MORE FROM NELLY

nelly_castle_mini-0576
nelly_castle_mini-0584
nelly_castle_mini-0961

nelly_castle_mini-1384
Tb to Nellys Christmas Party #likeaqueenbynelly

Goddagens! Haft en bra jul?? Jag hade en väldigt lugn julafton hemma hos Phillipes föräldrar här i Göteborg med mycket mat och spel som slutade med film i soffan 🙂 Har en massa bilder ifrån igår men har inte haft tid än att gå igenom alla så ni får nöja er med några bilder jag inte visat ännu ifrån Nelly festen som var för några veckor sedan, hade så jädrans roligt där, som alltid med Nellys team <3

Idag vet jag inte riktigt vad som står på schemat, tror jag & Phillipe ska ta oss en powerwalk runda här i vackra Hovås och sedan får vi se vart dagen bär. Kameran e med så ni kommer ju få se mycket snart 🙂

Puss <3

2 reaktioner på “MORE FROM NELLY”

 • Cornelia skriver:

  Hej! Gillar dina inlägg om mat och restauranger, kan inte du skriva ett inlägg om tips på bra ställen i Stockholm? Förstår att du gillar Kasai men jag är inget fan av asiatisk mat :/ Gillar dock italienskt och vill såklart ha dina tips då eftersom du är expert på det 😉 Hade varit toppen!

  • bianca skriver:

   Hej! Vad roligt att du gillar mina tips 🙂 Självklart kan jag försöka få in det!!

   Tyvärr så måste jag meddela att det inte finns några bra italienska restauranger i Stockholm förutom Caina som ligger i Nobis Hotel på Norrmalmstorg 🙂 Det är väldigt dyrt där men det är nog det enda stället jag verkligen kan rekommendera om du vill äta bra italiensk vongole tillexempel 🙂

   Sen får du dock ha i åtanke om att jag/mina bröder är EXTREMT kräsna när det kommer till italiensk mat så min åsikt kanske inte är den samma som din 🙂

   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *