#LIKEAQUEENBYNELLY

Igår bitti blev jag upphämtad av en taxi som stod utanför min dörr 06.15, och där i satt 2 sovandes bloggerskor. En Freja ifrån Danmark & en Kenza ifrån Sverige, det var nämligen dags att bege oss till Bogesundsslott i Vaxholm för att fota Nellys julkampanj med temat LIKE A QUEEN!! Med andra ord kaxigt, vågat & ballt. Alla de tre orden som gör mig livrädd när jag ska plåtas haha.

OBS! Ursäkta att alla bilder är suddiga & oskarpa, vi håller fortfarande på att försöka lösa varför det blir så??!! Och sen att vissa bilder inte visas utan det är en tom vit ruta med ett frågetecken på :/ Försöker lösa allt så snart som möjligt 🙂

_dsc4730

Snygga Anniken ifrån Norge

_dsc4735

Och vrålsnygga Lisa  i sminkstolarna redo att rocka framför kameran

_dsc4736

Vi blev sminkade i detta super fina rum, som såg lite mer kaos ut under själva makeup stunden med bord, stolar, smink överallt och överöst av tjejer.

img_6620.jpg

Jag blev sminkad av grymmaste & skönaste @petronellanilsson (instagram).

img_6619.jpg

Fotades gjorde jag också, heeeeela dagen lång med 4 grymma bloggerskor <3

img_6599.jpg

Kan ju inte va allt för seriös haha!

Gårdagens plåtning var d e f i n i t i v t den ROLIGASTE plåtningen jag någonsin gjort och det är tack vare ALLA på plats som spred världens bästa energi hela dagen lång även fast strömmen gick, kroppen frös till is & det var mörkt hela dagen.

Men iallafall, det var verkligen den bästa plåtningen jag har varit på och det kommer bli en så jävla BALL kampanj som släpps redan imorgon!! Detta var en plåtning där fokuset skulle vara kaxighet & balla looks vilket krävde ett grymt posande så man ser sådär fierce ut… kan väl säga att jag inte är den bästa på att modell posa haha! Det såg ni nog i förra veckans avsnitt när jag besökte Mikas & plåtades för FeetFirst kampanjen..?!

Men jag hoppas verkligen att bilderna kommer bli grymma!! Med tanke på att vi hade ballaste outfitsen, fotades i coolaste miljön & hade ett grymt gäng av tjejer så kommer det bli grymt!!

_dsc4754

Ett av våra locations för bilderna där vi plåtade både singel, duo & gruppbilder.

_dsc4737

Snygga tjejerna ifrån Norge Anniken & Andrea som var med och plåtade under dagen

_dsc4748

Klockan 17.45 var vi klara med plåtningen och klockan 18.00 anlände resten av bloggligan för att fira kampanjen. Det börjades med mingel & sminkfix i sminkrummet där de fick hjälp av proffsen att bli lite extra piffade.

_dsc4749

Haha asså vad tvungen att lägga upp den svin dåliga bild!! Försökte hitta rätt inställning på kameran för att få till ljuset men varken det verkade funka & skärpan var ju inte heller direkt med oss…. haha! Men det är den enda bilden på mig ifrån kvällen där man ser vad jag har på mig :/ Ni kommer ju dock få se bilder på min outfit imorrn för detta ovan var min första look av 5 på plåtningen 🙂

dsc_2663
Bild lånad ifrån Molly

Jag limiten med mina bomb as shoes ifrån som självklart är ifrån Nelly.com, likaså klänningen & bältet är därifrån.

img_6623.jpg

img_6621.jpg

Petronella (som sminkade mig) tog dock 2 bilder ifrån hennes Iphone till mig, jag kände mig så trygg men framför allt fin i hennes händer <3

_dsc4766

_dsc4768

Efter en del mingel, dansade & skitsnack så drog vi alla ner en våning för att inta middags position. Alltså kolla vad FINT de hade gjort!!

dsc_2781
Bild lånad ifrån Molly 

Det bjöds inte bara på mat utan även på balettshow!! Hur coooolt?!

_dsc4776

Världens härligaste & roligaste Molly som har en en röst att dö för <3 Ni har väl lyssnat på hennes nya singel Liberate som Benjamin har skrivit va?!? En av mina favvo låtar <3

_dsc4778

Det bjöds på 7 rätters middag som började med en macaron som var allt annat än söt men god.

_dsc4781

Och denna läckerbit som slank ner fort som f*n! Var så hungrig efter en lång dag kan jag lova er!

_dsc4774

_dsc4775

_dsc4780

Vet inte riktigt vad detta var men det var gött det med

_dsc4785

Blev första gången jag åt torsk igårkväll, jag är ju inget fan av fisk och torsken föll tyvärr inte mig i smaken 🙁 Det enda jag gillar i fiskväg är lax, hummer, räkor & riktigt vit fisk.

_dsc4786

_dsc4779

_dsc4795

Vi sjöng födelsedagssång till ett födelsedagsbarn dagen till ära 🙂

_dsc4787

Asså svarta blommor är ju så snyggt!!

_dsc4792

Efter en lång middag var det dags att ta oss till övervåningen och och festa loss!!

_dsc4809

Tur som F*N att jag hade dessa bekväma skor! Jag tog tyvärr inga bilder under själva festen när DJ:n körde sitt grymma gigg och alla dansade LOSS verkligen!!

Och vilka ägde dansgolvet då?? JO det gjorde Awa Sey & Amanda Winberg UTAN TVEKAN (!!) Asså herregud vilka jädrans QUEENS de var <3

_dsc4800

 När festen tog slut och Dj:n gick hem & alla gick och la sig så var vi några få kvar som vägrade att tacka för oss haha!

Awa & Molly tog då sakerna i händerna och tog över dj bordet

_dsc4801

Och i dansade några timmar till, fy vad kul vi hade! Här med världens BÄSTA team som jag jobbade med under dagen <3

_dsc4803

Snygga Lisa, tror hon på riktigt är en av de vackraste tjejerna jag någonsin mött!

dsc_2818
Bild lånad ifrån Molly

Vi alla sov tillsammans i våningsängar högst uppe i slottet, det var som taget ur en tjejfilm med massvis av tjejsnack, snacks & vi vaknade med att de hade satt på en film på projektorn, hur mysigt liksom!!

dsc_2824-2
Bild lånad av Molly 

Vi alla vaknade på strålande humör med solen som sken in genom alla stora vida fönster och som pricken över i:t så bjöds det på brunch, det perfekta som bakisfrukost!

_dsc4811

MUMS!

dsc_2842
Bild lånad av Molly IGEN haha! Tänk att jag har känt Awa sen hon var 2 år gammal och lekte varje dag med Benjamin på vårt dagis som vi alla gick på samtidigt 🙂 Lika söt nu som då <3 

Godkväll hörni! Vilka härliga 2 dagar jag har haft! Känner mig bortskämd idag att få omringas av dessa grymma tjejer som jag gladeligen kallar mina .

Som sagt, jag måste passa på att tacka teamet bakom denna kampanj som vi plåtande igår! Herregud vad roligt vi hade och jag känner typ att jag känner stilisterna (som för övrigt satte ihop sanslöst snygga looks & makeup artisterna sedan lång tid tillbaka haha! ni vet när man klickar sådär galet bra direkt, så var det för oss igår <3 Anna, Petronella & Sebastian ni vet vilka ni är <3

NU sitter jag i soffan i min nya morgonrock med datorn i knät & Så Mycket Bättre och njuter av att bara chilla ikväll 🙂

Hörs mer imorgon vänner! PUSS!


14 reaktioner på “#LIKEAQUEENBYNELLY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *