INGROSSO20 = 20% ON NA-KD.com

img_6727-1.jpg

img_6738.jpg
Alla plagg hittar ni här 

Hallå ifrån Marrakesh!! Herregud vilket vackert hotel vi bor på alltså, det är heeeeeelt sinnes <3 Ska visa er bättre bilder på allt så snart som möjligt men schemat här har gått i ett så inte haft tid till någonting, har inte ens hunnit ladda min mobil förrän nu liksom haha! Och nej jag laddade den under natten men uttaget var inte helt i så den laddades inte hehe, så typsikt mig!!

Iallafall, IDAG är sista dagen innan min rabattkod för NA-KD.com går ut!! Så missa inte att använda INGROSSO20 i kassan som ger er 20%ALLT om ni hittar något ni är sugna på 🙂 Ni vet ju hur mycket jag älskar den hemsidan och plaggen där är så så perfekta 🙂

NU ska jag ner och köpa en väska på deras hotell här. De har ju båda Prada, Dior, Givenchy, Ysl etc här vettni 🙂 It´s GORGEOUS <3 Efter det vankas det middag med gänget här på hotellet.

Puss <3

5 reaktioner på “INGROSSO20 = 20% ON NA-KD.com”

 • Josefine skriver:

  Bianca! Ville bara säga att du har en fantastisk röst! Snubblade över ett youtube klipp när du sjunger Utan dina andetag i en kyrka, och samma sång sjöng du nyss på Wahlgrens värld. Din röst är bland det finaste jag hört, du berör verkligen. Ville bara skriva en rad. 🙂

 • Malin skriver:

  Härligt program igår! Och snygga du för tusan, sjung, dansa – du är ju galet duktig!!!

  Nu en titt hos NAKD 🙂

 • Åsa skriver:

  Hej Bianca,
  Gud vad fint det var när du sjöng med din mamma. Jag hoppas verkligen att du kommer över din rädsla på scenen. Du hör hemme på scenen och inte bakom för du dansar och sjunger så bra. Vi längtar efter att få se dig uppträda igen. Du är även en så bra förebild för alla. Hälsningar Åsa

 • Sabina Johansson skriver:

  Men alltså tjejen…… inte många toner innan jag fick ståpäls på heela kroppen, verkligen hela kroppen……till och med på kinderna ?
  Mera mera mera ❤️
  Kram
  //Sabina i Kalix

 • Petra skriver:

  Vad är det för märke på den beige tröjan (Bild nr 2 ) ??? Hittar inte den på Na-Kd skit snygg vill haaaaa ju:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *