LONDON OUTFIT

img_7417.jpg

img_7177.jpg

img_7415.jpg

img_7416.jpg

img_7419-1.jpg

img_7187.jpg

img_7418.jpg

img_7183.jpg

img_7420-1.jpg
Jacka Marlen Birger Strl 32 // Blus Zara // Skinntajts Calzedonia // Halsduk Zara // Mössa MissGuided // Väska YSL // Vantar Wakakuu  // Sneakers Stan Smith 

Haha alltså förlåt för att ni får outfit bilder i form av Iphone-bilder!! Men som sagt så glömde jag mitt objektiv skydd så ville inte ta med mig kameran ut i det blåsiga väder så objektivet skulle bli suddigt så Iphone-pics it is 🙂

Jag älskar btw min nya jacka som jag klickade hem ifrån Wakakuu, hur snygg är den inte tillsammans med min nya väska ifrån YSL <3

Jag tror att dessa tajts ifrån Calzedonia är mitt bäst köp någonsin!! Jag på riktigt L E V E R i dem, de är så extremt sköna & passar till allt. Jag har känt mig såå svullen på senaste, vet inte om det beror på att jag har gått upp lite i vikt på senaste tiden eller om det är för att jag ska få min mens snart Men när jag känner mig svullen så är det endast sköna tajts som gäller för mig 🙂

Jag är ju inte direkt någon jeans tjej och trivs bäst i tajts med antingen ett par sneakers eller höga boots.

NU ska jag försöka ta mig till gymmet (får se hur det går haha) och sedan till matbutiken.

PUSS <3

9 reaktioner på “LONDON OUTFIT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *