DRESS LIKE A QUEEN

nelly_12c_196

Klänning HÄR  //  Skor HÄR

nelly_10_158

Klänning HÄR 

nelly_13_727

Klänning HÄR // Skor HÄR

nelly_04_353

Klänning HÄR // Skor HÄR

nelly_13_519
Klänning HÄR 

nelly_12c_115
Klänning HÄR  // Skor HÄR 

Här har ni den, Nellys Christmas Kampanj 🙂 FASEN vad balla alla bilder blev och för att se mer av kampanjen men alla looks på alla tjejer så gå in på Nelly.com . Det var sjukt kul att vara med och en ära att få jobba med Nellys team som är fantastiska människor allihopa <3

Min favorit look är definitivt den sammets blåa klänningen med de ljusblåa sammets lårhöga stövlarna!! Hade det på mig senare under hela kvällen och jag kände mig fin och det måste nog vara den skönaste klänningen & skor jag någonsin haft på mig faktiskt. Det satt så skönt på kroppen liksom 🙂

Jag har länkat alla mina plagg under varje bild så klicka bara de länkarna så hittar ni direkt till plaggen 🙂 Shoppa på ladies, julfesterna och nyår börjar närma sig med stormsteg och vem vill inte se FAB ut liksom haha <3

PUSS <3

 

17 reaktioner på “DRESS LIKE A QUEEN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *