Längtar så mycket till att det blir is över hela sjön då alla kommer och åker skidskor här. Då känns det nästan som att vakna upp till en film haha!

Det är nog den största anledningen till att jag inte vill bo mitt i stan, jag älskar naturen och lugnet här ute för mycket för att bo bland alla bilar & alla människor. Jag är ju uppvuxen inne i stan hela min barndom typ så uppskattar verkligen den lugna atmosfären utanför stan + att alla människor är så trevliga här ute på Lidingö. Man hälsar ett trevligt ”hej” till alla som man går förbi, huuuur mysigt <3

Anyway! Börjar känna mig lite små sjuk, eller att jag är påväg att bli sjuk. Känner mig tung i huvudet & stel i kroppen… kanske för att jag har sovit dåligt menmen vi får se 🙂

Hörs senare! Puss <3

Btw! Om bilderna är suddiga och oskarpa på er dator, kan ni snälla kommentera det nedan så jag vet ifall det är min dator det är fel på eller om det är något med WordPress??

8 reaktioner på “WINTER WONDERLAND”

 • Becca skriver:

  Nej bilderna är inte suddiga 🙂
  Kram

 • Amanda skriver:

  Härliga vinterbilder! De är inte suddiga 🙂

 • Nanna skriver:

  Har just streck kollat de avsnitt av wahlgrens värld som kommit ut, vilket bra program ni gjort! Måste dock säga att jag inte förstår varför du fått kritik, jag tycker du lyfter upp programmet med din härliga humor. ?

 • P skriver:

  Inte suddiga. Sover också väldigt dåligt just nu, gissar att det beror på denna supermåne, blir påverkad av den varje full- och nymåne. Kanske du med? Där jag bor säger men oftare ”hallå” än hej, lite konstigt va…?

 • Kamera skriver:

  Jag tar bilder med min Samsung S 6 o sen testar jag dom på tvn, plus att Samsung har HDR auto vilket gör bilden super clean, du måste få till samma storlek inte komprimera bilderna i program o sen öka storleken igen det blir suddigt. Så få överföringar som möjligt, man kan skicka bilder i mail till sig själv eller till datorn, bättre än överföring ibland.
  lägg in bilderna på usb i datorn o sätt i usbn på tvn då ser du djupet i bilden sen då att ha rätt autofocus inte nära focus m.m. vissa kameror ställer inte om sig.
  Tyvärr e det inte så stor skillnad på bilderna nu emot förr som man tror, focus e Ao O, peta med fingret där du vill ha focus om det går på Iphone.
  Ungefär som tugget om HDR tv o 4 k. en myt att tvn e bättre än ögat, ser man inte bättre än Einstein ser man inte bildens brightness.
  Ta dina bilder med vad som o njut av livet just nu. Det kommer inte tillbaka med en gammal Kodak kamera.
  Testa din iphone i en butik ta en bild på en gång med varor och se hur långt focuset är o var det slutar. Helst 10-15 meter.

 • Shanelle skriver:

  Så sjukt härliga bilder! 🙂

 • KATTIS skriver:

  Ciao!!Jätte fina bilder.
  Jag började få samma sintom som du förra vecka och nu
  Ligger jag och har lite feber,ont i halsen…..?.Va rädd om dej.Curati mi raccomando.
  Cari saluti Kattis??

 • Tips från en som strulat med precis samma sak i WordPress: kolla upp om ditt tema är retina-anpassat. Mitt var det inte, så fick köra en widget som löste det. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *