NATTI NATTI

img_6544.jpg

img_6503-1.jpg

Top h&m // Byxor Nelly.com

img_6543-1.jpg
Cheers 🙂 

Lite såhär såg det ut i Måndags när vi filmade vår sista synk inför programmet. Helt sjukt att vi enligt planerna skulle blivit klara med all inspelning redan i slutet av Augusti men vi kan väl lugnt säga att vi gått liiiiiite över tiden…. haha! Men gör mig inget, vi har ju så kul när vi spelar in.

Vill tacka än en gång för alla mängder av fina kommentarer ni överöser med här på bloggen, på instagram, snapchat, mail, på stan osv! Ni är helt klart bäst!!

Jag har förstått många känner extremt mycket igen sig i mig att ni liksom känner att Ni känner mig & att vi är nära vänner när ni väl träffar mig, och jag tycker det är SÅ härligt ska ni veta! Var inte blyga, för tro mig, jag märker när ni tittar och små visslar & fnittrar ändå haha så lika bra att komma fram, jag vill ju också hälsa på er <3

Nu är vi i rutan i 5 veckor till och sen är slut för denna säsongen, för vi hoppas väl på en säsong 2 ellerhur?!

Nu ska jag natta Theo sen hade jag tänkt kolla på Paradise Hotel men de verkar ha slutat visa program på Onsdagar..?? Barra 2 dagar i veckan nu 🙁 Haha besatt!!

Puss <3

34 reaktioner på “NATTI NATTI”

 • Amanda skriver:

  Vaa..? Har den gått 3 dagar när? Denna säsong har väl bara varit på måndag & tisdag. Men det har man ju vant sig vid ;D

 • Linda skriver:

  Åh va fina ni är!! Det är SÅ kul att få följa er varje torsdag och jag, som så många andra, känner igen mig sjukt mycket i er vardag! Det är lite läskigt ändå att det känns som att jag känner dig så väl och att du känns som en vän o sen slår det mig att du ju faktiskt inte alls känner mig på det sättet haha! Trots att vi sprang the color run tillsammans 😉
  Ni är grymma hur som helst!
  Kram

 • Alexandra skriver:

  Jaaaaa, ber till gud för en säsong 2! ❤️❤️❤️

 • Setna skriver:

  Haha tänkte precis kommentera ditt hår på din senaste snap, att det är supersnyggt! så frågar du om styling-tips i nästa snap :))
  Brukar själv hitta massa inspiration på pinterest annars, kika där!

 • Sophie skriver:

  Hej snygging! Såg på snapchat att du ville ha tips på hur du kan styla ditt hår; kolla in Melissa Alatorre på Youtube, hon har lite kortare hår än du men tror ändå du hade varit sjuuukt fin med den typen av styling! ?

 • Amanda skriver:

  Så fina bilder, ni verkar så himla härliga! 😀

 • Fotboll skriver:

  Först kvalfotboll sen Wahlgrens, kan det bli bättre, tycker du växt as human under programmet. Nice.

 • Åsa skriver:

  Jaa! Hoppas på en säsong 2! 🙂

 • Heléne skriver:

  Snälla Bianca flytta hemifrån och få ett eget liv.. Hälsa på din mamma när du känner att behovet finns.. Ibland måste man bara vara och göra utan att ta rollen som förälder.. lycka till du har allt att vinna.

 • Sarah skriver:

  Du är så mogen och fin när du pratar om hur skilsmässan påverkat er. Vilken insikt du har. Jag beundrar din mamma på många sätt men du har kommit så långt när det gäller att jobba med dig själv. Du kommer att bli en underbar mamma ?

 • Anna skriver:

  Vart har du köpt din fantastiska polotröja i senaste avsnittet av wahlgrens värld?

 • Linda skriver:

  Varifrån kommer din blå skjorta du har på dig i dagens avsnitt?:)

 • Prettyhomeblog skriver:

  Vill bara säga att jag tycker att du är så härlig i er nya serie! Dessutom verkar du vara riktigt rolig! Tack för att du bjuder så på dig själv!
  //Berith

 • Anna skriver:

  Hej!
  Hela familjen bänkar sig när det är torsdag kväll kl.21! ? Det är SÅ underhållande och SÅ igenkännande! Hoppas verkligen på en andra säsong! Tack för att ni bjuder så mycket av er själva. Slutligen, herre min skapare vad vacker du är! Puss ?

 • mira skriver:

  Hej, är det sista pogrammet av Whalgrens värld idag, det sänds ju på torsdagar men det var avsnitt 7idag och är det sista?
  För när jag kollade så stod det i nästa vecka och så visade dom vad som skulle hände, eller är det bara att ni är klara med era inspelningar nu?
  Älskar dig så sjukt mycket, skulle verkligen uppskatta om du svara på min fråga <3

 • Ingrid Nilsson skriver:

  Jag älskar erat program på femman. Utan dig Bianca skulle det nog inte blivit lika bra. Du är ursnygg, har en fantastisk humor. Men det allra bästa är nog att du är så ärlig. Fortsätt så Bianca och du har snart en egen TV serie. Lycka till i livet.
  Kram från en halvgammal tant.

 • Simon skriver:

  Wahlgrens värld är verkligen helt fantastiskt program, och vilken underbar familj ni är! Tycker ni är helt underbara.:)

 • Caroline skriver:

  Hej fina Bianca!

  Jag såg er fantastiska serie igår och undra vart din locktång är ifrån, samt vilken storlek du har på tången? det blir så fiiiina lockar <3

 • Hanna skriver:

  På wahlgrens värld igår efter boxningen när du och Pernilla pratar, VAD KOMMER DINA BYXOR IFRÅN ? rosa

 • S skriver:

  Jag är inte en som kommentera eller läser bloggar, följer dig dock på Instagram, however, du visade en sida idag som många kan relatera till, vilket också visade varför du är som du är och varför du kan uppfattas som taskig och otacksam. Jag är väldigt dålig på att förklara mig själv så sorry for that och min engelska är bättre så, let me say this in english, you showed another side of yourself and even though I, personally, didnt grow up with divorced parents, mine never showed love to each other, but still stayed together. I can understand where you are coming from, since Ive dealt with having to ´´choose´´ or been put in the middle of their arguments and issues, when THEY shouldve been the ones to deal with it, not me nor through me. Do I make sense? Basically, haha, I just wanted to tell you that you definitely shouldn’t spend a second on negative comments about ´´how you talk/behave/act´´. People don’t know your story and what you’ve been through, and why you act the way you do. Theres nothing wrong with it and it has made you who you are today. All I’m trying to say is that, I saw a different Bianca than what is shown on your Instagram. You seem very strong and Im glad I got to see a glimpse of who you are as a person. Önskar dig all lycka <3

 • Joanna skriver:

  Jag önskar säsong 2. Familjen Wahlgren är bäst.

 • Annika skriver:

  Härliga ni, jag har tyvärr missat en massa avsnitt. Men ska verkligen försöka se de som är kvar. Ha en fin helg. Kram Annika

 • Yasmine skriver:

  Hej Bianca! 🙂

  Kanske har du tidigare redan svarat på denna fråga, men undrar vilka bloggar du själv läser? (om du brukar läsa bloggar)
  Vad vill du jobba med i framtiden? Ser dina dagar annorlunda ut varje dag nu typ eller kan du beskriva en vanlig dag?
  Om du i framtiden skulle behöva en assistent som fixar saker du inte hinner och bokar möten m.m. så tveka inte höra av dig! 😉

  Trevlig helg!

 • Sandra skriver:

  Asså Bianca, du är typ (utan att överdriva) Sveriges SKÖNASTE person! Du säger alltid så himla roliga saker, fyndiga saker, och alltid vid rätt ögonblick. Jag skrattar så när jag kollar på ert för övrigt helt underbara program. Mer genuin person än du får man leta efter. Din mamma verkar också helt underbar. Haha vill inte låta som nåt creep som ska säga massa positiva saker, men jag måste bara få ut det. Jag har även läst att många verkar relatera till det du säger och där håller jag också med. Har en liknande bakgrund som du med min mamma och att småsyskon ska behandlas annorlunda, mycket fjäsk osv. Saken är att du säger allt så ärligt, allt det man alltid själv tänkt. Det är därför du är så grym för att du är dig själv, och man bara känner att man aldrig kan få nog av Bianca. Så… summa summarum.. Heja dig!!!

 • Erika skriver:

  Hej!
  Såg just din Snapchat och du hade på dig en så himla fin klänning! Vart är den ifrån?

  Kram

 • Evelina skriver:

  Älskar din blogg! Man blir inspirerad och glad❤️ Kärlek till dig

 • Lin skriver:

  Hejsan!

  Ville börja med att säga älskar hur du sminkar dig och hur du har ditt hår. Min fråga till dig är vilken locktång är det du använder under inspelningen av programmet? Du får så himlans fina lockar. Skulle verkligen införskaffa en sådan locktång.

 • anonym skriver:

  skulle du kunna göra ett inlägg där du berättar mer om hur du gick ner i vikt, hur många dagar i veckan du tränade och tränar nu men verkligen också hur man håller vikten om man ändå vill kuna äta onyttigt? väldigt tacksam för svar

 • Victoria skriver:

  Hej Bianca! Jag brukar inte riktigt kommentera men har följt dig lite lätt sedan lets dance. Kollar nu alltid på Wahlgrens värld och är typ mitt favoritprogram. Tänkte bara säga att jag känner igen mig själv i dig. Har också varit ett ”argt” barn. Hade under flera år ingen relation med min mamma fast vi bodde i samma hus, inte heller med min pappa då han jobbade 06-21.00 varje dag nästan. Slutade med ätstörning och grov depression samt ångest vilket som nu visad kan bero på både min adhd men också instabiliteten i mitt hus. Nu som 20 åring börjar min relation till mina föräldrar bli bättre men som du sa i programmet om din mamma blir det som att prata med en vägg. Började nästan gråta när jag såg både när du gick iväg från köket och också när ni satt och fika. Det var som att se mig och min mamma prata på något sätt. Kanske är helt irrelevant egentligen men tänkte säga att du inte är själv och jag tror jag förstår din känsla. Frustrationen som bygger och ilskan som kommer ut i kommentarer och så. Kanske skriver jag detta mer för min skull egentlig, att även fast det inte lätt kan man vara en lika fin person som dig och att min ilska är typ rättvisa. Du satt ord på det jag inte kunde och jag tror det kommer hjälpa mig i framtiden så tack ❤️

 • KATTIS skriver:

  Ciao!! Följer din/ert program tycker att ni är så fina,roliga och simpotiska,hoppas att det blir en sesång 2.
  Salutoni da’ una italiana di Roma.

 • Mia Dragstedt skriver:

  I sista programmet så går du o din mamma o fikar! Vart kommer dina byxor ifrån!? Dom är så snygga att jag dör!!

 • Gubb Strutten skriver:

  Måste bara säga att programmet är svinkul att glo på, trots att jag är o Pernillas ålder och kille, haha. Me Like! Hoppas ni fortsätter sprida glädje i rutan.

 • Emma skriver:

  Hej.
  Måste bara säga att jag har helt ändrat uppfattning om dig och din familj,tyckte utan nån som helst anledning att Ni verkade dryga,snobbiga och bortskämda som va födda med silversked i munnen..
  Men så fel ja hade,ni är ju as sköna o framförallt du Bianca.
  Älskar din humor och ditt sätt,du är så mogen för din ålder verkar det som. Lycka till med allt du pysslar med?. Peace?

 • enna skriver:

  Otroligt bra serie!! Fastklistrad varje torsdag och hoppas definitivt på säsong två 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *