OFF TO PALMA

_dsc3624
_dsc3914
_dsc3838
dsc00755
dsc00760
dsc01303
dsc01290
dsc01286
dsc01287
dsc00727

dsc01041
Off to my second home, Palma <3 

Lite ändrade planer i schemat, bokade igår en resa till Palma med Phillipe för att umgås med pappa & alla där nere. Benjamin är redan där, Oliver åker med oss och där nere väntar pappa, hans fru Åsa & hennes son Anton. Tyvärr hann min platssyrra Lina redan åka hem men vi får synas här på hemmaplan istället! Vi är fett lika btw, följ henne på instagram för att se @llinabjorling

Ska bli så mysigt att komma dit, hänga i pappas nya lägenhet, äta god mat, träna och få mycket jobb gjort! Jobbar alltid effektivt när jag är där!

Men träningen ska jag verkligen satsa på där!! Jag har både Elle-Galan & en resa till Zanzibar med ett gäng bloggare nu i Januari att se fram emot och kan väl säga att jag har lagt på mig ca 4 kilo senaste tiden. Jag älskar min kropp och skäms inte för att jag är kurvig men vill tona till mig lite bara plus att jag mår så jävla mycket bättre psykiskt när jag tränar.

Hörs i Palma babes, PUSS <3

16 reaktioner på “OFF TO PALMA”

 • Ulrika skriver:

  Vaddå ”kurvig”? Lägg av!! Du är ju pinnsmal! ÄH!!

  • Emma skriver:

   Att någon anses vara kurvig behöver inte betyda att de ska ha kardashian kropp för det!? Om du kollat på Wahlgrens värld så finns det några tillfällen där man ser Biancas kropp tydligare (alltså från sidan fram och bak) och min personliga åsikt är att hon har otroligt fina former, en aning markerade höfter och såå fina ben som jag önska jag hade!! (Ser ut som hon gjort squats varje dag) Detta är ETT exempel på en kurvig kropp som har former!!! Behöver inte betyda att benen och rumpan måste sticka ut 3 meter för att klassas som kurvig…

 • Julia skriver:

  Du har min röst inför Elle-galan, du är värd att vinna Bianca!

 • Ebba skriver:

  Ååh va kul att ni ska åka till Palma! Så mysigt! ?
  Du som är så vacker, tänk inte på att du måste gå ner i vikt! Njut och ha det bäst! ?

  Jag ska till Göteborg i helgen, har du nåt bra tips på en bra resturang där priserna inte är för höga? Skulle verkligen vilja prova nåt nytt!?

  • Sara skriver:

   Testa made in china på 2a långgatan! Jag tycker verkligen att det är bra priser för sån god mat! Typ ”asian-fusion” 🙂

 • Adela skriver:

  Jaaa din kropp är såå snygg som den är!! Självklart ska man alltid hålla igång för att må bra och få muskler för att snygga till kroppen! Men embraace the curves ( tänk bara på BEYONCE!!! vem gillar inte henne och hennes kropp!?) Nu är idealet att ha stor röv och feta lår blabla och tyvärr är det de ”smala” tjejerna som blir osäkra nu men det viktiga är att vara självsäker och trivas i sin kropp hur den än ser ut och inte bry sig om andras åsikter!

 • Sophie skriver:

  Bianca du är skitsnygg, het etc etc men du är väl ändå inte kurvig, Adele är kurvig!

 • Hanna skriver:

  Vill bara säga, efter typ ett år efter att jag läst din blogg och följt dig på instagram. Att jag ofta läser dumma kommentarer som folk skriver till dig, hånar och klankar ner på dig helt utan anledning egentligen, OCH jag hoppas verkligen inte att du tar åt dig av nått. Förstår inte vart alla får allt ifrån och tiden dem lägger ner på de heller, det är bara så sjukt! Skulle sagt det för längesedan känner jag men men, du inspirerar mig på många sätt och det borde vara anledningen till att man kikar in här liksom. Hoppas du får en grym resa, det är du värd =)

 • Anna skriver:

  Sååå kul! Bokade själv en resa idag till Palma, men åker dock inte förrän i maj! Vilken strand/stränder brukar du hänga på? ?

 • Ida skriver:

  Åh vad härligt med Palma, så fina bilder du lagt upp från sist! Kan inte du visa bilder från nyårsfesten? Skulle vara så himla kul att se vad du hade på dig (utgår ifrån att det var något skitsnyggt, älskar din stil) samt se bilder på dina tjejkompisar och deras kläder. Du visar/skriver aldrig om dem i bloggen, utan bara om din familj och din familjs kompisar. Nyfiken på dina kompisar! Bloggar någon av dem? Vill hitta fler bloggar!

  • bianca skriver:

   Hej! Tyvärr har jag inga sådana bilder ifrån Nyår då jag bara vara hemma med min hund på nyår :/ Och kompisar kommer tyvärr inte heller några bilder komma upp på, jag umgås inte så mycket med mina vänner utan mina vänner är min familj & deras kompisar som blivit mina kompisar.
   Mina ”kompisar” har jag tyvärr inte så mycket gemensamt med så jag umgås helst med människor som gör mig lycklig 🙂 Och nej, ingen av dem bloggar eller läsare bloggar 🙂

 • Elin Eriksson skriver:

  Kan inte du dela med dig av nyårslöften/ mål som du har under 2017? ?

 • Michaela skriver:

  Hej, vart har du köpt det svarta linnet du har på dig på bilderna ovanför? Väldigt fint ☺

 • s skriver:

  Nej du är inte kurvig! Och isf tjejer ska ha liiite kurvor, inte va pinnsmala, de mår man inte heller bra av. Att träna ska va för att kroppen ska må bra både psykiskt o fysiskt, inte för att pressa ner sin vikt. Inte bra. Ät normalt och träna/röra på sig så borde de funka.

 • Madde skriver:

  Hej! Superfina linnen, både det beige och svarta. Har du köpt dom nyligen, och isånafall från var? Skitsnygga!
  Tack!

  /madde

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *