HOSSEVENT

dsc01216

dsc01217

dsc01243

img_7704-1.jpg

dsc01225

dsc01218

dsc01234-2

img_7705-1.jpg

dsc01238

dsc01244

img_7706.jpg

img_7707.jpg
Tack HossEvents för en GRYM kväll <3 

Känns lite fel att prata om roliga kvällar med god mat och grymt sällskap med mycket skratt & dans nu när det pågår så hemska saker i världen men vi måste leva vårt liv också så gott vi kan fast fortfarande göra ALLT vi kan för att hjälpa till!

I förrgår så bjöd HossEvents in till middag & fest med ett satans gött gäng!! Vi började kvällen på mitt absoluta FAVVO ställe Kasai i Sthlm där det bjöds på middag & drinkar samt underhållning heeeela kvällen och MY GOD vad taggad jag blev!!!! Alltså VILKET STÄLLE!! Det är faktiskt mina gamla chefer ifrån Cafet som äger & driver stället, kan varmt rekommenderas för en kväll med kompisarna!!

SÅ kul att få hänga med min favoriter Molly, Sara & Awa igen <3

Efter middagen drog vi till SpyBar där Zara & Michaela hade en gemensam födelsedagsfest och där stannade jag till sent sent på kvällen! Det blev en jävla massa dans och skratt <3 Ni som följer mig på Snapchat @biancaingrosso1 såg 🙂

NU ska jag hoppa in i en dusch och sedan ta mig in till stan för att gå på biopremiären av Passengers <3

PUSS <3

Och glöm snälla in inte att köpa ditt Katastrofpaket hos Unicef HÄR 

10 reaktioner på “HOSSEVENT”

 • Undrar skriver:

  När Awa vann X factor var hon väl ung, har hon blivit 20 på några år och dricker? jaja

 • Matilda skriver:

  Men åhh vad roligt ni verkade ha det!! Så härliga bilder! (:

 • Julie skriver:

  Hej!
  Ren nyfikenhet bara, men du la upp tidigare på kvällen (snap) att du var tvungen att vara hemma (eller åka hem tidigt) för att du hade din hund hemma själv men ändå var du ute halva natten ? Lät du Dino vara själv bara då?

  Bra blogg för övrigt! ????

 • fia skriver:

  Var har du köpt den jättefina tröjan du har på dig på snap? 🙂

 • Anna skriver:

  vilken kamera använder du?

 • Katarina Åkerlund skriver:

  Det här är garanterat helt fel forum. Jag har följt dig och din familj i Wahlgrens värld, jag förstår att jag och min fina dotter har en otroligt nära relation. Jag älskar henne och hon mig, trots massor av tjafs. Hon vågar säga vad hon tycker till mig för att hon är trygg i vår relation. Det har jag lärt mig. Hon är underbar och precis lika frispråkig och full av humor som du är, tack för programmet och hälsa din mamma, kram Katarina

 • bath skriver:

  .Hoppas du snart hittar din lägenhet med philippe och ett jobb som du trivs med och känner dig bekväm med. Vad har du för utbildning
  Och vad ska du satsa på..?

 • sanna skriver:

  Hur var filmen passenger? Vill så gärna se den också..älskar jennifer lawrence.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *