FAVE ON INSTA

img_7450.jpg
img_7451.jpg

@NEGIN_MIRSALEHI 

Min absoluta favvo på instagram just nu är denna brud ovan!! Alltså jag orkar faktiskt inte hur snyggt flöde hon har, hennes hår, hennes sätt att naila varenda outfit, hennes vloggs på Yotube, Snapchat etc…. I just lööööve her <3 Hon är en av världens största bloggare som reser världen runt med sin pojkvän och lever drömlivet med drömgarderoben!!

VILL.  HA.  HENNES.  GARDEROB.  ASAP.!!

Så om ni inte följer henne än på Instagram & Youtube tycker jag definitivt ni ska börja nu 🙂 NU ska jag återgå till mailen som aldrig tar slut och ta tag i bilderna ifrån London.

BTW: Missa inte min tävling på Instagram just som jag har med Aladdin där ni kan vinna en dag med mig & Benjamin den 18e December <3 Ska bli så kul att få träffa någon/några av er 🙂

PUSS <3

2 reaktioner på “FAVE ON INSTA”

  • Amanda skriver:

    Aa väldigt snygga bilder faktiskt 😀

  • Oj skriver:

    kan man över leva på flärd o tokiga bilder. Vad får betraktaren ut av dessa bilder, oj du e hip, oj va fräckt, oj va coolt om några år är dessa stars gamla o nötta som alla andra. Då dyker det upp Kenza 2 eller brundinbella, Kraschian eller varför inte Theo, atleten med med en swischande volt, han e coolare än alla dessa babes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *