NOMINERAD TILL ELLE-GALAN !!!!!!!!

img_7241-2.jpg
PLEASE vote for me here LÄNK 

När jag stod i kön utanför Granger&CoNottin Hill i helgen med tjejerna så fick jag ett sms ifrån en trevlig på Elle där det stod att JAG är NOMINERAD till ”ÅRETS LOOK” på ELLE-GALAN!!!!!!!!

Huuuuuuuuur sjukt??!?!?!? Jag läste det flera gånger för att se om jag inte hade läst totalt fel haha, kunde liksom inte tro det!

Aldrig någonsin trodde jag att JAG skulle bli nominerad till ett pris på Elle-Galan?!?!?! Jag har ju tillochmed blivit förvånad när jag blivit inbjuden till galan senaste åren men att jag nu är nominerad till ”Årets Look” är helt overkligt för mig <3

Jag vet fortfarande inte riktigt varför de har valt att nominera mig haha men det skulle vara SÅ OERHÖRT O E R H Ö R T galet om ni skulle vilja lägga en röst på mig <3 Det hade gjort mig förevigt tacksam, glad och det hade varit sååå sjukt att få gå upp på den scenen på självaste Elle-Galan och ta emot ett pris!!!

Ja ni hör ju hur lycklig och tacksam jag är över att ens vara nominerad och ni är BÄST BÄST BÄST om ni röstar på mig <3

All kärlek för att ni tar er tiden <3

19 reaktioner på “NOMINERAD TILL ELLE-GALAN !!!!!!!!”

 • Men guud vad roligt Bianca!! Lycka till, ska absolut lägga min röst på dig!

 • Nellie Sundin skriver:

  Har röstat på dig!!! Det förtjänar du!! <3<3<33<3

 • Lotte skriver:

  Men GRATTIS!! Va kul att du blev nominerad 🙂
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Martina Agic skriver:

  Hej Bianca!!

  Guud vad kul och spännande att du blev nominerad, det förtjänar du verkligen!! Dina looks och du är on fleek, så du har inget att vara förvånad över – du säger att du vill ha andras garderober, men asså jag vill ha din garderob!! ?? La redan min röst på dig när du la upp inlägget på Instagram för fyra dagar sedan, så håller nu tummarna att du vinner ❤

 • ISA skriver:

  Men grymt ju!! vilket himla bevis på att du klar dig snyggt 😉

 • Alice skriver:

  Jag är för liten för att rösta 🙁 annars hade jag gjort det♥♥♥

 • Men Gud va kul skriver:

  Röstade mest för dina skojiga tugg på Wahlgrens. Men Gud va kul,,,varför säger man så…..synd du inte kan få en Rock Björn eller nått så man slipper se Zara Larsson o Iman nått på alla galor.

 • Pawel skriver:

  Brukar inte delta i liknande röstningar men om det kan hjälpa dig så kommer jag lägga min röst på dig.
  Annars fick jag ett tanke när jag läste din inlägg att om jag skulle få ett mejl där det skulle stå att jag och min fru ska fira Jul med dig och din bror så skulle jag också läsa en sånt mejl flera ggr och inte tro att det är sant. Vi får se hur det blir.
  Lycka till , hoppas du kommer vinna och få gå upp på scenen på Elle-Galan.

 • Martina skriver:

  Jag har röstat såklart ???

 • Ewa Beyer skriver:

  En tant på snart 70 har just nu röstat på dej! Lycka till!

 • Emelie skriver:

  Hej!
  Skulle du vilja tipsa om de 5 bästa restaurangerna i London? Jag ska dit på nyårsafton och har lite panik över restauranger…. ? Det får kosta lite men inte alltför mycket..

  Tack på förhand! ??

 • Helena skriver:

  Mission accomplished! 😀

 • Irene skriver:

  Kul självklart!

 • Anna skriver:

  Har röstat, hoppas du vinner!! ??

 • Karin skriver:

  Hallå Bianca! När kommer sminkvideon upp? Längtar nästan ihjäl mig här borta! :*

 • Anne skriver:

  Vackra flicka jag har lagt min röst på dig?

 • Ellinor skriver:

  Nä nu får ni sluta med ordet sjukt, det är så lågt och faktiskt inte kul längre. Är ni sjuka?

 • Sanne skriver:

  Hej !!

  Jag undrar en liten mini fråga, nämligen vad blusen du har på bilden från nakd, vad heter den? Har velat köpt den sååå länge men ändå avvaktat, och nu misstänker jag att den är slut på lagret. Men ibland kan man hitta en vara som inte finns bland kategorierna men om man söker på varans namn kommer den upp, jättelustigt de där XD // Ps, röstade såklart på dig till nomineringen ! Kram

 • Petra skriver:

  Snälla vilket märke e det på din underbart snygga tröja ? Hittar inte den på Na-kd …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *