CHRISTMAS EVE

dsc01522
dsc01528

Tänka sig att jag både börjat gilla julskinka & senap under denna julhelg haha!

dsc01529

Rå lax har jag fortfarande extremt svårt för dock! All rå fisk är för mig skit äckligt tyvärr :/ Kanske ändras med årdern…?

dsc01520

dsc01523

Som vanligt tog jag ett glas vin men drack endast 2 klunkar ur det haha. Julen har dock aldrig handlat om alkohol för min eller min familjs del. Ingen i min familj har någonsin fokuserat på att dricka snaps eller vin utan det är alltid julmust som gäller. Är så glad för det för det finns väl inget värre än att som barn sitta runt ett gäng fulla vuxna på julafton..?!

Och det är fullt okej att INTE dricka alkohol även fast alla andra gör det, OCH det är fullt okej att tacka nej till alkohol även fast alla andra kallar dig ”tönt” eller ”tråkig”!! Typ det värsta jag vet när folk ska försöka tvinga i mig alkohol när jag inte vill!!!!

dsc01531

Philipes mamma (som övrigt är en mästerkock i köket) slängde ihop en paj som var AMAZING! Lätt den godaste pajen jag har ätit!! Hon minns knappt själv exakta receptet då hon improviserade när hon lagade, men ska försöka få ihop ett recept av henne senare om ni är sugna 🙂

dsc01530

488297b8-696f-4827-b4dc-80f0e90b8824.jpg

Jag och Phillipes lilla kusin Lillie

dsc01532

Vad vore ett julbord utan köttbullar & korv <3

dsc01537

Eller Jansons Frestelse <3

dsc01524

dsc01538

Min jultallrik, sååå gött!! Jag fick dock extrem matkoma efter detta och eftersom jag inte är helt frisk än ifrån min Bullimi så var jag tvungen att lägga mig i sängen i någon timme och vila eftersom jag får jätteont i magen när jag är mätt och min mättnad håller i sig ganska grovt i ca 4h samt att jag får fortfarande extrem ångest när jag är mätt 🙁

f8f5cb81-a301-416e-904b-38913b2ac99a.jpg
Men efter en liten tupplur var jag pigg & glad igen och kunde hänga med de andra igen 🙂  

Lite senare inlägg idag då vi åt en långfrukost imorse, fixade lite inför ikväll då det kommer 20pers hit till Cohen familjen på middag, försökte fixa pooltaket som åkt bord med Phillipe i en liten tunn morgonrock som åkte av hela tiden tack vare stormen här i Gbg haha, ber om ursäkt ifall folk såg en naken Bianca… :/ Men nu hinner jag sitta framför datorn hehe 🙂

Jag hade iallafall en super mysig jul hemma hos Phillipe som bestod av suuuuupergod mat, massvis med spelande, Kalle Anka, massa snack kring bordet & avslappning i soffan <3 Självklart saknade jag min familj lite då jag är extremt familjegalen (som ni vet) men Phillipe är ju min familj nu så bara att vänja sig 🙂 Nästa år firar jag dock med mami då hon fyller 50 barre då!!

NU är det dags att åka till stan, köpte en sista present till deras ”presentlek” idag och en ansiktskräm då min är slut sedan hjälpa Ulrica (Phillipes mamma) inför kvällen.

PUSS <3

16 reaktioner på “CHRISTMAS EVE”

 • Emma skriver:

  Gud vad gott det ser ut!

 • Maria skriver:

  Vart kommer din fina gröna stickade polotröja ifrån? Såg den på snapchat.. Den verkar så mysig och färgen var så fin ??

 • Lotte skriver:

  Vilken fin gran 🙂
  Vad använder du mer för ansiktsprodukter då du fick fina i julklapp 😉 Din hy är ju otroligt fin iallafall!!
  Hoppas du har en fin annandag
  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Karin skriver:

  Så sant med alkoholen ???

 • Madde skriver:

  Kan du inte visa hur du gör din ögonskugga? Så fiin! och vilka produkter använder du? Kram

 • Johanna skriver:

  Så bra skrivet om det med alkoholen.
  Men någonting som fångade mitt öga lite extra var att de skrev att de ej var frisk från din bulimi, vet ej om det är något du pratat om tidigare eller så men jag har iaf inte sett det då. Kan ju även vara så att du kanske ej vill prata om det och det har jag full förståelse för men om du vill så skulle det vara väldigt intressant att få läsa ett lite inlägg om din historia. Men hoppas iaf att du mår bra och har en fortsatt bra kväll! <3

  • bianca skriver:

   Hej & tack!!

   Jag menade mer med att jag inte är helt frisk ifrån det. Det går fortfarande i perioder och tankarna & ångesten finns fortfarande kvar men beteendet är borta liksom.

   Hoppas du förstår bättre nu och jag kan absolut skriva ett inlägg om det 🙂

 • Caroline skriver:

  BIANCA!!! Vad har du gjort för att kvaliten på dina bilder helt plötsligt blev superduperbra?! TELL ME för har samma problem som du hade innan.
  Kram!!

 • Camilla skriver:

  Därför känns det lite märkligt att du pratar om mat-mat-mat och hur du äter heeela tiden och är galen i mat – och samtidigt får du ångest av att äta en portion mat och bli mätt?

  • bianca skriver:

   Jag kan förstå det! Saken är den att mina ångestattacker kommer och går. Vissa veckor känner jag mig helt friskt, kan äta i lugn och ro och inte känna av min ångest när jag är mätt alls utan snarare klappa mig på axeln för att jag njuter av att känna mig bra mätt.

   Men ibland så kommer det tillbaka ifrån ingenstans, då kommer alltså tankarna, känslorna, ångesten & tillochmed beteendet ibland tyvärr.

   Och när dessa tankar & ångest kommer tillbaka så kan jag bli extremt mätt och få ångest av en enda portion då jag hetsäter portionen snabbt och sen blir allt bara pannkaka!

   Hoppas du förstår mer nu 🙂

 • Maria skriver:

  Hoppas du blir fri från din bullimi snart fina Bianca och det du skrev om alkohol är så sant och klokt sagt?

 • Cecilia skriver:

  Så starkt att du skriver så öppet om bullimin❤️ All kärlek till dig! Och så sant med alkoholen, jag dricker själv ingenting pga hälsoskäl. Kram

 • Amanda skriver:

  Vart är din fina svarta blus ifrån som du har på bilderna? 🙂
  Kram!

 • Amanda skriver:

  Vad använder du för ögonskugga? Så fin!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *