MY FAVES

nelly-collage

Jacka här // Sweather här  // Ryggsäck här // Skor här // Mössa här

Är helt inne på kombinationen av beige, svart & rosa ljust nu! Vill klä mig i det och inreda hela mi framtida lägenhet i det!! Helt sjukt att jag kan bli såhär besatt av saker haha!!

Iallfall, satt & internet kollade lite på kontoret på Tourn och tänkte att varför inte dela med mig av mina favoriter 🙂 Klänningen ovan är den som har & fått så sjukt mycket förfrågningar om, nu vet ni 🙂 Bara att klicka på länkarna ovan så hittar ni direkt till plaggen 🙂

PUSS <3

5 reaktioner på “MY FAVES”

 • Linn skriver:

  Jag känner mig uppäten av smärta och vet inte hur jag ens ska tro att jag någonsin ska hitta ut.

  Min hund dog igår, min lilla fina, busiga och snälla Nikki. Hon blev bara två år och exakt två månader.

  Hur hanterade du sorgen när din lilla skrutt dog? Har du skrivit om det tidigare? Jag kom och tänka på dig då jag såg er show under hösten och minns så väl avsnittet där ni tog farväl.

  Jag vill slita ut mitt hjärta för att det värker så.

  Linn

  • bianca skriver:

   Hej fina du!

   Jag kan inte ens med ord beskriva hur ledsen jag är för din skull!! Tro mig när jag säger att jag VET hur otroligt jävla skit dåligt du mår du, du känner säkert att någon har hoppat in i din kropp & tagit över ditt liv och att du snart vaknar upp och ingenting av detta är sant, att du hade gjort VAD SOM HELST för att vrida tillbaka tiden & göra det ogjort!!

   Jag var i chock i ca 2 veckor. Jag låg i min säng i 5 dagar, åt ingenting & drack knappt något. Jag bara grät, hade panik attackår & fick sjuka gråtattacker, trodde att jag aldrig skulle må bra igen. Fick panik av tanken att han hade dött, att jag aldrig mer skulle få se honom, inte höra hans tassar springa runt hemma, inte få gosa med honom osv…!

   Jag kände också att jag bara sluta ut mitt hjärta för att ALLT gjorde så ont!! Det är absolut den värsta känslan jag någonsin varit med om!!

   Jag gick runt som en zombie i ca 4 veckor med hans filt i min hand HELA TIDEN för att fortfarande känna hans lukt.

   Det enda som gjorde att jag kunde komma över honom var att sörja och sörja HÅRT!! Försök inte göra saker som du vet att du inte kommer klara av. Om du vill ligga sängen i 1 vecka så gör det! Vill du bara gråta & skrika på folk så gör det!! Ta dig din tid du behöver!!

   Det som räddade mig ur sorgen var att träffa Dino, att få ta hand om honom och bli hans mamma. Jag vet att det kanske var lite tidigt att köpa en ”ny” hund men han räddade verkligen mig ur sorgen.

   Det tog mig lite över 1 år att helt kunnat tänka på Marqy utan att börja gråta och få ont i magen, så tro mig det kommer ta tid.

   Hoppas du klarar dig igenom det, och som sagt gråt och få ut allt nu istället för att hålla allt inom dig <3

   • Linn skriver:

    Det känslor de beskriver är exakt det jag känner. Jag ligger bara paralyserad, jag är 32 år och förlorade min pappa i cancer när jag var 19 år men detta smärtar nästan mer. Panikattacker, svimmade när jag såg henne död, total uppgivelse och vill inte tro att det är sant. Som du skrev så lyssar jag efter hennes små tassar och gosiga lukt.

    Jag är glad att höra att Dino hjälpt dig och dina råd och egen erfarenhet är tryggt att höra, om än jag önskar att du fått slippa all den smärtan också.

    Puss till dom två i himlen ❤️❤️

 • Linn skriver:

  Hej!
  Visst var det så att du var ”camera-shy” förut? Inte ville posera på bild o så?
  Hur kom du över det? Du ser ju ut som en fotomodell på dina outfitbilder nu!!!! ???

 • Josefin skriver:

  Hej! Jag undrar fortfarande var din fina gröna stickade polotröja kommer ifrån? På snapchat skrev du att vi skulle få veta, men jag kan inte hitta det någonstans 🙁 haha!! Tacksam för svar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *