INSPO NIGHT

img_7550.jpg

@fashionedchicstyling

En söndagkväll i vanlig ordning här hemma, jag är själv och myser i soffan med Dino haha! Låter kanske tragiskt men jag älskar ju att vara ensam, att känna total lugn & ro, planera veckan, kolla film, laga mat och aa bara chilla helt enkelt!

Kan väl hända att jag förtrollar mig bort på Instagram eller WeHeartIt och vill än en gång slänga allt i min garderob och köpa nytt haha! Nej men hittade denna tjejen ovan och var bara tvungen att dela med mig till er om hennes sida för DAMN vad hon prickar rätt på v a r e n d a outfit !!!!

NU ska jag återgå till mitt chillande i soffan, sitter och klurar ut vart jag ska fira jul i år. Det blir antingenH hos mamma eller i Göteborg med Phillipe & hans familj. Det enda som håller mig tillbaka från att fira i Göteborg är ju att mamma fyller år på julafton… :/ Vill ju så gärna fira med Phillipe men vill inte göra någon ledsen… aja time will tell 🙂

Puss <3

5 reaktioner på “INSPO NIGHT”

 • Kan inte du typ klona dig? Då kommer du kunna vara både i Gbg och hos mamma. Aldrig fel heller att ha dubbel så mycket mer av dina roliga kommentarer på Tv 😉

  Outfits är grymma på bilderna, sant!

  Ha en fin vecka Bianca!

 • Helen skriver:

  Du ska göra d du vill Bianca, en mammas högsta önskan är att hennes barn mår bra ? hon förstår ☺ kram på dig ? å ha en fin jul ?

 • anette skriver:

  Fira med din familj någon dag innan,hon har ju flera barn,och sen åker du ner till Phillipe.
  Hon förstår dig,du är ung och kär,åk dit kärleken är.

 • marie skriver:

  Din mamma kommer förstå om du väljer fira jul i Göteborg. Du har ju firat jul och din mammas födelsedag så många gånger redan, och fler lär det bli. Så ge dig själv lov att njuta av att vara med pojkvännen.

 • Clara Holmer skriver:

  Hej! Bianca vad heter du på weheartit???? Skulle vara kul att kunna se vad du gillar och sånt<33 själv har jag ett konto där också jag heter clara.holmer om du skulle vilja följa mig?
  + din blogg är bäst
  ILYSM❤️?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *