CHRISTMAS MORNING

dsc01494

Vi började julmorgonen som alla andra antar jag, med risgrynsgröt och lite annat gott såsom färska bär, bröd, skinka osv 🙂

dsc01495
dsc01496
dsc01497

Jag lärde mig gilla senap på min ost & skinkmacka för första gången haha

dsc01498
dsc01500
dsc01501

Satan i gatan vad gott det är med risgrynsgröt med kanel, socker & mjölk 🙂

dsc01503
dsc01507

Phillipe hade på sig sin ”julafton – tröja” som han älskar så mycket haha!

dsc01508
dsc01509

Av Phillipes föräldrar fick jag urgrymma produkter ifrån Exuviance som jag älskar!

dsc01552
dsc01553-1
dsc01556

Phillipes mamma Ulrica älskar att spela Backgamon och har länge önskat sig ett STORT och snyggt backgamen spel, så när jag hittade detta när jag var i Marrakesh för några veckor sedan så slog jag till 🙂 Det är så satans snyggt att jag vill ta med det hem själv haha!

dsc01511

Phillipe fick en mysig fleecetröja ifrån Our Legacy som han velat ha jätte länge. Tyvärr fick jag fel storlek i paketet så imorrn får vi gå och byta till rätt storlek.

dsc01512
dsc01513

Jag & Phillipe har en liten fetisch för snygga resväskor och ett av våra favvo märken är Rimowa och just dessa ovan har vi båda suuuuuktat efter så länge jag kan minnas! Så komiskt nog köpte vi näsan identiska julklappar till varandra haha!

Jag har länge velat ha den större medan Phillipe länge velat han kaninstorleken 🙂

dsc01515

Jag fick även en super snygg svart liten väska ifrån Wakauu eller rättare bestämt Diane Von Furstenburg 

dsc01517

Här hos familjen Cohen så äter man julbord 1 gång under dagen (vi hemma äter lunch & middag) så innan den sena lunchen / tidiga middagen så dukades det fram fika med glögg framför Kalle Anka <3

dsc01518
Min älskling, vår tredje jul ihop detta år <3

Såhär såg vår julmorgon/dag ut, jag har såklart fler bilder ifrån kvällen att visa med delar upp det i 2 olika inlägg då det skulle bli för mycket bilder samt att jag inte vill vara oförskämd här hemma och sitta för mycket datorn, hoppas ni förstår 🙂

Jag hade en jättemysig morgon här i Göteborg med min älskling & hans familj och är sååå glad över alla fina presenter jag har fått, inte bara här utan även av min egen familj, herregud säger jag bara <3 Vilka generösa jävlar haha! Trots att jag liksom fyller 22 om bara 5 dagar tillsammans med min storebror Oliver som fyller 27 samma dag <3 

Idag har varit en jätte mysig dag med sen morgon, god frukost, lång promenad med Phillipe längs vattnet & sedan julmiddag igen (vi hade ju så sjukt mycket mat över) och nu sitter de andra och spelar spel medan jag sitter här och jobbar lite. Nackdelen med att vara bloggare är ju att man aldrig riktigt får vara ”ledig” men jag klagar absolut inte, jag älskar ju att snacka med er <3

Hörs mer ikväll vänner, PUSS <3

17 reaktioner på “CHRISTMAS MORNING”

 • Karin skriver:

  Visst var det väl kul att ge julklappar med inte bara att få?. Roligt att din pojkvän fick en väska i kaninstorlek haha!! Kram

 • Maria skriver:

  Tråkigt för dig att du fick sitta på julafton och skriva ett blogginlägg. Verkligen synd att du inte får vara ledig. Livet är orättvist. Att jobba 7-21.30 på julafton är också jätte orättvist.

 • Rebecca skriver:

  Toppen blogg!
  Dom verkar ha ett väldigt fint hem, kan du inte visa mer bilder? ? Någon med otroligt bra smak som bor där ☺?

 • PETRA skriver:

  Gammal vän till din svärmor så jag visste att du firade din jul där. Kul att se lite kort från hur dom bor 🙂

 • Cc skriver:

  Jobbar när du bloggar? Njaaaaee, du har snarare lyxen att kunna tjäna pengar på något som andra gör för skojs skull ?
  Kallar det väl inte för att jobba direkt.

  • bianca skriver:

   Åh herregud är så trött på att svara på kommentarer som dessa!!!! Mitt jobb innefattar massa olika grejer och en del av det är att blogga!! Så!!!!

   • Hanna skriver:

    Äsch! Det ser provocerande ut när du använder ordet ”jobba” ”jobba av mejl” ”samarbeten” etc etc
    Det är lättförtjänta pengar för att du kommer från en lite offentlig familj, inget slitsamt jobb- direkt.

    • bianca skriver:

     Men du!! Testa att ha mitt jobb i 1 månad så kommer du se att det är som vilket annat jobb som helst, bara att vi skriver offentligt om vårt.
     Du får gärna också sluta läsa min blogg, för jag vill inte ha så ignoranta korkade personer som läser min blogg, TACK!!!

     • Hanna skriver:

      Gärna! Men jag har inte offentlighetsskjutsen för det, tyvärr.
      Annars hade jag gärna chillat runt och dragit in pengar 🙂 Är ganska lat så det hade passat mig ?

      Fast bara att knega vidare, delad tur i dag. 7-12 och sedan 14-22. Är dock ändå glad att jag gör något viktigt för välfärden, trots allt! ?

      Ja, jag brukar inte läsa din blogg heller, surfar runt random när jag inte har något bättre för mig så, hejdå ?

     • bianca skriver:

      Härligt, hoppas du mår bättre av detta! Hejdåååååå 🙂

   • ”Hävda din sanning lugnt och högt; lyssna också till vad andra säger, även dårar och ignoranter har sin berättelse”

    Ignorera ignoranter Bianca, inte värd att irritera sig över folk som inte vet bättre 😉

    God förtsätning

 • be skriver:

  God jul bianca! Kan ej se dina bilder, annars toppen blogg!

 • Bella skriver:

  God jul! 😀

 • U skriver:

  Hej Bianca! Jag vet ju att Philippe är din första pojkvän och att ni varit tillsammans nu några år. Hur ser du på stressen att skaffa partner och vad har du för tips om man börjar känna att det är hopplöst att hitta någon om man aldrig varit med nån förr, och nu är man 18 haha?? Lullig fråga men hoppas du förstår! Kram

  • bianca skriver:

   Hej!! Sådär kände jag också men myten ”en vacker dag när du minst anar det så kommer han komma” är så rätt och så sann!! De är när du slutar leta och uppskatta kvällen som den är (när du är ute) som han kommer vara där 🙂

   Så mitt tips är att sluta leta, sluta sätta krav och bara lev livet som det är i stunden så vips kommer han stå där helt perfekt!

   Kram

 • Maria skriver:

  Hejsan Bianca!
  Önskar dig och Philipe och alla andra ett härligt och fint liv! Har alltid gillat familjen Wahlgren och gillar dom ännu mera nu när man fått lära känna er genom blogg och tv program. Följer Pernillas blogg också. Ni som är negativa och tycker det ena och det andra, allvarligt! Sluta följa bloggen då! Så grymt enkelt är det! Bra jobbat Bianca med allt du gör och kommer att få göra inom olika områden. Det är faktiskt jobb av olika slag. Det är så livet fungerar! Hälsa familjen och ha det super!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *