INSPIRATION NEEDED

nelly_castle_mini-0576
nelly_castle_mini-0584
nelly_castle_mini-0961
nelly_castle_mini-1384

My dress HERE  // Shoes HERE 

God dag och det är Tisdag, veckorna går lite för fort nu känns det som haha! Snart är det liksom julafton och några dagar efter det fyller lilla jag 22 år gammal 🙂 Holy shit och sen är det 2017?!!?! Känns som det var 1 år sen jag fyllde 18 liksom.

Aja, jag vaknade iallafall 12.30 idag…..!! HUR kan jag vakna så sent!? Förstod ingenting när jag vaknade?? Hade missat alla mina alarm och hade verkligen ångest över att vakna så sent, får typ koppla min mobil till högtalaren nästa gång haha.

Jag har lite knapert med bilder just nu till bloggen, hittar liksom ingen inspiration alls nu för tiden… :/ Men hittade 4 till bilder ifrån festen i fredags som jag tänkte bjuda på medan jag försöker komma på roliga inlägg hehe. Vad vill ni se??

NU ska jag fixa mig, göra lite ärenden, ha en snapchat haul med Na-kd.com & sedan packa inför Marrakesh som jag åker till IMORGON!! Wihooooo, ska bli så jädrans najs att dra iväg i några dagar <2

Hörs mer senare <3 PUSS!

8 reaktioner på “INSPIRATION NEEDED”

 • Amina skriver:

  Åh man kan ju inte låta bli att bli lite avis 🙂 Men du är så värd all framgång och roliga projekt – supersöt och så härlig personlighet (min mamma tycker att vi är lika i sättet så kanske därför jag tycker du är härlig, hahaha…). Ha nu en superhärlig resa så fortsätter jag följa dig på bloggen, på instagram och i rutan 🙂

 • Cecci skriver:

  Hej fina Bianca!
  Skulle du kunna göra inlägg som day through my phone eller nätshopping inspo 🙂

 • Elina skriver:

  Hade varit kul att se hur du sminkar dig/fixar ditt hår, vilka produkter du använder osv. Du ser alltid så grymt snygg och fräsch ut! ?

 • Helena skriver:

  Men ååh så roligt att åka iväg i några dagar! Vem ska du åka med? 😀

 • Michaela skriver:

  Hej! Precis hittat dig i och med er tv-serie. Älskar den, plöjde alla avsnitt, som kommit, idag. ???? Kan du inte berätta om vad du har för framtidsplaner? Visioner, drömmar osv! Kan va kul å läsa om:))

 • lisa skriver:

  Gör ett ”stora pojkväns-inlägget” a la Sandra Beijer!

 • Lousie skriver:

  Kan du inte tipsa om fina balklänningar? Hade varit till stor hjälp för alla oss som ska gå balen nästa år <3
  Du är bäst!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *