MY THURSDAY

dsc01733

dsc01738

dsc01734

dsc01736

dsc01737

Idag startade vi dagen med stor frukost här hemma. Så mysigt med alla tillsammans vid pappas stora bord i hans nya FANTASTISKA lägenhet <3 Vi satt där ett bra tag och bara njöt av morgonen och kollade ut på den blåååååååa himmelen med palmträd överallt! Hur mycket har man inte saknat det liksom?!

Efter frukosten körde jag & Benjamin ett litet träningspass ute på deras terass. Det blev 50 squats, 80 utfall, 50 situps & 1 min plankan…. alltså inte världens träningpass direkt haha men jag var helt SLUT efter!! Var liksom yr i typ 1h efter det, helt sjukt vad min kondition gått under jorden alltså!

Efter Let´s Dance kunde jag liksom springa i 80min i sträck utan att ens känna av trötthet! Ska verkligen försöka få tillbaka min kondition här.

_dsc5554

Efter frukosten, träningen & en dusch senare så tog vi taxi & åkte in till stan. Oliver skulle klippa sig + att lunch skulle intas på vår alla favorit Giovannis 🙂

_dsc5555

_dsc5557

Det blev pizzabröd ( får man alltid in ) + 2 margherita som de alla delade på. Pizzan kanske inte ser sådär neapolitansk mega god ut men kan lova att allt bar smääääälter i munnen 🙂

_dsc5558

Jag beställde in en carpaccio då jag försöker vara nyttig nu, tråkigaste någonsin haha! Vill ju bara ha pasta, bröd & andra onyttigheter…..!!!

37ef3446-1489-4086-95d8-ab08915cda08.jpg

Giovannis ligger inne i stan i området Es Ballard ( vet inte hur det stavas). Det är familjens favorit ställe (förutom pappas LaPerla såklaaaart) och hit går vi fanimej jädrans ofta!

Benjamin, pappas & Phillipes favorit pasta Aglio Olio E Peperoncino är skit bra där samt några av deras andra pastarätter & mycket annat på menyn.

Hett lunchtips i Palma alltså 🙂

_dsc5559

Oliver & Anton tog in deras Alfredo med tryffel som de var jättenöjda med medan..

_dsc5562

Benjamin & Phillipe självklart tog in varsin Aglio Olio. Jag kunde inte motstå att smaka av alla (hehe) och den var riktigt krämig & god denna gången, mums!!

358d4a9f-fd31-48e7-b56b-246cd415377f.jpg

Svårt det här med att vara nyttig, jag sitter liksom bara & tänker på allt jag går miste om kring bordet och njuter inte av min egen mat haha! Jag är en riktig tjockis i min hjärna & hjärta alltså. Därför träningen är mitt största nyårslöfte detta år så jag kan hitta en bra balans 🙂

_dsc5582

Vi gick runt lite på stan efter lunchen och hamnade inne på vaaaackra MassimoDutti

_dsc5589

Ni får bilder ifrån denna look imorgon 🙂

_dsc5594

Haha Benjamin lekte lite ”dramatisk” framför kameran

_dsc5584

_dsc5596
Seriöst, hur vacker butik?! 

Kan vi bara börja med att prata om huuuuuur lång tid det tog för mig att ladda upp dessa bilder…!!! Det tog mig över 4 jävla timmar haha! Har liksom hunnit ätit middag & kollat på film under tiden, blev galen men nu ääääntligen hann jag få upp de innan jag ska somna 🙂

Dagen har iallafall varit jätte mysig som ni såg ovan med myshäng inne i stan med alla grabbar. Vi hittade en försenad julklapp till pappas fru Åsa, delade på en till pizza (som att 2 inte räckte innan liksom) på vårt absoluta favvo ställe när det kommer till pizza & när vi kom hem kollade vi Star Wars & kvällen slutade med att Benji lagade pasta och nu (00.09) ligger jag och jobbar medan alla där ute kollar ännu mer film i soffan.

Nu ska jag slänga ner datorn & gå och lägga mig, vi syns här imorgon <3

PS: sorry för att bilderna är lite oskarpa (de är iallafall det ifrån min dator). Originalbilderna är skitskarpa men av någon anledning så blev de oskarpa när jag överförde de ifrån PhotoShop… :/

PUSS <3

31 reaktioner på “MY THURSDAY”

 • Emmy skriver:

  Haha! Vill inte vara taskig men squats = benböj. Squats är engelska. Benböj är svenska!

 • Hanna skriver:

  Sen när har bröd och pasta blivit onyttigt? Det är ju helt normal mat som vi (och de flesta av mina vänner) ätit hemma under hela uppväxten.

 • Karin skriver:

  Ät det du älskar när du är där. Du är så fin men förstår hur du känner. Missa inte dina gosaker nu fina du. ??

 • Axel skriver:

  Älskar din blogg, går typ in flera ggr per dag för att se om de finns nya inlägg haha. Längtar till din youtube kanal, ett videotips är att du kan göra vloggar

 • Jannica skriver:

  Ät det du vill och det du är sugen på! Njut! Uteslut ingenting som kroppen behöver är mitt största tips – kolhydrater behöver alla människor, så dumt att utesluta det för det är inte ett dugg onyttigt egentligen. Bara man äter normala mängder och varierar sin kost så kan man äta vad som helst utan att det ska behöva bli något onyttigt. Ta hand om dig, du är så himla fin precis som du är. KRAM

 • Men åh vad härligt ni ser ut att ha det! ?Tänk om man hade haft sån tur, men snö och -22 grader har ju sin lilla charm det med

 • SS skriver:

  Kära Bianca. Uteslut inte eller sätt förbud – det är då du kommer hetsäta och falla ännu djupare i bulimin senare… ?

 • Bella skriver:

  Så mysigt!

 • Astrid skriver:

  Nyttig ??? Och bild på kött…fyi, det är det mest onyttiga du kan stoppa i dig. Finns INGET i kött som är nyttig. Vill du ha protein i dig ska du gå direkt till ursprungskällan vilket är grönsaker, baljväxter etc. Kött är den ledande orsaken till västvärldens sjukdomar. Många tror att det är kolhydraterna som är boven men så är int fallet. Jämför du hur friska de är i Indien (där de äter väldigt mycket vegetarisk mat) mot USA så förstår du.

  Hoppas du vill ta och lära dig mer om ämnet :)!!

 • Moa skriver:

  Vad fint! Massimo Dutti butiken är så vacker ? ⭐ ?

 • rebecca skriver:

  ser helt magiskt ut!! 😀

 • e skriver:

  Ditt inlägg om outfiten kom aldrig upp :(((

 • Nellie skriver:

  Hej Bianca ! Du verkar som en så fin tjej när man ser dig på tv och här på bloggen ! När började du blogga ? Älskar dig <3

 • Anonym skriver:

  Hej! Vart kommer tabletterna ifrån som tallrikarna står på bilden. Jätte fina!

 • Amanda skriver:

  SÅÅ mysig blogg! 😀

  Kika gärna in på min blogg, livsstil, foto, mode, träning och vardag! 😀

 • Olivia skriver:

  Hej! Jag undrar om du hade kunnat tipsa om lite fina studentklänningar? Helst vita, hehe.
  Tycker du har så himla fin stil!

 • Camilla skriver:

  Ååh vad fint de har i sin lägenhet ? Kan du inte visa fler bilder och även fråga var matta och matstolarna kommer ifrån ?? sååå fina??

 • Johanna skriver:

  Hej Bianca. Älskar både din och Pernillas blogg. Jag är nyfiken om du skulle gifta dig med Philippe så måste du konvertera dig till judendom med allt vad det innebär.Ha det.

 • Emilia skriver:

  Hej Bianca!
  Vart har du köpt den mysiga klänningen? Kan du snälla länka sidan ?

 • Emilia Stolth skriver:

  Hej Bianca!
  Vart har du köpt den mysiga klänningen? Vore jätte snällt om du kunde länka den 🙂
  Kram

 • Vanessa Klink skriver:

  hej!
  jag undrar vad det är för kamera du använder när du fotar. super fina bilder alltid tycker jag. blirnästani lite avundsjuk 🙂

 • Isabella skriver:

  Hej Bianca jag har skickat ett mail till dig ang. ett par frågor till mitt gymnasiearbete som jag skulle vara JÄTTE tacksam över om du hade tid att svara på!!
  KRAM

 • Sofie skriver:

  Såå underbart med solresor!! Jag vill se mer bilder från era dagar, mer mat, mer familj och härligheter!! Din blogg är så härlig! https://sofiealfrida.myshowroom.se

 • anette skriver:

  Tycker oxå du ska äta som vanligt,börjar du träna så ännu viktigare du äter.
  Sedan ska man väl äta nyttigare men det kan man göra under veckorna och när man inte har semester.

  Fantastiskt fint hem din pappa har/är det bägge som inrett?

 • Hanna skriver:

  Såååå fina bilder!! Förebild<3<3<3

 • Linda skriver:

  Ät det som du är sugen på! Om man hela tiden tänker att man ska ”vara nyttig” och samtidigt kämpar med en ätstörning blir man inte frisk. Tro mig, jag vet det med tanke på att jag har 6 år med anorexia i bagaget. Och sen, vad är egentligen nyttigt och onyttigt? Jag skrev ett inlägg om detta i min blogg för ett tag sedan, du får gärna kika igenom det om du vill (http://nouw.com/lindawahlberg/definitionen-av-nyttigt-och-onyttigt-27961216) Enligt mig är det nyttigt att äta det man är sugen på och inte hålla på och utesluta livsmedel. Ta hand om dig <3

 • Emma skriver:

  Haha så jävla töntigt att du som e så jävla smal inte äter det du vill? Hur fasen vill du se ut

 • Jay skriver:

  Hej Bianca!

  Kommenterar för första gången men kände mig tvungen för du MÅÅÅSTE se dokumentären Forks Over Knives (och cowspiracy för den delen). Det är vilseledande att skriva om att kolhydrater som pasta och bröd är onyttigt medan du hypear inte bara kött utan RÖTT kött, det kunde inte i mina ögon bli mer fel då jag läst en maaaaasssssssa om växtbaserad kost vs animalier och all forskning tydligt visar hur kolhydrater från växtriket är det bästa någonsin för kropp & hälsa (inte bara någån udda studie utan det är världens största forskning som heter The China Study som även diskuteras i Forks Over Knives). TIPSAR VERKLIGEN! och om du älskar djur ska du absolut se Earthlings, finns att se på Youtube 🙂

 • Frida asp skriver:

  Hej Bianca! Vart på Palma har din familj lägenhet? Min familj bor också där och har en inne i Palma och en i illetas. Hade varit kul att stöta på varandra när vi hänger där nere. Älskar Palma! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *