PERFECT SHOES

skor-2
1) Här // 2) Här 

I höstas köpte jag dessa skor när jag var i Göteborg & jag får fortfarande frågor kring vart skorna kommer ifrån. Var inne på Zalando igår och såg att de fanns där!! Det är sååå sköna och är så jävla snygga på, det är verkligen mina favoriter i garderoben. Speciellt när jag inte orkar ha på mig stövlar med klackar men ändå är sugen på stövlar som sitter ganska tajt kring benen liksom 🙂 De är super både till fest men också till vardags, så ett kanon köp helt enkelt!!

Nu ska jag ta tag i denna dag, hörs senare fina ni!

PUSS <3 

3 reaktioner på “PERFECT SHOES”

 • Matilda skriver:

  Åhh dem var verkligen hur fina som helst! Måste kolla in dem (:

 • Anna skriver:

  Hej – jag investerade också i lårhöga stövlar som invigdes under julhelgen, och jag älskar mina!
  Men, jag vill gärna ha dem mer till vardags också – har du bra tips på vad man kan ha till, kanske till och med på jobbet?

  Tack för din toppenblogg – kram!

  Anna

 • Elin skriver:

  Såå snygga!! Är storleken normal? Alltså har du samma som i andra skor? 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *