Å N G E S T B I L E N

img_5345.jpg

img_5344.jpg
Mitt avsnitt med Ångestbilen ute nu på SVTPlay 🙂 

Minns ni för några veckor sedan när jag spelade in Ångestbilen med dessa goa brudar ovanför?! Det avsnittet kom ut igår på SvtPlay 🙂

Programmet handlar om att de plockar upp olika kändisar som de är nyfikna på och åker tillbaka till högstadietiden. Vi pratar om allt ifrån ätstörningar, vem jag var i högstadiet, vem jag är idag & andra goa minnen så som mina mega stora fester haha!

Programmet hittar ni HÄR 

PS! Glöm inte kolla in min snapchat idag för min Haul med Na-kd.com 🙂 Rabattkoden INGROSSO20 ger er 20% rabatt på allt hos Na-kd.com fram tills Torsdag natt kl. 00.00 !

PUSS <3

6 reaktioner på “Å N G E S T B I L E N”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *