CHRISTMAS DECORATIONS

_dsc5394
_dsc5400

_dsc5405

Julkulor ifrån MiNilla 🙂

_dsc5406

Även denna skyltlampa ifrån MiNilla 

_dsc5395

Julgranen är inte helt pyntad färdigt än så inga taskiga kommentarer nu haha!

_dsc5407

_dsc5411

Vår fina utsikt som vi vaknar till varje morgon <3

_dsc5412

Det är detta jag älskar med att bo utanför stan!

_dsc5416

Dessa snygga låder i 3 kom mamma hem med för ett tag sedan ifrån MIO, då var det bruna och lite ledsna, men sedan fick hennes bästis Susanne en GRYM ide att spreja de guldiga och titta vad balla de blev!! Passar så bra till hennes guldiga hästhuvud och ljuslykta 🙂

_dsc5421
De är sjukt snygga och de blir ännu finare om sätter i ljus i som man tänder så lyser det genom de små hålen <3 

Ny vecka och jag är super redo för det!! Känner mig taggad för att veckan framför mig 🙂 Inte för att jag har något speciellt inbokat haha men har lite inköp som jag vill bocka av osv.

Jag skrev ju igår att jag julpyntade lite här hemma så tänkte visa er lite av det jag gjorde, jag gjorde lie mer som att sätta upp fler ljusstakar, byta ut kuddar i soffan och lite sånt men det blev inge bra bilder på de så kanske kommer upp senare här 🙂

Vår julgran är som sagt inte klar och det ska komma upp mer julpynt så den verkligen lyser jul över den 🙂

NU ska jag in till stan för att köpa en kamera, lite julklappar och förhoppningsvis så ska jag träna senare. Jag har sagt att jag ska gå till gymmet i över 5 månader nu utan framgång haha! Kommer säkert inte gå dit idag heller men ska iallafall försöka att inte hitta en ursäkt haha, världens sämsta :/

Borde egentligen börja med PT, så är du PT där ute och söker efter någon att börja träna så kontakta gärna mig på min mail 🙂

PUSS <3 

40 reaktioner på “CHRISTMAS DECORATIONS”

 • Lena skriver:

  Syns inga bilder….

 • Sandra skriver:

  Man ser inte bilderna 🙁

 • Lisa skriver:

  Du är så bra på att fota, fina bilder.

 • Hanna skriver:

  Bianca! När kommer ett sminkinlägg/video där du visar hur du sminkar dig? :)) Om du redan gjort en kan du länka den? KRAM

 • Alltså DÖR över tröjan du hade på dig på mystoryn du precis la upp! Typ ko-mönster eller liknande? Måste få veta varifrån det kommer!!

 • Sara skriver:

  Hej skulle inte du kunna tipsa om affärer/restauranger och saker att hinna på i London kring jul? Kram

 • Anonym skriver:

  Nu när du ska börja med youtube så hade det var jättekul med personliga videos i början, så man får veta vem just du är, outfits videos- favorit plagg i gaderoben, sminkvideos, VLOGGAR VLOGGAR OCH VLOGGAR!! Matlagningsvideo, men mycket om kläder och dig, och VLOGGAR!!

 • viktoria skriver:

  Jag vill se allt! Efter serien så vill jag se mycket vloggar där man får se din härliga personlighet! Mycket skönhet, allt från hår till smink å hudvårdsprodukter å självklart mode! ? jag e så sjukt taggad på din youtubekanal! Det kommer gå skitbra för dig ?

 • karin skriver:

  Asså jag är så sjukt taggad på din youtube kanal!! Älskar wahlgrens värld så det kommer bli så kul att få se mer utav dig i rörligt format! Jag vill gärna se get ready with me, vloggar, sminktutorials, hauls mm. 🙂

 • Axel skriver:

  Är jättetaggad på din youtube kanal, jag skulle vilja se bl.a. Vloggar,mukbangs haha, try not to laugh challenge water edition osv

 • Sofia skriver:

  Hej finaste du!
  Tröjan du har på din Snapchat idag, vit med svarta leopard-prickar!!! Var är den ifrån? Såååå snygg!

 • Erik skriver:

  Skulle vilja se på din youtube kanal: try not to laugh challenge, dagliga lite mer avslappnade vloggar där du bara snackar med oss och så du vet 😉

 • Carro skriver:

  Åh jag vill se sminktips och kläder 😀 du har så jäkla grym klädstil!!!

 • Julia skriver:

  Längtar jättemycket till din youtube-kanal!! På Den sså skulle jag vilja se hur du gör en vardagssminkning, festsminkning osv. Du gör alltid dina ögon sååå fina så skulle vara riktigt roligt att se hur du lägger ögonskugga m.m 😀

 • emma skriver:

  VLOGGAR skulle uppskattas på din blivande YT-kanal 🙂 !!

 • Anonym skriver:

  Kan du göra makeup tutorials,smink hauls,dina favorit smink produkter,vloggar

 • Emil 14 år haha skriver:

  Jag vill se många vloggar!! Älskar dig och din personlighet så mycket vloggar, mukbangs kanske och mycket mer! Lycka till med youtubandet ska kolla på alla dina videos!

 • Marie skriver:

  Jag vill se en yogachallenge med dig och Pernilla på din youtubekanal! Vore askul att se! ;P

 • Lollo skriver:

  Woho med youtube! Yogachallange skulle va dunder. Vloggar är d roligaste tkr jag. Q&A? Ha med philippe någon gång kanske. Haul-videos! Dunderkul! Btw, din polotröja du hade i mystoryn ca ju dösnygg. Vart är den ifrån?? Gotta have it?

 • Hampus skriver:

  Vloggar och typ hauls

 • emma skriver:

  OMG ÄR SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD ATT DU SKA BÖRJA VLOGGA SÅ JAG BÖRJAR GRÅTA!!!!! Är 22 år och sitter och gör ingenting om dagarna så jag hoppas VERKLIGEN att du vloggar om allt, och då menar jag verkligen ALLT!! Mest vardagsvloggar, personliga saker, story time, långdistans (har också det). Sen även om din uppväxt, förstår att det är privat, men menar mer saker som vi unga tjejer kan relatera till (har också haft det jobbigt, mina föräldrar var likadana som dina med skilsmässa och allt, förutom att det inte var offentligt). Förstår verkligen vad du menar med när du sa att du bara ville ha uppmärksamhet, jag var likadan, men det förstår dom än inte idag och tyckte men bara var i tonåren och allt det.. Anyway, vlogga om allt och inget, det kommer gå så HIMLA bra för dig!!

  MEN WOW vad glad jag är att du ska vlogga! Min lillasyster som är 8 älskar också dig, men mest din lillebror Theo som hon är kär i, haha.. Du kan hälsa från Carolina att hon är lite förtjust i Theo.

  Puss och kram snygga Bianca! Alltså jag är SÅÅÅÅÅÅ EXALTERAD ATT DU SKA VLOGGA, haha!!

 • S skriver:

  Skitkul att du ska börja vlogga men det blir väl på svenska?

 • Sajra skriver:

  Hörde att du skulle börja med youtube!!??

  Skulle gärna vilja se vloggar typ som på whalgrens värld fast på youtube då!??

 • Sofia skriver:

  Hej Bianca! Såg på din snap idag att du köpt en ny kamera men uppfattade inte vilken exakt modell det var?? Ska köpa en ny och behöver tips! : )

 • Emilia skriver:

  Alltså gaaahh din mystory där du pratar om din youtubekanal!! ? Blev SÅ taggad, älskar verkligen dig och sitter bänkad framför Wahlgrens Värld varje torsdag och hade ju bara väntat på att få prenumerera på din youtubekanal!! Shit vad kul, skulle verkligen älska att se massa vloggar och sminkvideos! Så taggad, love you! ❤️

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!
  Kanske fel ställe att fråga, men jag undrar om du har några tips på hur man hitta

 • Ebba skriver:

  Den utsikten skulle jag vilja ha!! ? Är så taggad på att du ska starta med youtube! Har länge undrat hur du gör dina ögon till vardags och fest, älskar looken. Sen skulle jag också vilja se typ någon challenge, hauls, lookbooks, och bara när du sitter o pratar om allt mellan himmel o jord ☺️
  Skulle du kunna tipsa om outfits till jul? Jag har inga idéer..jag har varit ute på stan men hittar verkligen ingenting? Ha en fortsatt fin kväll! Kram

 • Emma skriver:

  Hej Bianca!
  Kanske fel ställe att fråga, men jag undrar om du har några tips på hur man hittar nya vänner här i Stockholm? Jag är 21år och är ingen tjej som går ut och festar.. Jag har bott här ett tag men tycker de är så svårt att hitta någon bra och nära vän att hålla kontakten men. Jag jobbar men inget plugg så de är svårt att ”bara hitta någon..”
  Jag gillar att vara ensam men jag saknar någon som man alltid kan vara sig själv med.

  Ta hand om dig! ☺️

  • IE skriver:

   Hej Emma, ett tips vore att börja med ny hobby. Kanske ny spännande träning och då du har börjat, fråga människor hur fungerar olika saker, vad vore bäst osv. Håll utkik till sammanhang som tex Pernilla W har för sina fans på minilla, tex tidskriften Chick anordnar olika träff för sina fans osv. Utgå från vad du tycker om och sen sök möjligheter där du kan träffa sådana människor.
   Lycka till.

 • Ida skriver:

  Dags- eller helgvloggar på 10-15 min! Love it <3

 • Julita skriver:

  Hej fina Bianca:)!
  Vet det säkert är många som har frågat dig, men tänkte jag kanske också kan ?
  Hur gör du för hålla en sån vacker form på kroppen som din, vad använder du för smink och hårprodukter etc ????
  Puss och kram Julita

 • Moa skriver:

  Hej Bianca, det jag vill se på din yt är framförallt sminkvideos, du är alltid så fint sminkad, speciellt ditt ögonsmink, alltid så fina färger osv! Sedan hade det varit kul med Q&A, haul videos och vloggar!!

 • Irene skriver:

  Vad hände med lägenheten du kolla på ? vad hände med den i Årsta ?

  • bianca skriver:

   Jag har aldrig kollat på en lägenhet i Årsta men den jag kollade på visade sig inte vara så intressant för mig i slutändan och sen kom livet emellan hehe 🙂 Får ta tag i det nästa år istället <3

 • Stina skriver:

  Väldigt fint!! Jag skulle gärna vilja köpa en sån skyltlampa, jag hittar den dock inte på nätet… Vart hittar jag den? 🙂

 • Kani skriver:

  Jag har världens bästa PT! Hon heter Madelene och är utan att överdriva riktigt bra. Hojta till om du vill ha hennes uppgifter 🙂

 • Sandra skriver:

  Hej Bianca.

  Hur går flyttplanerna? Eller planerar du bo hos din mamma även framöver?
  Glad lucia förresten! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *