GIRLS NIGHT

9b357b47-f566-436d-bffa-f7d7807e4c5d.jpg

Igår kväll bjöds det in för biopremiär för filmen ”Passengers” som jag velat se sååå länge!! Min absoluta favorit skådespelare är ju Jennifer Lawrence <3

Med mig hade jag fina tvillingarna Linnea & Maja.

dsc01264

Det bjöds på lite annorlunda popcorn som tyvärr inte föll mig i smaken, jag KRÄVER ju smörpopcorn när jag är på bio haha!! Bio utan smörpopcorn är ju ingen bio förfasiken haha!! Skämt åt sido men jag är ju en popcorn nörd delux!

img_7714-1.jpg

Efter bion var vi inte så sugna på att dra hem så vi drog till Taverna Brillo där vi mötte ALLA ifrån mitt gamla gymnasie gäng <3

dsc01269

Som vanligt beställde jag in ett glas rose som jag inte drack upp haha, det blev väl 1 klunk och sen gav jag mitt glas till Linnea. Jag kommer nog aldrig gilla vin alltså!

dsc01265

Varför inte pommes till förrätt haha?!

img_7713.jpg

Min gamla bästa killkompis Markus som jag inte träffat på evigheter då han bor i Göteborg numera. Även fast vi inte hänger längre och inte syns så ofta så är vi alltid samma Markus & Bianca när vi ses <3 Han kommer alltid vara min bro haha!

dsc01271

Och det blev varsin pasta som smakade absolut I N G E N T I N G. Jag vill bara säga till alla er som går till Taverna Brillo och tror att det är så italiensk mat smakar så vill jag här bara upplysa er om att NEJ så är inte fallet!!

Taverna Brillo har en jätte mysig atmosfär med goda tillbehör & grym glass, har dock inte smakat deras kött/fiskrätter så där jag inte yttra mig MEN deras pasta är inte bra ALLS! Och för deras pinsamt dyra priser så blir jag nästan bara irriterad när jag är där.

Jag får in pasta som endast smakar pasta & peppar och betalar 210kr för det…..:/ Ibland är Östermalms restauranger lite skrattretande asså haha!

dsc01272

Jag var tvungen att skicka tillbaka min Arrabbiata då den var otroligt smaklös och smakade inte alls som en arrabbiata ska smaka, beställde då in en pasta m. köttfärsås som smakade exakt som barnpastan på de flesta billigare buffer….

Jag kanske låter hård nu men detta är endast för att jag inte vill lura någon till en av Stockholms dyraste restauranger och betala enorma summor för så dålig mat, det kan jag bara inte.

img_7715.jpg
Fått så många förfrågningar om denna ”tröja” och detta är en klänning ifrån MissGuided som jag ÄLSKAR!! 

Vaknar upp och fattar inte vart December tog vägen haha?! Det har gått så jädrans fort!!! Hade jätte mysig kväll igår, jag älskar ju Måndagar och ser det alltid som en fräsch nystart och denna måndag blev ju perfekt med både bio, mysig middag & återträff med massa gamla bästisar <3

Idag står inte så mycket på schemat, ska ta mig en sväng in till stan snabbt för lite små ärenden och SEN ikväll drar min julklapp till mamma igång 🙂 Så pepp!! Har planerat det ett bra tag haha! Det enda hon vet är att det pågår i 2 dagar och mer än så säger jag inte utan det får ni se senare här 🙂 Ska försöka filma allt så att det kan bli till en 2 dagars vlogg?? Vore inte det kul??

Hörs senare, Puss <3

18 reaktioner på “GIRLS NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *