MY MAKEUP INSPO

img_6534.jpg

Ni är många som frågar hur jag sminkar mig heeeeela tiden! Och jag ska visa er snart, jag LOVAR! Men vill inte göra det i bildform utan vill filma det och visa er det så i ett videoformat, så håll ut! Det kommer mycket snart <3

Men iallafall, bilderna ovan är bilder jag har hittat på Instagram eller WeHeartIt, de alla (tillsammans med typ 2o andra bilder) har jag samlade i min kamerarulle under kategorin ”Dream Look”. Det är alltså dessa bilder jag stävar efter att uppnå när jag själv sminkar mig eller ska bli sminkad av proffs 🙂

Här nedan har ni videos jag kollat extra på på Youtube:

Det finns massa fler videos såklart men dessa är de jag tittat på på senaste tiden 🙂

PUSS <3

3 reaktioner på “MY MAKEUP INSPO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *