HYDRO SILK PERFECTION

img_6655.jpg

Just nu har jag ett samarbete med Efi Hydro Silk och deras nya revolutionerande rakhyvel som ni ser ovan. Blev as pepp på att testa den efter att jag hade läst på deras sida om den 🙂

img_6658.jpg

Jag har länge haft lite problem med irriterad hud på benen som knotter & inåtvända hårstrån och letat länge efter den där perfekta rakhyveln som ger en snabb rakning men som också ger en mjuk finish både under & efter rakningen.

Ni tjejer fattar 😉

img_6656.jpg

Denna rakhyvel är speciellt designad för oss kvinnor som vårdar huden samtidigt som den tar bort de där oönskade hårstråna vi alltid sliter för att få bort haha med hjälp av dess ovala rakblad som når lättare till de ställena som kräver lite mer ansträngning!

Herregud vad länge jag kan stå och raka benen utan önskat resultat… 🙁 Ni vet när man står där så länge att man får ont i ryggen och typ mjölksyra i benet haha!

img_6657.jpg

Jag testade på Hydro Silks nya rakhyvel i Fredags när vi fotade kampanjen. Jag hann inte raka benen innan jag drog dit så testade den där helt enkelt.

Iallafall, jag blev SÅ NÖJD av det direkta mjuka resultatet och hur snabbt allt gick. Rakbladen är nämligen lite större och lite bredare än vanliga rakhyvlar så den får med mer hår i ett svep.

Men jag testade även idag med ett lödder för att få till det perfekta resultatet!

_dsc4865

Så jag började med ett Shaving Gel ifrån Wilkinson

img_6662.jpg

Masserade in det på benen (jag jag älskar att massera mina ben) efter att jag hade blött benen i varm vatten. Om man ändå ska ta tiden att raka sig överallt så ska man väl ändå passa på att massera själv lite 🙂 Haha det där lite fel, menar benen alltså haha!!

img_6663.jpg

Sedan tog jag rakhyveln och bara rakade på. Hydro Silks nya rakhyvel har ett fuktgivande serum på (se bild nedan) som ger ett lödder vid kontakt med vatten så att den återställer hudens naturliga fuktighet i varje drag.

Den verkar i upp till 2h vilket jag kan personligen kan garantera att den gör då jag inte ens behövde smörja in benen efter rakningen utan kunde direkt hoppa in i kläderna i fredags och börja fota 🙂

img_6659.jpg

Det som Hydro Silk erbjuder med denna rakhyvel och som jag personligen kan garantera att den gör är:

5 curve sensing gel – alltså att bladen anpassar sig för våra naturliga kurvor som ger en bekvämare rakning och ger en slätare effekt!

Unika skin guards – som ska göra att det blir en minskad hudirritation & gör rakningen ännu mer behaglig. Kan lova er att jag alltid får knotter & inåtvända hårstrån på benen men faktiskt inte alls efter denna gång!

Ovala rakblad – betyder att bladen är anpassade för att navigera det mer känsligare områden (som jag skrev ovan) som gör att den glider bättre vid exempelavis knäskålen (mitt känsligaste parti på benen, oftast där jag skär mig)

Fuktgivande serumet – den är tillsatt med marina extrakter & shea butter som återfuktar huden perfekt.

img_6661.jpg

Så allt som allt så får du bort varenda hårstrå smidigt, snabbt & enkelt + att du återfuktar din hud vilket ger det där smootha resultatet vi alla vill ha både på ben, underliv & armhålorna.

_dsc4866

Jag avslutade med att smörja in benen med denna Body Serum ifrån Pearl då jag har en torr hud och vill att benen ska vara återfuktade hela dagen lång. 

Jag vet ju att många av er gillar lite skönhetstips så det känns skitkul att kunna få ge er detta grymma tips! Vi rakas oss flera dagar i veckan och vem vill inte få det där perfekta släta & sköna resultatet?!

EFI erbjuder nu er G R A T I S P R O V (postens avgift 19kr) på raksystemet Hydro Silk & man kan tillochmed abonnera på produkten 🙂 Alltså helt GRATIS för er att prova och det är suuuuper enkelt för er att beställa hem! Beställa gör ni HÄR .

Även fast detta är ett samarbete med EFI så kan jag med handen på hjärtat säga att jag älskar denna produkt och jag är personligen jätte nöjd och kommer definitivt fortsätta raka med Hydro Silk for a very long time 🙂

Happy shopping! PUSS <3


6 reaktioner på “HYDRO SILK PERFECTION”

 • Julia skriver:

  Det kändes väldigt konstigt att man inte behövde fylla i leverans adress, skapa ett konto osv? Men ändå står det tack för beställningen din rakhyvel levereras inom en vecka?

 • Astrid skriver:

  Hej! Vilken storlek har du i jumpsuiten du visade på snapshat igår? Den från NAKD? SÅ fin!!

 • Sanna skriver:

  Superkul med all sorts skönhetstips!
  Brukar använda venus rakblad och dem är också bra men man har fortfarande inåtvända hårstrån som är så irriterande för man blir så knottrig då, tex på låren! Ska bli kul att testa denna:D

 • Rebecca skriver:

  Vilka ögonskuggor använder du dagligen? Vill ha vinröda ishh ögonskuggor som du har men så svårt att hitta någon bra!
  KRAM!

 • tanja skriver:

  Förlåt mig om jag kommenterar en sådan kommentar men jag är lite orolig. Ser på din snapchat att du är verkligen jättesmal, man ser dina nyckelben tydligt.

  Hoppas du är okej och äter rätt bra. Är rädd att den där ätstörningen ska förstöra för dig.

  Kramis! du är bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *