LIP SYNC BATTLE

 

Hallå!! Ni kollar väl på Lip Sync Battle på Comedy Central, eller snarare, ni har väl INTE missat det??!! Om ni inte sett det berömda underhållningsprogrammet så kan jag förklara lite kort här:

Det är alltså en tv-sensation i Amerika som bokar de allra största A-list kändisar så som Beyonce, Channing Tatum, Gigi Hadid, Eva Longoria osv..! Programmet går ut på att i varje avsnitt så möter 2 celebriteter varandra i en ”Lip Sync Battle” så som du aldrig sett dem förut, där de mimar till en känd låt i ett EPIC nummer och agerar ut till MAX, ”the mic is off and the battle is on” så att säga. Konceptet är inte svårare än så, men OJ vilken succé det blivit!! Ni kan ju bara se ovan 🙂

NU är det äntligen tillbaka med en ny spektakulär säsong på Comedy Central (enda stället det sänds på) och har sin premiär på Lördag 14e Januari kl. 22.00 på just Comedy Central & fortsätter sedan med ett nytt avsnitt varje lördag, så pepp!!

Jag har faktiskt tittat på det länge och älskar programmet, riktigt roligt och underhållande kan jag lova!! Mitt favvo nummer är LÄTT när Channing Tatum ska göra Beyonces ”Run The World, Girls” och Beyonce herself kommer in helt oanmäld & de tillsammans gör ett EPIC EPIC nummer!!!!!!! Ni måste bara se!!

PUSS <3

5 reaktioner på “LIP SYNC BATTLE”

 • Frida skriver:

  Hej Bianca! Vad tråkigt att du uppdaterar så dåligt. Tycker det varit så ett bra tag nu. Det känns som du alltid har bortförklaringar som inte håller. Dåligt wifi, datorn som inte fungerar som den ska, kameran, minneskortet, haft så mycket att göra med tvinspelningst , vill spendera tid med Philip osv. Om du nu arbetar som bloggare så tycker jag att du sköter ditt jobb dåligt. Ta detta som en feedback på ditt arbete och inget hat. Det är ju kul att komma in hit och läsa när du väl uppdaterar. Därför kommer jag inte rösta på dig om du på något sätt skulle bli nominerad till något bloggpris. Det skulle kännas fel och orrätvist efterSom uppdateringen är under all kritik. /Besviken läsare

 • Julia skriver:

  Hej!
  Efter att du bytte bloggportal så kan man inte följa dig på bloglovin längre! Går det att fixa tro? 🙂

 • Maja skriver:

  VART är din ursnygga rosa pälsjacka som du har på dig på din snap ifrån? DÖR så snygg!! Skulle du kunna länka den? Älskar din blogg<3

 • Johanna Luukkonen skriver:

  Hej Bianca!

  Tycker din rosa födelsedagspresent i form av pälsjacka är så fin. Varifrån kommer den? Vilket märke?

  Kram Johanna

 • Annica skriver:

  Hej! Låter ju jätteroligt! Går det att se efteråt någonstans? Kram ❤❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *