”ÅRETS-LOOK”

dsc_9218
dsc_9224
dsc_2811
dsc_2842
dsc_2893
_dsc3188
_dsc3223
_dsc3230
_dsc3258
_dsc3276
img_3060
dsc_2539
1440411231-9394
img_6448
img_6494
img_1978
dsc00786
unnamed
dsc00897
_dsc4455
_dsc4065
_dsc3841
_dsc3763
nelly_04_353

unnamed
Rösta på mig till Elle-Galan HÄR 

Jag har ju fatt den STORA äran att bli nominerad till Årets Elle-Gala!! Bara det är sjukt nog att ens bli nominerad, fattar fortfarande ingenting haha! Jag är nominerad i kategorin ”Årets Look” och det skulle göra mig SÅ GLAD om ni ville ta någon sekund av er tid och klicka in på länken HÄR  för att rösta på mig <3

Jag förväntar verkligen inte att vinna men OJ VAD FETT det hade varit om de ropade upp mitt namn!!! Jag som aldrig har vunnit någonting utan alltid kommit 2:a hade hamnat i chocktillstånd av lycka haha 🙂

Kunde inte bestämma vilken av bilderna ifrån året som jag skulle välja till detta inlägg så tog alla haha, är ju så sjukt dålig på att fota av mina outfits och det är någon som står på min ”to-do-list” nu 2017, att ta mer outfit bilder till bloggen!!

Så om ni följer mig om kanske diggar min stil eller bara mig som jag är så får ni mer än gärna lägga en röst på mig, och som tack ska jag anordna en GRYM outlet där ni kan köpa mina kläder och vi kan träffas och hänga <3

Nu ska jag hoppa in i en dusch och ta mig in till stan.

Puss på er finaste ni och TACK för alla fina gratulationer, ni är ta mig fan bäst!!

25 reaktioner på “”ÅRETS-LOOK””

 • Carolina skriver:

  Har självklart röstat på dig snygga kvinna! Du har så otroligt fin klädstil, alltid så snyggt. Håller tummarna hårt för att du ska vinna!! ❤️

 • Elisabeth skriver:

  Vackra bilden självklart blir det en röst på dig

  http://nouw.com/Lyckan

 • Spendrup skriver:

  Hej. jag skull gärna vill ha recept på den paj ?

 • Helen skriver:

  Röstat 😉 å hoppas du vinner 🙂 som du skulle gjort i Lets dance me <3 Kram <3

 • Emma skriver:

  Självklart har jag röstat på dig!! <3
  Har en fråga, den vita klänningen på 3de bilden nerifrån, var är den ifrån? Såååå fin!! Vill så gärna hitta en sådan eller någonting inför min resa om 3 veckor.
  Kram

 • Jillan på Orust skriver:

  Har röstat via din mors blogg ? stort LYCKA TILL!!! Håller tummarna ???

 • Jillan på Orust skriver:

  Har röstat via din mors blogg ☺ stort LYCKA TILL!!! Håller tummarna ???

 • Annette skriver:

  Såklart röstar jag på dig!!! Du är så otroligt fin o jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att du tar hem det här!!! Lycka till o kraaam!!!!

 • Klart skriver:

  Du skall vinna, årets roligaste, årets look, årets fräschaste person krossar både dom kungliga och Zara Larsson m.fl. Alltid klädd på ett personligt sätt med mjuka linjer och glimten i ögat.

 • Natalia skriver:

  Självklart har jag röstat på dig. ?

 • Wilma skriver:

  Hej, jag undrar vad du använder för mascara? Dina fransar ser alltid så fylliga ut och med bra volym, Love them!

 • Johanna Carlsson skriver:

  Har lagt en röst på dig nu! Du har en otroligt fin stil som jag verkligen tycker om. Började läsa din blogg för några månader sedan i samband med när Wahlgrens värld började sändas på tv, nu är jag helt fast! Det går inte en dag utan att jag läser din blogg, den är så inspirerande. Du verkar vara en sån härlig och snäll person, skulle så himla gärna vilja träffa dig. Kram <3

 • Lotte skriver:

  Röstat!!

  Du, vad använder du för hårprodukter? jag fick klippa av mitt hår förra veckan för jag har svårt att reda ut det och få det snyggt 🙁 Nu vill jag få det fint igen men är det någon med långt fint och glansigt hår som kan berätta sitt knep?

  http://www.lotte4.blogspot.se

 • Linda skriver:

  Hej Bianca jag har röstat på dig nu, önskar dig lycka till vackra du.

 • Ann skriver:

  Heja dig Bianca ?? om du nu lägger upp så snygga bilder på bloggen , så kommer frågan om var tusan du köpt dem snygga kläderna ifrån…,,
  Tex den bruna långa klänningen och Den vita skjort liknande klänningen ?
  Tack för ni livat upp mig om Torsdagskvällarna i Wahlgrens värld

 • Emelie skriver:

  Hej finaste Bianca, synd att man bara kan rösta en gång 🙁 men håller mina tummar och tår att du vinner, det är du värd!
  En liten fråga, din gröna stickade polotröja undrar jag verkligen vart den är ifrån,ser så himla mysig ut. Tack på förhand.

 • sanna1 skriver:

  Har självklart röstat på dig! <3 klart du ska få äran att vinna, håller tummarna på att du vinner <3

 • P skriver:

  Vann inte du nåt bloggpris, har du glömt det eller räknas det inte av nån anledning kanske?

 • My skriver:

  Hej fina du! Jag försökte rösta men lyckades inte:( det kom upp att det var fel namn vilket jag vet att det inte är;) men jag har haft problem med det innan då sidor tror att det är en förkortning med ”My” haha!
  Ville bara säga att jag kommer försöka rösta igen och lyckas jag inte vet du att jag röstat på dig med hjärtat i alla fall! Håller alla tummar och tår för att du tar hem det:) KRAM!

 • Johanna skriver:

  Håller tummarna för att du vinner, hade du varit så förtjänt!!!! Har självklart även röstat. Kram

 • Linn skriver:

  Skulle du kunna skriva vart alla plagg kommer ifrån? Du har så sjukt fin stil!!!

 • nana skriver:

  Det är klart att du ska få en röst, skulle rösta 100 gånger till om jag kunde. så sjukt fina bilder skulle jätte gärna vilja veta vart man kan hitta allt, men det kanske blir jobbigt. skulle uppskatta om man får veta vart några grejer kommer ifrån :))))) jag hoppas verkligen verkligen att du får priset för det förtjänar du!

  Ha de bäst och lycka till!! <3

 • Anki skriver:

  Så klart att jag röstar på dig, Bianca!
  Håller tummarna hårt för att du ska vinna

  Kramar från Skåneland

 • Pernilla skriver:

  Självklart ska du vinna och du KOMMER vinna, något annat vore bara k a t a s t r o f!!! 😀 *Håller alla tummar och tår*

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *