GRANGER & CO

img_7372.jpg

img_7161.jpg

img_7406.jpg

Deras äggröra är även berömd för att både vara urgod men också för att det ser ut som en gul bajsklutt haha!

img_7407.jpg

img_7405.jpg

Best pancakes ever <3 

Ett av mina ”måsten” att besöka i London är Granger&Co i Notting Hill. Det är där de har dessa ricotta pannkakor ovan som är det absolut godaste pannkakorna jag ätit! Finns typ ingen som går dit och Inte beställer in dessa.

En av dagarna mötte jag upp Linnea, Maja & deras kompis Constancia för brunch. Det blev deras äggröra tallrik med rostad bröd, bacon & avokado, samt en fruktskål med yoghurt men som var lite av en besvikelse. Vi trodde vi skulle få in en stor skål med yoghurt och färska bär men det blev ganska torrt & tråkigt allting tyvärr :/

Efterråt beställde vi SÅKLART deras pannkakor som slank ner fort kan jag lova, helt sjukt vad goda de är!!! Det är definitivt värd den långa väntan man får stå i kö utanför 🙂

Detta ställe får 5 av 5 stjärnor just pågrund av deras Ricotta Pankakor <3 Gick faktiskt dit 2 dagar efter detta med Phillipe men det får ni se senare 😉

NU ska jag ta tag i min mail korg som svämmar över, jag tog ju lite ledigt i nu i helgen i London så mycket att göra denna vecka!

Hörs snart, PUSS <3

2 reaktioner på “GRANGER & CO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *